Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Spotkanie na scenie w listopadzie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W listopadzie WSJK świętować będzie druga rocznicę powstania. Rocznicowy koncert odbędzie się 4.11.
Chciałbym tym razem otworzyć scenę dla miłośników twórczości Jacka Kaczmarskiego i zrobić coś na kształt koncertu toruńskiego, oczywiście w mniejszej skali.
Czy pośród Szanownych Forumowiczów obojga płci są osoby, które byłyby zainteresowane takim występem?
Jeśli tak - proszę o kontakt przez PW.

Pozdrowienia
$imon
Ciekawy pomysł. Coś na kształt - czyli po dwie piosenki na osobę? Czy po jednej?
DX napisał(a):Ciekawy pomysł. Coś na kształt - czyli po dwie piosenki na osobę? Czy po jednej?
Mam na dzieję, ze każdy wykona więcej piosenek. Póki co - rozmowy trwają, na razie 10 osób wstępnie się deklaruje. Smile
Simon napisał(a):Rocznicowy koncert odbędzie się 4.11.
Ale czemu we wtorek? Czy chociaż raz moglibyście coś zorganizować w sobotę? Sad(
Zbrozło napisał(a):Ale czemu we wtorek? Czy chociaż raz moglibyście coś zorganizować w sobotę?
Tłumaczyłem to już chyba z kilkadziesiąt razy...
Będziesz miał pretekst, żeby zrobić sobie dzień wolny. Big Grin
No to jak się tylko znajdzie miejsce to ja chętnie z takiej okazji. Wink

Kto planuje się pojawić? Wink
Ja się najpewniej pojawię, lecz wiadomo, po której stronie sceny Wink. Chociaż przygotowałem ostatnio niekonwencjonalną interpretację Obławy, to nie chcę nikogo blaskiem swego talentu onieśmielić :agent:
Spokojnie, noc to będzie długa, a po koncercie część nieoficjalna zapewne Smile
Elessar napisał(a):No to jak się tylko znajdzie miejsce to ja chętnie z takiej okazji.

Kto planuje się pojawić?
Ja będę. Mam nadzieje, że będzie więcej wykonawców.
Trudno jak wtorek, to wtorek, ale wreszcie będę mógł Was spotkaćSmile
Noo, nareszcie będzie okazja się spotkać i porozmawiać. Smile
ja będę na pewno Smile
Na scenie? Wink
Z chęcią bym się pojawił ,ale niestety jestem "zagipsowany" i podróż do Wrocławia była by dla mnie zbyt męcząca Sad
Zico napisał(a):Z chęcią bym się pojawił ,ale niestety jestem "zagipsowany" i podróż do Wrocławia była by dla mnie zbyt męcząca
4.11 jeszcze będziesz w gipsie?
W gipsie będe do 4 grudnia Sad Sad Sad
Elessar napisał(a):Na scenie? Wink
kiedy jest śpiewany Hymn wieczoru kawalerskiego zawsze jestem na scenie Wink