Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Kaczmarski i inni poeci. Matura, oczywiście.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dziękuję Smile
pkosela napisał(a):Michał, to teraz ruszasz w trasę koncertową? Kiedy Warszawa? Wink
No wiesz, na razie w planach tylko takie małe mieściny jak Kraków w najbliższy wtorek, a w czerwcu Chicago, jak można to nazwać trasą koncertową. Wink A tak na poważnie - bez większych planów. Jeśli będzie jakieś zaproszenie do zagrania w Warszawie - nie mam nic przeciwko. Wink
ewus napisał(a):Nono, podwójne gratulacje :-)
jatez *-`-
Gratulacje dla obojga
Elessar napisał(a):Wybacz, Olu, że w Twoim temacie, ale... 100%.
Nowhere Woman napisał(a):...też mam 100%
kujony Big Grin
jodynka napisał(a):kujony
A wiesz, że masz rację. Nudne te tematy maturalne. Ciekawie by było, jakby ktoś oblał z Kaczmara Big Grin
pkosela napisał(a):Ciekawie by było, jakby ktoś oblał z Kaczmara Big Grin
Niestety gdy pracę robi się samemu jest to niemożliwe Tongue
Dziękidzięki Big Grin

W sumie jak się robi jakąkolwiek pracę z tematu literackiego to ciężko oblać, gorzej z językiem. U mnie w szkole z klasy humanistycznej prace o literaturze często osiągały 20, a z językowych jedną już oblano.
fthissite napisał(a):Niestety gdy pracę robi się samemu jest to niemożliwe
E tam. Niemożliwe, to... A, to nie to forum... Wink
Nowhere Woman napisał(a):z klasy humanistycznej prace o literaturze często osiągały 20
Patrząc na wspomnienia tutejszych maturzystów, to chyba trzeba być wybitnym inaczej, żeby osiągnąć taki wynik. Co nie przekreśla również możliwości, że nasi forumowi maturzyści to elita. Wink
<!-- m --><a class="postlink" href="http://w884.wrzuta.pl/plik/8LtlZigWdpn/prezentacja">http://w884.wrzuta.pl/plik/8LtlZigWdpn/prezentacja</a><!-- m -->

Gdyby ktoś chciał sobie poczytać :-)
Widzę, że ostatecznie z Barykady zrezygnowałaś. A interpretacja Kwestii odwagi bardzo ładnie napisana, gratuluję!

Pozdrawiam,
KN.
Wy mnie matury ustnej nie przypominajcie... jestem zdolny inaczej, z Kaczmara również zdałem na.. 50%...

Brawa dla tego pana! ;D
Tasartir napisał(a):z Kaczmara również zdałem na.. 50%.
No, to musi być ciekawa historia. Opowiadaj.
Stron: 1 2