Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Pilnie sprzedam "Ale źródło wciąż bije..." Wydanie Pierwsze, 2002 r.
Stan książki bdb;
Stan obwoluty db+;
Stan płyty db-;

Jest mi bardzo przykro dawac takie ogłoszenie, ale niestety finanse leżą.

Najbardziej odpowiadałby mi odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 550 zł do małej negocjacji.

Gratis dodam "Napój Ananków" w stanie bdb.

Kontakt:
<!-- e --><a href="mailto:wsm.waclaw@gmail.com">wsm.waclaw@gmail.com</a><!-- e -->

Pozdrawiam,
Maciek
Zaszalałeś... Wink
Z ceną czy generalnie?
Nie uściśliłem, przepraszam. Z ceną, z ceną. Smile
Właśnie zastanawiałem jak to teraz chodzi. Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej. Troche szkoda w takim razie, ze te czasy minely.
Cena generalnie do dogadania jak ktos wyrazi chęc zakupu.;-)
Maciek S. napisał(a):Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej.
Po 1000? Nie przesadzasz?
Za 1000 to ja mogę odstąpić Gajdę. Tongue
Nie wątpie, że możesz. Byc może za tysiąc byłbym w stanie odstąpic Ci swojego pluszowego misia z dzieciństwa. Naturalnie jesli on wyrazi zgode. Co do tych po tysiac - faktycznie zdarzyło mi się taki zobaczyc. Co prawda nie widzialem zeby ktos zalicytował i byc może to jest kluczWink
Maciek S. napisał(a):Właśnie zastanawiałem jak to teraz chodzi. Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej. Troche szkoda w takim razie, ze te czasy minely.
Ostatnio na allegro chodzą od 100 do 300 zł.
To może jakaś licytacja "w dół"? Wink
Ostatnio "poszło" za 190 zł... Wink
A moze sie wymiencie, na zasadzie « 1 Gajda ( 1000) w zamian za Spiewaka (500) plus Napoj (500) » ? :aniolek:
thomas.neverny napisał(a):A moze sie wymiencie, na zasadzie « 1 Gajda ( 1000) w zamian za Spiewaka (500) plus Napoj (500) » ?
Ale ja mam i Gajdę, i Śpiewaka i Napój. Smile
Czyli Misia nie chcesz?

A poważnie to po przejrzeniu Allegro 250 zł + napój Ananków + książka - wywiad z Grażyną Prader.
Maciek S. napisał(a):książka - wywiad z Grażyną Prader
Nie Prader tylko Preder i nie z panią Grażyną, a z Jackiem. Smile
A ten wywiad nazywa się 'Pożegnanie Barda'.
Maciek S. napisał(a):Byc może za tysiąc byłbym w stanie odstąpic Ci swojego pluszowego misia z dzieciństwa.

Bezduszny materialista!
Maciek S. napisał(a):Naturalnie jesli on wyrazi zgode.

No, już trochę lepiej.
Maciek S. napisał(a):po przejrzeniu Allegro 250 zł + napój Ananków + książka

czyli napój w formie płynnej plus książka? Wink
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie Prader tylko Preder i nie z panią Grażyną, a z Jackiem.
Zgadza się. Po pijaku to pisałem. Zresztą podobno tutaj to norma, także przyznaje się bez wstyduWink
MaryShelley napisał(a):Bezduszny materialista!
Miałem nadzieje, że oddam misia komuś, kto go przytuli czasem. Ja jakby ostatnie 15 lat go troche zaniedbuje, takze.... Tongue
Maciek S. napisał(a):Ja jakby ostatnie 15 lat go troche zaniedbuje, takze....
Czyli jednak bezdusznik!
MaryShelley napisał(a):bezdusznik!
"Dusznik", bo jednak dba o to, by Misia ktoś przytulał, choćby czasem! Wink