08-22-2008, 09:31 PM
Dla wszystkich przebywających lub mających ochotę udać się w danym czasie do Trójmiasta:
[za ulotką]
---------------------
Scena Letnia Piosenki Literackiej i Aktorskiej
Kwartet ProForma
Krajobraz po uczcie
Piosenki Jacka Kaczmarskiego i Jacka Kaczmarskiego*
29 sierpnia 2008, godz. 18:30
Miasto Aniołów, ul. Chmielna 26
Wstęp wolny
*powtórzenie widniejące na ulotce. Tam też jest zresztą napisane "Krajobraz po uczcie", choć na stronie klubu znajduje się informacja: recital "Przesłuchanie Anioła", piosenki P.Gintrowskiego i J. Kaczmarskiego. I komu tu wierzyć...
---------------------
z tego co byłam i uczestniczyłam: jest to scena umieszczona na "wodnej platformie" (na Motławie), czemu towarzyszą różne nieprzewidziane atrakcje, jak przepływ kajaków, motorówek, łabędzi - czasem więc platformą przyjemnie zakołysze
W imprezach na stronie nie widziałam jeszcze informacji (więc warto dodać), natomiast na stronie ProFormy info jest.
Radzę wcześniej zadzwonić do klubu (058 768-58-31) i zarezerwować stolik, gdyż niby wstęp wolny, ale ludzi schodzi się sporo, na "platformę" są wpuszczane tylko persony z "listy" (czyli z uprzednią rezerwacją). Reszta ogląda na stojąco, gromadząc się dookoła klubu, bądź na pobliskim moście.
[za ulotką]
---------------------
Scena Letnia Piosenki Literackiej i Aktorskiej
Kwartet ProForma
Krajobraz po uczcie
Piosenki Jacka Kaczmarskiego i Jacka Kaczmarskiego*
29 sierpnia 2008, godz. 18:30
Miasto Aniołów, ul. Chmielna 26
Wstęp wolny
*powtórzenie widniejące na ulotce. Tam też jest zresztą napisane "Krajobraz po uczcie", choć na stronie klubu znajduje się informacja: recital "Przesłuchanie Anioła", piosenki P.Gintrowskiego i J. Kaczmarskiego. I komu tu wierzyć...
---------------------
z tego co byłam i uczestniczyłam: jest to scena umieszczona na "wodnej platformie" (na Motławie), czemu towarzyszą różne nieprzewidziane atrakcje, jak przepływ kajaków, motorówek, łabędzi - czasem więc platformą przyjemnie zakołysze

Radzę wcześniej zadzwonić do klubu (058 768-58-31) i zarezerwować stolik, gdyż niby wstęp wolny, ale ludzi schodzi się sporo, na "platformę" są wpuszczane tylko persony z "listy" (czyli z uprzednią rezerwacją). Reszta ogląda na stojąco, gromadząc się dookoła klubu, bądź na pobliskim moście.