Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: stare kasety JK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dysponuje kilkoma starymi kasetami JK, wydanymi na przełomie 89/90, można je nazwac "oryginałami", z wkładkami, same nośniki sa dośc przypadkowe od stomilu ( czy ktos to jescze pamięta?) po nieopisane bliżej wynalazki, same kaset nie maja oryg. oznaczeń ( czyli strony tytułu i wykonawcy), oczywiscie używane nagrania kiepskiej jakości -co wynika z oczywistych względów

Dysponuję:
1.
Muzeum cz 1 i2 - Niezalezne Wydawnictwo Kasetowe BARD nagrania z koncertów w Warszawie 1981 r - data wydania nieznana - przed 1989 r
2.
Przejście Polaków przez M.Cz. - Modus 1989 r.
3.
Raj - Modus 1989
4.
Kosmopolak - bez daty i wydawcy ( zamazane podejrzewam, ze tez Modus)
5. Pijany Poeta - bez okładki

Chętnie wymienię w/w wydawnictwa na nastepujace ( w dowolnym formacie)

Recital 90
Live '83 III
Godzina z Jackiem Kaczmarskim
Pompeja
La source
Ilu nas w ciszy...
Koncert '97
Qba, czy mógłbyś wymienić, jakie utwory zawiera "Przejście Polaków przez Morze Czerwone" na Twojej wersji kasetowej??
Wersja kasetowa zawiera:
str.1:
1 Przejscie PPMCZ
2 Mów mi to co dzien
3 Górnicy
4 Przybycie Tytanów
5 Quasimido
6 Ballada wrzesniowa
7 Wróżba
8 Pięśń o Hufcu

srt. 2

9 Powódż
10 Trolle
11 Ballada o powitaniu
12 Obława
13 Obława z helikopterów
14 Potrzask
15 Młodych niemców sen
16 Ostatnia mapa Polski

fiz@pf.pl

czy to jest nadal aktualne???czy kasety mozna odkupic?
stare kasety trzeba jak najszybciej przegrac... to sa unikaty.. za kilka lat bedzie to rarytas za az slinka bedzie cieknac Big Grin
qba79 jest mo¿liwo¶æ odkupienia od ciebie, której¶ z tych kaset?
w zamian...mam sporo nieoficjalnych mp3...i troszkê pieni±¿ków oczywi¶cie :-)

Pozdrawiam!
qba79, nie rozumiem, po co Ci "w dowolnym formacie" "Ilu nas w Ciszy"... przecież tam są te same nagrania co na "Szukamy stajenki" Smile - mogę Ci wysłać mailem... Big Grin CHyba że chodzi Ci o "kolekcjonerskie" wydanie... co to znaczy "w dowolnym formacie"?
pozdrawiam