Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Gruba czerwona kreska
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Właśnie spostrzegłem, że zniknęła. ;(
Szczerze powiedziawszy, przyzwyczaiłem się do niej i chyba będzie mi jej teraz brakować. W zasadzie to wytworzył się ostatnimi czasy swego rodzaju elitarny klub ostrzeżeniowców, z którego chciał nie-chciał właśnie wyleciałem. Właściwie wśród użytkowników z dużym "nalotem", to chyba stałem się swego rodzaju wyrzutkiem. No cóż, pewnie niebawem nadarzy się okazja, aby to nadrobić. Wink
Kuba Mędrzycki napisał(a):wytworzył się ostatnimi czasy swego rodzaju elitarny klub ostrzeżeniowców
Ja wiem, że ludzie w każdej społeczności, realnej czy wirtualnej lubią tworzyć podgrupy, subkultury, wyróżniać się jakoś…Widać mają potrzebę, ale jak babcie kocham- czegoś takiego jeszcze nie widziałam. :o Wink A macie tajne hasło, albo chociaż kartę członkowską? dSmile
scarlett napisał(a):A macie tajne hasło, albo chociaż kartę członkowską?
No baaa! Nie tylko kartę, ale też składkę, strukturę wewnątrzną, władze centralne, zjazd walny, komisję rewizyjną , sąd koleżeński i kolorowy miesięcznik na kredowym papierze.
A przede wszystkim..."jesteśmy wszędzie tam, gdzie dzieją się rzeczy wazne".
Paweł Konopacki napisał(a):Nie tylko kartę, ale też składkę, strukturę wewnątrzną, władze centralne, zjazd walny, komisję rewizyjną , sąd koleżeński [...]
…no i credo zaczerpnięte z mądrości wyspiarzy:
jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem a szaleństwem…
[Obrazek: plak2.jpg]

Linie może nie taka cienka :Smile
prezes został usunięty z klubu Big Grin trzeba rozpisać nowe wybory Smile
Kuba Mędrzycki napisał(a):Właśnie spostrzegłem, że zniknęła. ;(
A po jakim czasie znika ?
tmach napisał(a):A po jakim czasie znika ?
Nie pytaj! To jakiś przedział od 1,5 roku do 2 lat... Wink
Czyli "całe wieki"!
Gratulacje dla Kuby, że tyle wytrzymał i dla Admiralicji z tych samych powodów! :rotfl:
tmach napisał(a):A po jakim czasie znika ?
Wystarczy zajrzeć w szczegóły ostrzeżenia:
Cytat:Ostrzeżenia wygasają po 500 dniach
Ale nie jest to 500 dni spokojou. Szanujący się członek naszego Klubu - uprawiamy w nim, parafrazując wielkiego klasyka, "zupełnie niewinną, tak bardzo rosyjską, liberalną gadaninę" - dba o to, aby czerwona kreska stale jaśniała pod nickiem.
gosiafar napisał(a):To jakiś przedział od 1,5 roku do 2 lat... Wink
Czyli "całe wieki"!
Nie przesadzaj . Wcale tak źle nie jest. A jakie towarzystwo !!!!!!!!!! Big Grin
Bardzo elitarny klub - ci z ostrzezeniem.
Paweł Konopacki napisał(a):"zupełnie niewinną, tak bardzo rosyjską, liberalną gadaninę"
A już myślałam, że ruletkę... Wink
tmach napisał(a):Nie przesadzaj . Wcale tak źle nie jest. A jakie towarzystwo !! !!!!!!!! Big Grin
Bardzo elitarny klub - ci z ostrzezeniem.
Paweł Konopacki napisał(a):dba o to, aby czerwona kreska stale jaśniała pod nickiem.
Za mało się staram... ;(
gosiafar napisał(a):
Paweł Konopacki napisał(a):dba o to, aby czerwona kreska stale jaśniała pod nickiem.
Za mało się staram... ;(
Nie przejmuj się, ja ostatnio też.
Kuba, nie do twarzy Ci teraz. Zrób coś z tym Wink
jodynka napisał(a):Kuba, nie do twarzy Ci teraz. Zrób coś z tym Wink
Może po prostu Kuba już nie jest godny członkostwa w Bractwie Czerwonej Linii? Wink

(Nie żebym podjudzała, ale też się przyzwyczaiłam i jakoś łyso mi sie zrobiło :Smile )
zamocik_23 napisał(a):Może po prostu Kuba już nie jest godny członkostwa w Bractwie Czerwonej Linii? Wink
Kuba wyraźnie sporządniał i złagodniał! Ale zawsze można zacząć od nowa! Wink
Paweł Konopacki napisał(a):-
dba o to, aby czerwona kreska stale jaśniała pod nickiem.
Parafrazując wielkiego klasyka- "Nie należy dopatrywać się symboli we wszystkim, co się widzi. Życie staje się wówczas nieznośne." Wink
gosiafar napisał(a):Za mało się staram...

Na czerwony pasek, jak wiadomo, trzeba sobie zasłużyć - systematyczną i wytężoną pracą.
Paweł Konopacki napisał(a):Na czerwony pasek, jak wiadomo, trzeba sobie zasłużyć - systematyczną i wytężoną pracą.
Trzeba pielęgnować swojego wewnętrznego prostaka!
zamocik_23 napisał(a):
jodynka napisał(a):Kuba, nie do twarzy Ci teraz. Zrób coś z tym
Może po prostu Kuba już nie jest godny członkostwa w Bractwie Czerwonej Linii?
A ja myślę, że zaawansował. Dołączył teraz do innego bractwa, któremu czerwone kreski nie potrzebne!
partycja napisał(a):Trzeba pielęgnować swojego wewnętrznego prostaka!
Albo po prostu systematycznie tępić w sobie odruchy przyzwoitego człowieka Smile
Zauważyliście zniknięcie piątego ostrzezenia u Mateusza Nagórskiego?
Mam nadzieję, że powróci na forum.
Zbrozło napisał(a):Zauważyliście zniknięcie piątego ostrzezenia u Mateusza Nagórskiego?
Mam nadzieję, że powróci na forum.
Mateusz czy ostrzeżenie? :lol:
ann napisał(a):Mateusz czy ostrzeżenie? :lol:
Mateusz! Mi go bardzo brakuje! ;(
ann napisał(a):Mateusz czy ostrzeżenie? :lol:
Najpierw Mateusz, a potem (jeśli bardzo się postara) ostrzeżenie Wink
Jaśko napisał(a):
gosiafar napisał(a):No, tak, w pośpiechu wyraziłam się nieprecyzyjnie! Big Grin
Chodziło mi o taki dział, jak Urodziny z podziałem na poszczególne tematy!
Już się nie tłumacz, ostrzeżenie Cie nie minie.
No, nareszcie! Wreszcie dołączę do elity! Wink