05-09-2008, 06:16 PM
Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś wskazał mi gdzie się znajduje lista osób i utworów, które będą wykonywane na tegorocznym festiwalu w Bydgoszczy, o ile już taka istnieje 

TomekM napisał(a):Żal, bo Ikar jest mistrzowski, może organizatorzy zdołają to poprawić? Czy gredler występował w konkursie, czy pozaWystępował w konkursie! I będzie w Bydgoszczy!
eliza napisał(a):Simon, a Ty bedziesz w tym roku w Bydgoszczy...?Wszystko na to wskazuje.
TomekM napisał(a):Przemku, wielkie dzięki za 1788. Bardzo fajne, tylko chwilami ma się wrażenie, jakbyś wykonywał to wtedy z pewną rezerwą i nie miał śmiałości mocniej "zaatakować" głosem. Tak to czuję, ale nie jestem żadnym specjalistą.Jeśli mnie pamięć nie myli, to Przemek był chory w Bydgoszczy.
Antoni napisał(a):Gdyby ktoś jechał do Bydgoszczy z Warszawy samochodemA może masz prawo jazdy?
gosiafar napisał(a):A może masz prawo jazdy?Gdybym miał, szukałbym pustego samochodu, nie wolnych miejsc
kłapo napisał(a):A pociąg nie łaskaWiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze!) ?
gosiafar napisał(a):Wiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze!Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne). Ale co ja mogę wiedzieć o samochodachA pociągi - cóż, też lubię!
kłapo napisał(a):A pociąg nie łaskaZapewne ostatecznie stanie na pociągu)?
kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne).Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak .
Kamil napisał(a):Również pojawię się w Bydgoszczy, cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowaA o której? I jakim pociągiem? Ja się wybieram. Ten pociąg Warszawa-Bydgoszcz jedzie przez Toruń, więc może .....Jadę pociągiem z Torunia - jeśli ktoś się wybiera, oferuję towarzystwo.
kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...Jest. Polonez jest 5 osobowy, nawet przy ulgowych biletach wychodzi taniej.
Elessar napisał(a):Szczególnie to powrotne ze Skarżyska.E, do Skarżyska są fajniejsze, w drugą stronę bardziej przykro jechać!
Antoni napisał(a):Zapewne ostatecznie stanie na pociągu"Pociągowanie"nie jest w gruncie rzeczy takie złe (mówię tak, bo mam tylko 2h do Bydgoszczy
tmach napisał(a):Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak .No tak - to przyzwyczajenie :
Kamil napisał(a):cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowaMnie również - tylko się nie ukrywać na miejscu - wypisać sobie nicki na czole czy innym policzku
Elessar napisał(a):będę paradował w Kuglarzach z zeszłorocznej "Nadziei"Dokładnie o te koszulki mi chodziło
kłapo napisał(a):ReDi - w tym przypadku odpowiedź na to pytanie jest "arcybanalna"Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny( w razie czego - być, być, być
))
Z tego, co wiem, afterparty murowane. Zapowiadają to już od Torunia
ReDi napisał(a):Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie koniecznyToż nikt nie zostawi człowieka w środku nocy samemu sobie
ReDi napisał(a):jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny
scarlett napisał(a):Impreza, impreza- pewnie, że tak(a to wcześniej ma być jakiś koncert?)
kłapo napisał(a):afterparty murowane.No, sam widzisz, trzeba być!
kłapo napisał(a):Zawsze można wsiąść w najbliższy pociąg do Gdańska i "zorganizować czas" u scarlett?? ?? ?? A będe zaproszona?
gredler napisał(a):Elizo, istnieje taka lista, ale póki co jest to wersja robocza, ponieważ do niedzieli można jeszcze zmieniać utwory. Jeżeli po niedzieli faktycznie lista już będzie ostatecznie zamknięta, to p. Grzegorz na pewno zgodzi się na opublikowanie listy.No i co dalej? Wiemy, że nic nie wiemy! Na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.zrodlowciazbije.pl">www.zrodlowciazbije.pl</a><!-- w --> też nic nie ma