Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: III Festiwal Kaczmarskiego Źródło wciąż bije 24 maja br.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś wskazał mi gdzie się znajduje lista osób i utworów, które będą wykonywane na tegorocznym festiwalu w Bydgoszczy, o ile już taka istnieje Sad
Elizo, istnieje taka lista, ale póki co jest to wersja robocza, ponieważ do niedzieli można jeszcze zmieniać utwory. Jeżeli po niedzieli faktycznie lista już będzie ostatecznie zamknięta, to p. Grzegorz na pewno zgodzi się na opublikowanie listy.

TomkuM, tu jest "1788" <!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/przemek_grudzinski/public1/">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... i/public1/</a><!-- m -->. Cieszę się, że podobało Ci się moje wykonanie "Upadku Ikara", aczkolwiek z pewnością nie było to wykonanie zasługujące na nagrodę w porównaniu z innymi.
TomekM napisał(a):Żal, bo Ikar jest mistrzowski, może organizatorzy zdołają to poprawić? Czy gredler występował w konkursie, czy poza
Występował w konkursie! I będzie w Bydgoszczy! Smile
Od tamtej pory poczynił postępy, co Cię pewnie ucieszy! Smile Daje się zauważyć i usłyszeć! Smile
eliza napisał(a):Simon, a Ty bedziesz w tym roku w Bydgoszczy...?
Wszystko na to wskazuje. Smile
Przemku, wielkie dzięki za 1788. Bardzo fajne, tylko chwilami ma się wrażenie, jakbyś wykonywał to wtedy z pewną rezerwą i nie miał śmiałości mocniej "zaatakować" głosem. Tak to czuję, ale nie jestem żadnym specjalistą. Nie będę w Bydgoszczy, ale jakieś nagrania pewnie się zachowają Smile , czekam z wielką ciekawością.
TomekM napisał(a):Przemku, wielkie dzięki za 1788. Bardzo fajne, tylko chwilami ma się wrażenie, jakbyś wykonywał to wtedy z pewną rezerwą i nie miał śmiałości mocniej "zaatakować" głosem. Tak to czuję, ale nie jestem żadnym specjalistą.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Przemek był chory w Bydgoszczy.
Gdyby ktoś jechał do Bydgoszczy z Warszawy samochodem i miał dwa wolne miejsca, to prosiłbym go, żeby się do mnie odezwał.
Antoni napisał(a):Gdyby ktoś jechał do Bydgoszczy z Warszawy samochodem
A może masz prawo jazdy? Wink
gosiafar napisał(a):A może masz prawo jazdy? Wink
Gdybym miał, szukałbym pustego samochodu, nie wolnych miejsc Smile
A pociąg nie łaska Smile)?
W każdym razie - jeśli ktoś się z Trójmiasta wybiera i nie chce się w pociągu nudzić, to zapraszam do wspólnego dzielenia przedziału Big Grin (ze scarlett i być może gredlerem). Będziemy wyjeżdżać ok 11, albo przed 13 - bezpośrednim pospiesznym do Bydgoszczy.

edit: jest już może lista utworów i wykonawców?
kłapo napisał(a):A pociąg nie łaska Smile) ?
Wiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze! Big Grin A pociągi - cóż, też lubię! Wink
Szczególnie to powrotne ze Skarżyska. Wink

Jakby co - Łukasz i ja prawdopodobnie pojedziemy do Bydgoszczy już w piątek z Warszawy.
gosiafar napisał(a):Wiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze! Big Grin A pociągi - cóż, też lubię! Wink
Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne). Ale co ja mogę wiedzieć o samochodach Smile)
A jeśli o majówkę chodzi, to możemy ją podczas jazdy pociągiem zrobić Big Grin! (choć raczej nie "pod chmurką", na zielonej trawce i świeżym powietrzu). I nie musisz prowadzić, jeśliś zmęczony, a i piwo wypić można Smile
kłapo napisał(a):A pociąg nie łaska Smile)?
Zapewne ostatecznie stanie na pociągu Smile
kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne).
Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak . Big Grin
Również pojawię się w Bydgoszczy, cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowa Smile Jadę pociągiem z Torunia - jeśli ktoś się wybiera, oferuję towarzystwo.
Kamil napisał(a):Również pojawię się w Bydgoszczy, cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowa Smile Jadę pociągiem z Torunia - jeśli ktoś się wybiera, oferuję towarzystwo.
A o której? I jakim pociągiem? Ja się wybieram. Ten pociąg Warszawa-Bydgoszcz jedzie przez Toruń, więc może .....
kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...
Jest. Polonez jest 5 osobowy, nawet przy ulgowych biletach wychodzi taniej.
Elessar napisał(a):Szczególnie to powrotne ze Skarżyska. Wink
E, do Skarżyska są fajniejsze, w drugą stronę bardziej przykro jechać! Wink
Antoni napisał(a):Zapewne ostatecznie stanie na pociągu Smile
"Pociągowanie"nie jest w gruncie rzeczy takie złe (mówię tak, bo mam tylko 2h do Bydgoszczy Tongue jak będę jechać na WSJK, to zdążę jeszcze 10 razy przekląć PKP).
tmach napisał(a):Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak . Big Grin
No tak - to przyzwyczajenie :Smile. Zero empatii!
Kamil napisał(a):cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowa Smile
Mnie również - tylko się nie ukrywać na miejscu - wypisać sobie nicki na czole czy innym policzku Wink, albo "znakowane" koszulki - jak Zeratul w Toruniu - założyć Smile)
Jak będzie wystarczająco ciepło to pewnie będę paradował w Kuglarzach z zeszłorocznej "Nadziei". Przypuszczalnie duża część forum, która ma również takie koszulki będzie dobrze rozpoznawalna jeśli się tylko takiej osobie popatrzy na plecy. Wink
Elessar napisał(a):będę paradował w Kuglarzach z zeszłorocznej "Nadziei"
Dokładnie o te koszulki mi chodziło Smile Ja niestety takowej będę pozbawiona (chyba, że stworzę sobie do tego czasu coś podobnego) - ale w razie czego jestem dość podobna do tej postaci z avatara Smile)
A ja będę tą mniejszą obok niej Big Grin
Być, czy nie być?

Coraz bardziej skłaniam się ku tej pierwszej z opcji. Planowana jest jakaś nieplanowa impreza pokoncertowa?
ReDi - w tym przypadku odpowiedź na to pytanie jest "arcybanalna" Wink ( w razie czego - być, być, być Smile))

Z tego, co wiem, afterparty murowane. Zapowiadają to już od Torunia Smile
Impreza, impreza- pewnie, że tak Big Grin (a to wcześniej ma być jakiś koncert?) Wink
kłapo napisał(a):ReDi - w tym przypadku odpowiedź na to pytanie jest "arcybanalna" Wink ( w razie czego - być, być, być Smile))

Z tego, co wiem, afterparty murowane. Zapowiadają to już od Torunia Smile
Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny Wink
ReDi napisał(a):Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny Wink
Toż nikt nie zostawi człowieka w środku nocy samemu sobie Wink Prawie czerwiec, ciepło, "coś się wymyśli" (myślę jednak, że afterparty będzie dostatecznie długie Smile ) Zawsze można wsiąść w najbliższy pociąg do Gdańska i "zorganizować czas" u scarlett Big Grin
ReDi napisał(a):jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny Wink
scarlett napisał(a):Impreza, impreza- pewnie, że tak Big Grin (a to wcześniej ma być jakiś koncert?) Wink
kłapo napisał(a):afterparty murowane.
No, sam widzisz, trzeba być! Big Grin
kłapo napisał(a):Zawsze można wsiąść w najbliższy pociąg do Gdańska i "zorganizować czas" u scarlett Big Grin
?? ?? ?? A będe zaproszona? Wink
gredler napisał(a):Elizo, istnieje taka lista, ale póki co jest to wersja robocza, ponieważ do niedzieli można jeszcze zmieniać utwory. Jeżeli po niedzieli faktycznie lista już będzie ostatecznie zamknięta, to p. Grzegorz na pewno zgodzi się na opublikowanie listy.
No i co dalej? Wiemy, że nic nie wiemy! Na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.zrodlowciazbije.pl">www.zrodlowciazbije.pl</a><!-- w --> też nic nie ma Sad A jest - przypominam - środa bardzo późny wieczór. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Plizzz...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10