Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Cytat z JK w PCWorld Komputer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: okladka03_2008.jpg]
(Prawy, górny róg okładki marcowego numeru)
głupi portal - zabrał jednoznaczne skojarzenie... :' idę skasować konto w naszej klasie Big Grin
jak w TVNie robili reportaż o N-K, to w tle leciał Kaczmar, więc nie tylko Ty jodynko masz tak jednoznaczne skojarzenia Smile

[ Dodano: 15 Luty 2008, 18:34 ]
a co w tym marcowym numerze o "Naszej klasie" piszą ?? Wink
stepniarz napisał(a):jak w TVNie robili reportaż o N-K, to w tle leciał Kaczmar, więc nie tylko Ty jodynko masz tak jednoznaczne skojarzenia Smile
Kojarzy się zdecydowanie. Ale - przecież wiele osób zastanawia się, co się dzieje z osobami, z którymi chodzili do jednej klasy - a później kontakt się urwał. Jest to taka "nasza klasa" dla każdego z nas. Dlatego ja się zarejestrowałam i nie zamierzam rezygnować.
A dziś właśnie dzięki N-K odezwała się do mnie kuzynka z Dusseldorfu, z którą wieki nie miałam kontaktu! Nie wiem, jak mnie znalazła, ale jestem z tego bardzo zadowolona! Smile
gosiafar napisał(a):Nie wiem, jak mnie znalazła
wpisuje się imię i nazwisko i klika szukaj... Wink
gosiafar napisał(a):Dlatego ja się zarejestrowałam i nie zamierzam rezygnować.
ja też nie zamierzam rezygnować. tym bardziej, że to pomysł chłopaków z wrocka, a ja jestem lokalny patriota Wink ale pośmiać się można
O samej naszej klasie tutaj