Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
No fakt, materac okazał się zdradliwy...
Oj Przemek nie drażnij się ze mną, bo jeszcze powiem więcej niżbyś chciał...
No raczej mnie nie będzie, choć nie jest to na 100% postanowione.
Z chęcią bym kogoś przenocował, ale warunki mieszkaniowe obecnie mi na to nie pozwalają. Prawdopodobne jest za to, że od 1 kwietnia będę mieszkał gdzie indziej. Jeśli wtedy będę mógł kogoś przenocować, to na pewno dam znać.
Wszystko ładnie, pięknie, ale do tej pory nie mam najmniejszej odpowiedzi od <!-- e --><a href="mailto:koncertJK@wp.pl">koncertJK@wp.pl</a><!-- e -->... :/
Przepraszam za zastój ale miałem małe problemy dziękuję Markowej za wytłumaczenie. Więc lista jest otwarta i chętnie zaprosimy was do naszego grona. Od dzisiaj zaglądam codzinnie na forum i na poczte zawsze można do mnie dzwonić 511813302 lub na GG: 301566
borutah_9 napisał(a):Może ktoś miałby miejscówkę na chacie wolną, albo zna jakieś miejsce gdzie tanio idzie się przespać
Ja znalazłam takie możliwości:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://fort.torun.pl/_portal/1174566106460274da0bfa6/NOCLEGI_-_cennik.html">http://fort.torun.pl/_portal/1174566106 ... ennik.html</a><!-- m -->
i
<!-- m --><a class="postlink" href="http://tramp.mosir.torun.pl/index.html">http://tramp.mosir.torun.pl/index.html</a><!-- m -->
Może tak pomyśleć o jakimś ognisku i zorganizować wspólne spotkanie?
W tym tygodniu bedzie wiadomo wiecej na temat noclegu dla kilku osób
)
Czy ktoś planuje podróż pociągiem z Krakowa (przez Kraków)?
No więc ja jednak będę na koncercie, tyle, że się spóźnie. Mogę kogoś przenocować, ale w pierwszej kolejności będą to wykonawcy. Pozdrawiam.
No, to w moim przypadku wszystko jasne - nie zobaczymy się w Toruniu, zostałem poinformowany, że nie mogę wystąpić. Tak więc powodzenia na scenie i przed sceną - i do zobaczenia przy innej okazji.
Jaśko napisał(a):A dlaczego?
Nie wysłałem na czas zgłoszenia. Należało to zrobić do końca lutego. Nie zrobiłem tego, bo dopiero niedawno osoba, z którą miałem zagrać załatwiła wolne na te okazję. Stąd moje kontrolowane opóźnienie.
Miałem nadzieję, że się uda, tym bardziej, że jeszcze
26 marca pietrucha pisał:
Pietrucha napisał(a):lista jest otwarta i chętnie zaprosimy was do naszego grona.
Wczoraj jednak zostałem grzecznie poinformowany, że koniec lutego to nieprzekraczalny termin, oraz pouczony, że zasady są po to, żeby się ich trzymać.
Simon napisał(a):w moim przypadku wszystko jasne - nie zobaczymy się w Toruniu,
Ale może choć
Simon napisał(a):przed sceną
?
Słyszałem, że na liście jest duch-Miroszniczenko. Na pewno godnie będzie reprezentował Wrocław.
Simon napisał(a):Słyszałem, że na liście jest duch-Miroszniczenko.
Od razu proszę o nagrania !!
Zbrozło napisał(a):Od razu proszę o nagrania
No, nagrania to JUŻ muszą być. Przecież warunkiem dostania się do koncertu, dla wykonawców zamiejscowych, było właśnie przesłanie nagrań. :rotfl:
Simon napisał(a):No, nagrania to JUŻ muszą być. Przecież warunkiem dostania się do koncertu, dla wykonawców zamiejscowych, było właśnie przesłanie nagrań. :rotfl:
No, to skoro go przyjęli...
Zbrozło napisał(a):No, to skoro go przyjęli...
Na Twoim miejscu nie łudziłbym się, że wystąpi. :rotfl:
Simon napisał(a):Na Twoim miejscu nie łudziłbym się, że wystąpi. :rotfl:
Ja wierzę w Duchy :rotfl: (chociaż nie we wszystkie)
PS: D77 prosił o nocleg u Markowej ?
)
czy ktoś z organizatorów może wyjaśnić, co zdecydowało o tym, że Simon nie może wziąć udziału w koncercie? Czy to tylko kwestia reguł, czy jeszcze coś innego?
Jeśli to kwestia reguł, to uważam, że nie należy przesadzać. Są ludzie, którzy pracują i którzy nie wiedzą, w jakich terminach będą dysponować czasem. Uważam, że koncert toruński, który za samą inicjatywę bardzo szanuję, nie jest jakimś festiwalem nie wiadomo jakiej rangi. Uważam, że nie ma się co wygłupiać.
Myślę, że poziom, jaki reprezentuje swoim graniem Triada jest powszechnie znany, w końcu niejedna recenzja już jest na forum, a i na ich stronie jest wiele nagrań. Nie istaniała więc obawa "słabego" występu.
Na również widziałam na liście Ducha77. Czy on podzielił się nagraniami z komisją rekrutacyjną?
Nie róbmy problemu. Po prostu za późno się zgłosiłem i tyle.
jodynka napisał(a):Na również widziałam na liście Ducha77
A gdzie można zobaczyć listę?
)
ann napisał(a):A gdzie można zobaczyć listę?
uczestnicy dostali ją na maila
jodynka napisał(a):uczestnicy dostali ją na maila
O! A więc jednak ktoś sprawdzał pocztę i wysyłał maile. Cóż, miałem zatem podwójnego pecha.
A czy można prosić organizatorów o podanie listy występujących.
tmach napisał(a):A czy można prosić organizatorów o podanie listy występujących.
Ewentualnie któregoś z wykonawców
Simon napisał(a):Nie róbmy problemu. Po prostu za późno się zgłosiłem i tyle.
Nie no, jasne i oczywiste gdybyś się o tym dowiedział 26 marca, czyli wtedy gdy jeden z organizatorów ogłosił, że lista jest nadal otwarta:
Pietrucha dnia 26.03.2008 napisał(a):Więc lista jest otwarta i chętnie zaprosimy was do naszego grona. Od dzisiaj zaglądam codzinnie na forum i na poczte zawsze można do mnie dzwonić
Jeśli na tydzień przed planowanym występem zainteresowany dowiaduje się, że nie może pojechać bo organizator wycofał się z danego publicznie słowa to coś nie tak. Chodzi o formę załatwiania sprawy. W tym momencie organizatorzy przestali być dla mnie wiarygodni. Bardzo przepraszam, ale poważnie Was traktować nie można :znudzony:
lista wykonawców:
Brożyńska Alina
Dziadykiewicz Aleksandra
Dźwinel Kamil
Frąckowski Michał
Gajkowska Agata
Grudziński Przemysław
Jabłoński Artur
Stróżyk Jeremiasz
Jęcek Łukasz
Jurczak Katarzyna
Kaczmarek Paulina
Krzywicka Katarzyna
Lasowa Kinga
Mańka Michał
Mędrzycki Jakub
Stelmaszyk Adrian
Umiński Paweł
Wilgocki Michał
Kaczorek Artur
Krawczyk Anna
Woźniak Patryk
(spisałam z plakatu
)
Na tej liście ducha nie ma
Jeśli chodzi o Huberta-wczoraj zrezygnował.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11