Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: O kreskówkach :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
stepniarz napisał(a):seriali aniomowanych
Który? już widzę, że mi się spodoba (a nie jest to: Dexter, Johny Bravo, ShinChan czy Naruto)
Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
dzikakaczka napisał(a):Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
"brawooo" "sto lat sto lat"
dzikakaczka napisał(a):Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
no pewka, że Włatcy, i Pani Frau! Smile
Kumalski!
(a z jakiej to kreskówki?)
dzikakaczka napisał(a):Kumalski!
(a z jakiej to kreskówki?)
Z Naruto ?
Zbrozło napisał(a):Z Naruto ?
Tak jest! Naruto.
- Zobaczycie! I tak zostanę największym hokage i wszyscy we wiosce będą mnie szanować!
dzikakaczka napisał(a):Ile Ty masz lat?
Właśnie, ile ja mam lat, że oglądam takie kreskówki? :wow:
dzikakaczka napisał(a):Naruto
To nie jest jakiśtam serial animowany!

"Kumalski" z Naruto to tragedia Sad Oglądasz Na Jetixie ? Tragedia! Ocenzurowany szit. Ja bym tego nie mógł oglądać. W oryginale jest "dattebayo" (zamiast kumalski) które tak konkretnie nic nie znaczy. Polecam w oryginale (+ angielskie napisy, są polskie, ale też ciężko się ogląda), polecam mangę Smile

Narto-fan pozdrawia.
Naruto-sruto. Dlaczego nie oglądacie dobrych seriali? Taki Family Guy... <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=igikAlubTgI">http://www.youtube.com/watch?v=igikAlubTgI</a><!-- m -->
Naruto? Pierwsze słyszę. Ja z niecierpliwością wyczekuję (to look forward to...) kolejnego sezonu South Park. Smile)
partycja napisał(a):Naruto-sruto
No jak nie oglądasz, to co głupio gadasz Wink To jest jedna z najlepszych mang i anime!

A Family Guy to średniak taki.
A wszystko to... zdystansowane przez Włatców. Big Grin
Simon napisał(a):Włatców
Są ok, ale około South Parka Tongue
Zbigniew napisał(a):Są ok, ale około South Parka
zdecydowanie około. około klasę wyiżej Wink
Oglądałeś wszystko SP ? Ja nie, więc się nie wypowiadam. A Włatcy swoją klasę mają.
stepniarz napisał(a):zdecydowanie około. około klasę wyiżej Wink
Zależy, co kto lubi. Mnie WM jakoś nie wciągneli, choć źli nie są. Natomiast ogólny koncept jest wtórny wobec SP, stąd liczne porównania.
Jakieś japońskie i amerykańskie dziwadła zachwalacie... A ja lubię "Bolka i Lolka", "Reksia" i także "Włatcóf Móch". Takie naruto, czy inne Dextery, to mogą im co najwyżej kible sprzątać w domu. No, jeszcze lubiłem "Biały delifin Um" - to był serial!!
Nie po ordery, nie dla kariery
Do boju rusza komandos szczery
Dla innych sława a dla nas sprawa
i nocka w akcji łaskawa
EJ !

A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"? Smile
nadzieja napisał(a):A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"? Smile
Z "Forteli J. Kota"?
nadzieja napisał(a):A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nostalgia.pl/mmedia/fortele/koot2.mp3">http://www.nostalgia.pl/mmedia/fortele/koot2.mp3</a><!-- m --> Smile
Tak Smile

Swoją drogą, świetna strona, Spaldingu, nawet Słodowy i Przybysze z Matplanety tam są Smile
Przemek napisał(a):czy inne Dextery
Z tych innych Dexterów polecam tego.
Przemek napisał(a):A ja lubię "Bolka i Lolka", "Reksia"
Przemek napisał(a):No, jeszcze lubiłem "Biały delifin Um" - to był serial!!
Jedyne zrozumiałe słowa, reszta postów - zakodowana lub po łacinie.
nadzieja napisał(a):Swoją drogą, świetna strona, Spaldingu, nawet Słodowy i Przybysze z Matplanety tam są
Ja dzięki niej udowodniłem sobie i otoczeniu , że akuart w tym temacie nie oszalałem i że istniało coś takiego jak "Jazon z gwiezdnego patrolu" Big Grin pamiętam też, że w którymś z pomorskich dzienników zawsze w programi było wydrukowane "jazon z gwiezdnego ustroju" Big Grin co w tamtych czasach strasznie mnie śmieszyło ....
spalding napisał(a):pamiętam też, że w którymś z pomorskich dzienników zawsze w programi było wydrukowane "jazon z gwiezdnego ustroju" Big Grin co w tamtych czasach strasznie mnie śmieszyło ....
mnie rozśmieszyło ponadczasowo Smile

Jazona pamiętam, choćby z tego względu, że połowa moich wczesnoszkolnych koleżanek kochała się w nim bez pamięci. Smile
To był ten okres, kiedy zaczęła mnie denerwować jednowymiarowość i grubsza kreska filmów dla dzieci. Zawsze było wiadomo, kto wygra, jezeli dobrze pamietam.
Wystarczyło tylko być dobrym.
Umm...
Moimi bajkami dzieciństwa to Smerfy, Gumisie, i takie tam.
Pamiętam też pokemony. Jaki szał był na to, o la bogaa! To przez to, ze w czipsach, były żetony nadwaga pojawiła się w Polsce.

A i Johnego Bravo też lubie. I Naruto.

A tkoś w ogóle lubi inne anime? Ale The Simpsons(nie film pełnometrazowy!)
KatAAk napisał(a):Smerfy, Gumisie
I Pszczółka Maja!
KatAAk napisał(a):inne anime?
Naruto rządzi Smile
Nieee...
Lepszy jest Great Teacher Onizuka Big Grin Albo NGE
Gumisie, Smerfy, Brygada RR, Muminki, Królik Bugs, Struś Pędziwiatr i ten owad od Wodeckiego :rotfl:

To by była złota siódemka.
Stron: 1 2