stepniarz napisał(a):seriali aniomowanych
Który? już widzę, że mi się spodoba (a nie jest to: Dexter, Johny Bravo, ShinChan czy Naruto)
Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
dzikakaczka napisał(a):Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
"brawooo" "sto lat sto lat"
dzikakaczka napisał(a):Aha! pewnie Włatcy (myśl, kaczka, myśl!)
no pewka, że Włatcy, i Pani Frau!
Kumalski!
(a z jakiej to kreskówki?)
dzikakaczka napisał(a):Kumalski!
(a z jakiej to kreskówki?)
Z Naruto ?
Zbrozło napisał(a):Z Naruto ?
Tak jest! Naruto.
- Zobaczycie! I tak zostanę największym hokage i wszyscy we wiosce będą mnie szanować!
dzikakaczka napisał(a):Ile Ty masz lat?
Właśnie, ile ja mam lat, że oglądam takie kreskówki? :wow:
dzikakaczka napisał(a):Naruto
To nie jest jakiśtam serial animowany!
"Kumalski" z Naruto to tragedia
Oglądasz Na Jetixie ? Tragedia! Ocenzurowany szit. Ja bym tego nie mógł oglądać. W oryginale jest "dattebayo" (zamiast kumalski) które tak konkretnie nic nie znaczy. Polecam w oryginale (+ angielskie napisy, są polskie, ale też ciężko się ogląda), polecam mangę
Narto-fan pozdrawia.
Naruto-sruto. Dlaczego nie oglądacie dobrych seriali? Taki Family Guy... <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=igikAlubTgI">http://www.youtube.com/watch?v=igikAlubTgI</a><!-- m -->
Naruto? Pierwsze słyszę. Ja z niecierpliwością wyczekuję (to look forward to...) kolejnego sezonu South Park.
)
partycja napisał(a):Naruto-sruto
No jak nie oglądasz, to co głupio gadasz
To jest jedna z najlepszych mang i anime!
A Family Guy to średniak taki.
A wszystko to... zdystansowane przez Włatców.
Simon napisał(a):Włatców
Są ok, ale około South Parka
Zbigniew napisał(a):Są ok, ale około South Parka
zdecydowanie około. około klasę wyiżej
Oglądałeś wszystko SP ? Ja nie, więc się nie wypowiadam. A Włatcy swoją klasę mają.
stepniarz napisał(a):zdecydowanie około. około klasę wyiżej
Zależy, co kto lubi. Mnie WM jakoś nie wciągneli, choć źli nie są. Natomiast ogólny koncept jest wtórny wobec SP, stąd liczne porównania.
Jakieś japońskie i amerykańskie dziwadła zachwalacie... A ja lubię "Bolka i Lolka", "Reksia" i także "Włatcóf Móch". Takie naruto, czy inne Dextery, to mogą im co najwyżej kible sprzątać w domu. No, jeszcze lubiłem "Biały delifin Um" - to był serial!!
Nie po ordery, nie dla kariery
Do boju rusza komandos szczery
Dla innych sława a dla nas sprawa
i nocka w akcji łaskawa
EJ !
A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"?
nadzieja napisał(a):A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"?
Z "Forteli J. Kota"?
nadzieja napisał(a):A kto pamięta, z jakiej to polskiej "kreskówki"?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nostalgia.pl/mmedia/fortele/koot2.mp3">http://www.nostalgia.pl/mmedia/fortele/koot2.mp3</a><!-- m -->
Tak
Swoją drogą, świetna strona, Spaldingu, nawet Słodowy i Przybysze z Matplanety tam są
Przemek napisał(a):czy inne Dextery
Z tych innych Dexterów polecam
tego.
Przemek napisał(a):A ja lubię "Bolka i Lolka", "Reksia"
Przemek napisał(a):No, jeszcze lubiłem "Biały delifin Um" - to był serial!!
Jedyne zrozumiałe słowa, reszta postów - zakodowana lub po łacinie.
nadzieja napisał(a):Swoją drogą, świetna strona, Spaldingu, nawet Słodowy i Przybysze z Matplanety tam są
Ja dzięki niej udowodniłem sobie i otoczeniu , że akuart w tym temacie nie oszalałem i że istniało coś takiego jak "Jazon z gwiezdnego patrolu"
pamiętam też, że w którymś z pomorskich dzienników zawsze w programi było wydrukowane "jazon z gwiezdnego ustroju"
co w tamtych czasach strasznie mnie śmieszyło ....
spalding napisał(a):pamiętam też, że w którymś z pomorskich dzienników zawsze w programi było wydrukowane "jazon z gwiezdnego ustroju" co w tamtych czasach strasznie mnie śmieszyło ....
mnie rozśmieszyło ponadczasowo
Jazona pamiętam, choćby z tego względu, że połowa moich wczesnoszkolnych koleżanek kochała się w nim bez pamięci.
To był ten okres, kiedy zaczęła mnie denerwować jednowymiarowość i grubsza kreska filmów dla dzieci. Zawsze było wiadomo, kto wygra, jezeli dobrze pamietam.
Wystarczyło tylko być dobrym.
Umm...
Moimi bajkami dzieciństwa to Smerfy, Gumisie, i takie tam.
Pamiętam też pokemony. Jaki szał był na to, o la bogaa! To przez to, ze w czipsach, były żetony nadwaga pojawiła się w Polsce.
A i Johnego Bravo też lubie. I Naruto.
A tkoś w ogóle lubi inne anime? Ale The Simpsons(nie film pełnometrazowy!)
KatAAk napisał(a):Smerfy, Gumisie
I Pszczółka Maja!
KatAAk napisał(a):inne anime?
Naruto rządzi
Nieee...
Lepszy jest Great Teacher Onizuka
Albo NGE
Gumisie, Smerfy, Brygada RR, Muminki, Królik Bugs, Struś Pędziwiatr i ten owad od Wodeckiego :rotfl:
To by była złota siódemka.