Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Przedszkole -wstęp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Piszę z prośbą o rozpisanie, np. tabulaturach początku do utworu przedszkole. Mam na myśli wykonanie utworu z albumu Krzyk ('81). Co prawda to klawisze, ale dźwięk to dźwięk.

Elessarze, zdaję się Ty na ostatnim salonie uraczyłeś nas tym utworem, także jakbyś miał na rozpisanie tego intra, byłbym bardzo wdzięczny. Smile
Z tego co pamiętam, to tam jest: A H C F; A H C E; A H C F E - A
Jakby to, wielkie dzięki.
Jeśli wystarczy to, co podał Kuba to sprawa załatwiona, a jeśli trzeba tabulaturę - napisz. Smile
struna A i kolejno pusta, 2 próg, 3 próg i strna E 1 próg potem srtuna A i pusta, 2 próg, 3 próg i struna E pusta na koniec srtuna A i koleno pusta, 2 próg, 3 próg i struna E 1 próg pusta E i pusta A mam nadzieje ze ktos zainteresowany mnie zrozumie
Chris23 napisał(a):mam nadzieje ze ktos zainteresowany mnie zrozumie
Niewykluczone.

A tym czasem witamy na forum. Zapamiętaj tylko że odkopywanie tematu sprzed pół roku nie wnosząc specjalnie wiele do meritum nie jest najchlubniejszą praktyką.

pozdro

edit:

I jeszcze jedna nie najchlubniejsza praktyka Wink
Chris23 napisał(a):strna (...) srtuna (...) srtuna
Sorry, nie mogłem się powstrzymać Big Grin
raven87 napisał(a):Zapamiętaj tylko że odkopywanie tematu sprzed pół roku nie wnosząc specjalnie wiele do meritum nie jest najchlubniejszą praktyką
Eeee, nie dramatyzuj Tongue
pkosela napisał(a):
raven87 napisał(a):Zapamiętaj tylko że odkopywanie tematu sprzed pół roku nie wnosząc specjalnie wiele do meritum nie jest najchlubniejszą praktyką
Eeee, nie dramatyzuj Tongue
Dobra, postaram się Big Grin