Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Pytanie ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ta ankieta ma tylko sprawdzić, czy zadane pytanie jest faktycznie tak trywialne, jak myśli pewna forumowiczka Wink
Proszę o uczciwe udzielenie odpowiedzi w ankiecie i nie pisanie swoich wyjaśnień w tym temacie - jeśli ktoś bardzo chce, może to zrobić na priv do mnie Wink

Uwaga: nie chodzi tu o to, że w jednych działach posty są zliczane, a w innych nie.

Pozdrawiam
Zeratul
A ja nie wiem czy wiem (tzn mam pomysł, ale nie jestem pewny)
No, to raczej nie jest trudna zagadka. Na tej samej zasadzie można zapytać czemu obok posta jest napisane, że Zeratul ma 2404 postów, a po wyszukaniu wszystkich postów jest ich 3228 - można to potraktowac jako podpowiedź Big Grin.
TomciO napisał(a):Zeratul ma 2404 postow, a po wyszukaniu wszystkich postow jest ich 3228
Gdyby to było takie proste, jak liczba ogólnych postów ( 3228) i postów , które się liczą ( 2404). Zastanawiająca jest różnica miedzy ponad 4000 , które widzi Zeratul, a tymi ponad 3000, które widzą inni użytkownicy.
TomciO napisał(a):No, to raczej nie jest trudna zagadka. Na tej samej zasadzie można zapytać czemu obok posta jest napisane, że Zeratul ma 2404 postów, a po wyszukaniu wszystkich postów jest ich 3228 - można to potraktowac jako podpowiedź Big Grin.
To niezupełnie ten sam problem Tongue
Poza tym miało nie być podpowiedzi :/
Odpowiadajcie na podstawie własnej wiedzy, a nie powyższych postów :Smile

Pozdrawiam
Zeratul
Kiedy odpowiedź, dla "tych, którzy nie wiedzą" ??
Spokojnie - dajmy jeszcze parę dni Wink
Na razie wyniki są niezgodne z tezą Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
jeżeli nie rozumiem pytania to wiem czy nie wiem? słowem czy można wiedzieć nie wiedząc o co chodzi? Wink
pozdrawiam
p.s. ja już wiem, że nie wiem, ale nie jestem pewien czy inni wiedzą, że nie wiedzą - tzn sonda jest cokolwiek do dupy Wink
Ja widzę 2406 jawne. Jak zrobię "pokaż wszystkie posty" to wyskakuje 3233 /z Hyde Parkiem etc. Jeśli autor pisze o jakiś 4000 widzianych przez siebie, to by znaczyło - moim zdaniem - że jest jeszcze drugie dno, jakaś zakamuflowana część forum, na której Zeratul jest mocno czynny, a która jest liczona do łącznej sumy widzianej przez Zeratula (jako uprawnionego)

Moja hipoteza - tylko Matrix ;(

To żart: Może jakieś raporty o nas pisał? Teraz to takie modne Sad
Zeratul napisał(a):nie pisanie swoich wyjaśnień w tym temacie
Oj Andrzeju Wink
A forum tylko dla modów istnieje Wink
Brakuje w ankiecie odpowiedzi (którą bym zaznaczył): a co mnie to obchodzi?
Smile
to może już czas na odpowiedzi? frekwencja i tak była wysoka, zagłosowało 26 osób na 1019 uprawnionych Smile Smile
pozdrawiam
k. napisał(a):to może już czas na odpowiedzi? frekwencja i tak była wysoka, zagłosowało 26 osób na 1019 uprawnionych Smile Smile
pozdrawiam
Odpowiedź niestety ( :/ ) podał Andrzej J. - istnieją po prostu fora "niewidoczne" dla danego użytkownika - wtedy w "zobacz wszystkie" będzie on widział tylko te posty, które znajdują się w widocznej dla niego części forum...
I nie chodzi tu tylko o dział modów, ale także o HP czy Karczmę (wszak członkostwo w nich obowiązkowe nie jest)

Pozdrawiam i dziękuję za wzięcie udziału w ankiecie (oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli :/ )
Zeratul
Zeratul napisał(a):oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli )
a tym nie dziękujesz?
jodynka napisał(a):
Zeratul napisał(a):oprócz tych, co podali rozwiązanie, choć nie mieli )
a tym nie dziękujesz?
Nie.
Szkoda, że nie czytali ze zrozumieniem...

Pozdrawiam
Zeratul