Olo napisał(a):Pawle, specjalisto, jak sądzę, w zakresie psychologii behawioralnej - nie w porządku był ten post.
I co z tego? Nieważne, że nie w porządku. Ważne że Konopackiemu wolno mnie obrażać, wolno napisać każde skurwysyństwo.
Do Konopackiego: Co Ty, chamie, wiesz o moim pochodzeniu? Nic. A nawet gdybyś cokolwiek wiedział, to tego typu uwagi świadczą jedynie o Tobie.
[ Dodano: 1 Styczeń 2008, 23:23 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Z poczuciem zagrożenia i niedowartościowania, próbują sobie radzić na dwa sposoby: albo, jak psy się łasząc, albo z psią wściekłością atakując. Jak nie skutkuje jedna metoda, uciekają się do drugiej.
Jak na razie to wściekle atakujesz Ty i Twój klakier, wypisując zwyczajne brednie.
Seim napisał(a):Atak Nowaka na na Patrycję traktuję jako następną odsłnę krucjaty przeciwko niej i Pawłowi. Posługując się terminologią Pawła , jest to atak bandziora na dziecko.
Człowieku, podejście które prezentujesz uniemożliwia podjęcie z Toba jakiejkolwiek polemiki. Jeśli - wbrew oczywistym faktom - oskarża się kogoś o to, co się samemu robi, to naprawdę nie da się rozmawiać. Niech Ci Bóg, w którego ponoć wierzysz, wybaczy Twoją podłość. Trzymaj się.
[ Dodano: 1 Styczeń 2008, 23:30 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Generalnie postawa KNa jest dość charakterystyczna dla dość szerokiej grupy osób, które odcięły się dosłownie przed momentem od społecznych i kulturalnych nizin swego pochodzenia.
Ja rozumiem, że Konopackiego nie obowiązuje punkt 2.1 regulaminu?
[ Dodano: 1 Styczeń 2008, 23:51 ]
Do GTW: Ten post napisałem wyłącznie dlatego, że w sytuacji, w której pozwalacie Konopackiemu na każdą podłość wobec mnie, muszę się jakoś bronić. Niestety, zgłaszanie postów do Administracji nie skutkuje żadną reakcją, co najwyżej dowiem się, że może to było trochę przegięcie, ale jeszcze nie na warna.
Nie życzę nikomu z szanownej GTW by kiedyś Wasze pochodzenie było publicznie roztrząsane - w dodatku w temacie nijak do tego nieprzystającym i przez osobę nie mającą o tym bladego pojęcia.
Szczerze - mnie, mówiąc brzydko, wali, kiedy ktoś własne kompleksy na mnie przelewa. Jeśli jednak chcecie zachować jaki taki porządek i pozory obiektywizmu, to są chyba jakieś granice i wszystkiego "prywatną wojenką na forum" skwitować się nie da.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 1 Styczeń 2008, 23:57 ]
Paweł Konopacki napisał(a):albo, jak psy się łasząc, albo z psią wściekłością atakując. Jak nie skutkuje jedna metoda, uciekają się do drugiej.
I pisze to człowiek, który płaszczył się przed Jackiem; człowiek, który zapomniał języka w gębie, kiedy Mistrz zapytał: "dlaczego zagrałeś właśnie tę piosenkę?". Zabawny jesteś, Pawle.