Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: "Ale źródło wciąż bije"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
BARDZO poszukuję książki Jacka Kaczmarskiego pt. Ale źródło wciąż bije, ludzie, jestem wielkim fanem Jacka pracę maturalną pisałem o nim na 100% a teraz zamierzam magisterską, błagam, jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzeda to bardzo dla mnie ważne ! Sad odezwijcie się proszę na PW.

Pozdrawiam
Ale pracę magisterską możesz napisać nie mając tej książki. Poza tym masz jeszcze trochę czasu (chyba, że piszesz w tym roku), więc może wyjdzie kolejne wydanie do tego czasu.
Z tym że mi CHOLERNIE zależy na tym wydaniu, praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać a z książką pisałoby mi się lepiej, należę do ludzi którzy na komputerze czytać nienawidzą Sad... po prostu bardzo mi na tym zależy, proszę kogoś kto byłby skłonny sprzedać o kontakt na pw
mikael88 napisał(a):jeśli ktoś ma tą książkę, niech mi ją odsprzeda
Strasznie mi się to podoba Smile, coś mi się wydaje, że prędzej upolujesz na allegro.
Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła! Big Grin
gosiafar napisał(a):Dla ułatwienia dodam, że też bym nabyła! Big Grin
Jak i z połowa forumowiczów pewnie (druga już ma Wink )

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Niestety z tej pierwszej połowy :agent:
No niestety ciężka sprawa z tą książką, ale u mnie jest tak że mogę spokojnie przepłacić ^^ za bardzo mi zależy ^^

Pozdrawiam
mikael88 napisał(a):przepłacić
to może być słowo klucz Wink, pod warunkiem co Ty przez nie rozumiesz. Słyszałeś, że O Aniołach innym razem poszło ostatnio chyba za 520 PLN.
A ja mam i nie oddam Big Grin
pozrawiam
Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"?
i na prawdę do magisterki masz czas Big Grin
ps. wiadomo coś o wznowieniu?

pozdrawiam
raven87 napisał(a):Oj, a czy masz pojęcie po ile ta książka "chodzi"?
Jakieś pół roku temu poszło za około 600 zł. Taniej wyjdzie sciagnąć teksty ze strony i wydrukować (nawet oprawić).
To jest wersja dla tych, którzy bardzo chcą, a średnio ich stać. np: Khamul ma coś takiego.
Torrentius napisał(a):średnio ich stać. np: Khamul
To się kolega ucieszy.
mikael88 napisał(a):praca jeszcze nie w tym roku, ale już chciałem zacząć pisać
Cytat:Wiek: 19
Mały OT... Nie za szybko? :O

NMSP
ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;>
mikael88 napisał(a):ani odrobinkę, zwłaszcza że jak napisze teraz to potem będę miał spokój jak inni się męczyć będą ;>
Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzucił :lol:
A tak poważnie - wrzuć na luz. Na którym Ty roku jesteś?
ann napisał(a):Tylko, żeby Ci przyszły promotor tematu nie odrzucił
A co tam promotor!? Kto by się przejmował? Chłopak umiał napisać maturę, to i pracę magisterską zaraz napisać będzie umiał. A jeśliby przypadkiem nie dostał absolutorium albo nie znalazł zainteresowanego promotora, to ich strata! Pracę napisać może i tak!
O, i będzie można nazwać go magistrem z woli, tudzież pragnienia Smile Wzruszająca postawa ;(