Według mnie, gdyby koszulka posiadała datę nie utraciłaby swojej uniwersalności. Po prostu podkreślałaby, że wspólnie spotkaliśmy się w Kołobrzegu w 2008 roku. Noszenie jej w latach następnych tylko zyskiwałaby na wartości. Ja pamiętam moją koszulkę Kultu 2002

Bardzo mnie cieszyło, gdy każdy miał z 2005 albo 2006 a ja "nestor" 2002

Ogólnie mi to wisi czy data będzie czy nie
pozdro
Ale przy obecnym (bardzo fajnym) projekcie nie ma za bardzo miejsca na daŧę...
Miałoby to jeszcze sens, gdyby na koszulce występował np. napis "Nadzieja" (wtedy -> "Nadzieja 2008"), ale teraz?
Kuglarze 2008?
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl">www.kaczmarski.art.pl</a><!-- w --> 2008?

Przecież to absurd (na plecach, ze zrozumiałych względów, nie powinno być innych numerów niż te "meczowe" - zresztą tam też data nie pasuje)
Pozdrawiam
Zeratul
Zgadzam się Zeratulu. Ja nie rozpatrywałem tego od strony pragmatyczno-technicznej, lecz ideologicznej albo po prostu napisałem, co mi serce mówi

lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny.
Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę

Czy za koszulki można wpłacać w Kołobrzegu, prosto do nadziei?
* z mamą

reuter napisał(a):lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny.
Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę
Czy za koszulki można wpłacać w Kołobrzegu, prosto do nadziei?
Uż. reuter - cieszymy się z Twojej zapowiadanej obecności na tegorocznej Nadziei - mógłbyś jednak zadać sobie trud prześledzenia niniejszego wątku zanim się w nim wypowiesz

Koszulkami w tym roku zajmuje się użytkownik "ja"
Pozdrawiam
Zeratul
reuter napisał(a):Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu, wyposażony w odpowiedni sprzęt bramkarski i niezłą formę
No w końcu będziemy mieć bramkarza

cieszy mnie to bardzo

, a jak forma innych "Kuglarzy" ? prawdopodobnie w tym roku czeka nas jeszcze trudniejsze spotkania bo drużyna Fundacji z roku na rok jest coraz mocniejsza , ale myśle że damy radę . pozdrawiam
Zico napisał(a):drużyna Fundacji z roku na rok jest coraz mocniejsza
A czy ktoś postawił tą skrzynkę "Ręce boga"?
Zico napisał(a):myśle że damy radę .
No, jeśli będziesz grał tak intensywnie, jak uciekałeś przed podrzucaniem w górę, to mam pewność, że tak! :rotfl:
Zico napisał(a):Nie wiem czy wogóle będe grał
Czy ktoś już zgłosił post Zico do AA?
Zico napisał(a):jak forma innych "Kuglarzy" ?
Moja dużo lepiej niż ostatnio

Będziesz, będziesz! Bo jak nie - to zagram za Ciebie!
Mam nadzieję, że już Cię odpowiednio wystraszyłam! :rotfl:
Zico napisał(a):jak forma innych "Kuglarzy" ?
Moja jak zwykle

A pewnie i gorsza, bo czekają mnie chyba wakacje przed kompem :agent: :'
Pozdrawiam
Z.
gosiafar napisał(a):Będziesz, będziesz! Bo jak nie - to zagram za Ciebie!
No to mam zastępce w razie czego

gosiafar trzymam za słowo

Zico napisał(a):gosiafar trzymam za słowo 
Będzie na kogo zwalać, gdyby co!
Zico, bądź poważny! Ciebie nikt nie zastąpi!

że tak zacytuję majora Grossa z "Psów"
Cytat:nawet mi o tym nie mów, k*** mać!
Zico, nie rób nam tego... Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...), Ty nie wiesz - kluczowi gracze zaczynają nam się wysypywać...
Jeśli chodzi o moją formę - to kondycyjnie tak sobie, za to całkiem nieźle z trafianiem do bramki

jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...)
Jak to? Mam nadzieję, że to zasłona dymna. Nie chcę uchodzić za jakiegoś pesymistę, ale bez Zico i lodbroka nie mamy większych szans.
Alek napisał(a):jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać (a raczej nie będzie...)
Jak to? Mam nadzieję, że to zasłona dymna.
no masz rację, chyba trochę nadinterpretowałam:
lodbrok gdzieś na 2 stronie wątku napisał(a):W Kołobrzegu zamierzam być, ale czy na boisku to zależy od tego czy zdrowie pozwoli.
Alek napisał(a):Nie chcę uchodzić za jakiegoś pesymistę, ale bez Zico i lodbroka nie mamy większych szans.
też się tego obawiam... :zly:
Potwierdzam chęć posiadania koszulki "Kuglarzy", ale poproszę bez rocznika.
Jeśli Was to jakoś pocieszy i uspokoi to ja zagram

Wczoraj w lidze wyjąłem karnego i ogólnie do przodu

pozdrawiam
i jeśli to was pocieszy to powiem,że ja też bede grał :

)
radziu_88 napisał(a):i jeśli to was pocieszy to powiem,że ja też bede grał :
)
Tym razem poradzimy sobie z Wami bez ręki Boga
Pozdrawiam
Z.
nie wiem co ma ręka do mnie akurat?

Rozumiem Radziu, że tym razem po naszej stronie

reuter napisał(a):Z przyjemnością informuję, że będę obecny* na Festiwalu i na meczu
zuch!

. Jeden problem mamy zatem z głowy.
jodynka napisał(a):Lodbrok nie wie, czy będzie grać
Ano nie wie. Wszystko zależy od okresu rehabilitacji. W razie czego postawimy na młodzież

.
Oczywiście, w razie jeśli OLI pokaże na bramce klasę godną Artura B. istnieje jeszcze mozliwośc z reuterem na obronie - mam doświadczenie w kopaniu po kostkach i wybijaniu piłki, mówiąc kolokwialnie, na pałę

Oli jest niezastąpiony na stoperze i tutaj żadne roszady raczej nie są możliwe

.
tmach napisał(a):Rozumiem Radziu, że tym razem po naszej stronie 
No co Ty

przeciwko....
Ale forma leży,więc pewnie nie popsuje wam tyle krwi,ile rok temu^^
Zgadzam się. Są trzy osoby niezastąpione u nas - OLI, lodbrok i Zico i bez któregokolwiek z nich będzie bardzo ciężko... A bez dwóch, prawie niemożliwe.
Alek napisał(a):Są trzy osoby niezastąpione
Ty nie bądź taki skromny. Dwie bramki kto strzelił w ubiegłym roku?

Powinienem strzelić przynajmniej 4, a że nie strzeliłem, to była moja wina, a nie zasługa bramkarza. Ostoje drużyny nie pieprzą ponad połowy stuprocentowych sytuacji. Zresztą - wtoczyć piłkę do bramki jest dużo łatwiej niż ją dobrze rozgrywać w polu, dlatego uważam, że Ciebie, OLEGO i Zico nikt z osób, które dotychczas grały, nie jest w stanie zastąpić