06-08-2008, 09:25 PM
nadzieja napisał(a):na priv trzeba było, na gg, na maila, jakkolwiek dać mi znać, że chcesz ten projekt, bo ta informacja do mnie po prostu nie dotarła!Widac słabego zdrowia był ten gołąb...
nadzieja napisał(a):na priv trzeba było, na gg, na maila, jakkolwiek dać mi znać, że chcesz ten projekt, bo ta informacja do mnie po prostu nie dotarła!Widac słabego zdrowia był ten gołąb...
Zbigniew napisał(a):ja się wycofuję.
Zbigniew napisał(a):Jeśli projekt jeszcze nie ruszył, ja się wycofuję.W tym właśnie problem, że nikt nic nie wie, czy ruszył, czy jest szansa, że ruszy ?
Zbigniew napisał(a):Zajrzałem do portfelaTo nie zaglądaj teraz, pomyśl, jaki napchany będzie za 1,5 miesiąca!
Zbigniew napisał(a):Jeśli projekt jeszcze nie ruszył, ja się wycofuję.
Zbigniew napisał(a):Zajrzałem do portfelaStudenckie życie?
ann napisał(a):Studenckie życie?Taaa... 10 złotych do soboty, a jest niedziela...
Zbigniew napisał(a):Taaa... 10 złotych do soboty, a jest niedziela...Nie, nie - piątek dzisiaj panie kolego
gosiafar napisał(a):Ale jeśli ktoś ma inne zdanie, niech się odezwie!Lub zamilknie na wieki....
ja napisał(a):Czy wszyscy akceptują cenę?Nie posiadam koszulki wcześniejszej, więc nie mam wyjścia.
ja napisał(a):PS. Moja propozycja jest jeszcze taka, żeby jednak gdzieś na koszulce umieścić datę.Już o tym była mowa! Lepiej nie, niech się nie różnią.
ja napisał(a):Moja propozycja jest jeszcze taka, żeby jednak gdzieś na koszulce umieścić datę.jak dla mnie jest to dobry pomysł.
ja napisał(a):Moja propozycja jest jeszcze taka, żeby jednak gdzieś na koszulce umieścić datę.Ja uważam to za zupełnie zbędne.
ja napisał(a):Ok. Zrobili mi wycenę. Wyjdzie 41 zł od koszulki.Może być
czapon napisał(a):jak dla mnie data zbędna.
Kazia:) napisał(a):Ja z datą nie chcęNiech to będzie koszulka uniwersalna, a nie jednoroczna!
gosiafar napisał(a):Niech to będzie koszulka uniwersalnaRównież jestem za uniwersalną.