Zeratul napisał(a):Jodynki chyba nawet nie trzeba pytać
ależ oczywiście, że nie trzeba!
Wszystkie znaki na niebie i ziemi póki co wskazują, że na Nadziei będę. To oznacza, że jeśli nie złamię sobie nogi czy nie zrobię sobie innej krzywdy (u mnie to różnie...

) - lewa obrona jest moja
Elessar napisał(a):Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich
ja też uważam, że ten pomysł jest rozsądny. Z chęcią kupiłabym drugą koszulkę. Choć te niebieskie bardzo mi się podobają! Ale po pierwsze - moja jest na mnie stanowczo za duża, a po drugie - trochę się sprała już...

)
Zeratul napisał(a):Najtrudniej zresztą będzie przekonać Nadzieję
a może ktoś inny się by podjął, jeśli Nadziejka nie da się namówić...?
jodynka napisał(a):Elessar napisał(a):Ja myślałem o nowych koszulkach dla wszystkich
ja też uważam, że ten pomysł jest rozsądny. Z chęcią kupiłabym drugą koszulkę. Choć te niebieskie bardzo mi się podobają! Ale po pierwsze - moja jest na mnie stanowczo za duża, a po drugie - trochę się sprała już...
)
Eee tam...
Bez sensu nowe - skoro stare ma już tyle osób - lepiej byłoby doprodukować tamtych (wtedy też mogłabyś sobie zamówić mniejszą :])
Pozdrawiam
Zeratul
OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników?
Ja rzecz jasna się stawię i choć nie chcę zapeszyć, to wszystko wskazuje, że w dużo lepszej piłkarskiej formie

Na koszulkę piszę się napewno
Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze :wzruszony:
*-`-
W piłke pewnie nie pogram, bom asportowa, ale mogły byśmy z kłapo w zamian np. wykonać pokaz fireshow. Zawsze jest to miła atrakcja.

Gdyby ktoś z organizatorów był zainteresowany takim pomysłem to jesteśmy do usług.

)
OLI napisał(a):Wzorem lat ubiegłych zarezerwowaliśmy noclegi w internacie Zespołu Szkół im. H. Sienkiewicza, ul. 1 Maja 47. Cena za nocleg od osoby (za dobę) 22 zł.
Wszyscy chętni rezerwacją miejsc proszeni są o mail na adres: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e --> w terminie do 30 czerwca br. Prosimy o po- danie terminu rezerwacji, nazwiska i imienia oraz numeru tel. kontaktowego.
Info miało być na stronie tylko jakoś nie było czasu zamieścić
OLI napisał(a):Czy będziemy mieli naszych dotychczasowych zawodników?
Nas raczej nie będzie
scarlett napisał(a):Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze :wzruszony:
Koszulki - o ile nic się nie zmieni - są niebieskie

)
ann napisał(a):Koszulki - o ile nic się nie zmieni - są niebieskie
)
No wiem :niepewny: Ale musiałam spróbować

)
scarlett napisał(a):Czy jest jakakolwiek szansa, że mogła bym dostać czerwoną? Proooooosze
Bez ekstrawgancji proszę :mur: . Tzn. jeśli ktoś bardzo chce np. koszulkę w kolorze beżowym to proszę bardzo, może ją sobie wykonać sam i paradować w niej przez cały festiwal, ale na pewno nie wejdzie w niej na boisko. Jeśli mecz się odbędzie (a wierzę, że tak), to gramy na pewno na niebiesko. Tradycja zobowiązuje.
W przypadku gdyby dorobienie koszulek nie było możliwe, każdy kto chce grać niech przywiezie ze sobą dowolną koszulkę, byle by była niebieska. W Kołobrzegu zamierzam być, ale czy na boisku to zależy od tego czy zdrowie pozwoli.
O ile pamiętam to na bramkę w tym roku deklarowała się nasza niespełniona nadzieja z zeszłego roku czyli reuter. Wspominał coś w jakimś temacie, że w tym roku jest szansa, że będzie.
A tak w ogóle, to proszę moderatorów o założenie tematu poświęconego tylko meczowi i ewentualnie koszulkom i przeniesienie doń, już wyprodukowanych postów.
Najprawdopodobniej Nadzieja nie zajmie się koszulkami forumowymi w tym roku...
lodbrok napisał(a):Bez ekstrawgancji proszę :mur: . Tzn. jeśli ktoś bardzo chce np. koszulkę w kolorze beżowym to proszę bardzo, może ją sobie wykonać sam i paradować w niej przez cały festiwal, ale na pewno nie wejdzie w niej na boisko. Jeśli mecz się odbędzie (a wierzę, że tak), to gramy na pewno na niebiesko. Tradycja zobowiązuje.
Spokojnie- napisałam przecież, że nawet nie będę grać

Spytałam tylko czy jest taka możliwość...po prostu lubię czerwony :wstyd:
scarlett napisał(a):Spokojnie- napisałam przecież, że nawet nie będę grać Spytałam tylko czy jest taka możliwość...po prostu lubię czerwony
Dlatego ja spokojnie odpisałem, że koszulkę w dowolnym kolorze można wykonać samemu

. Nie chciałem po prostu żeby kolejna osoba nie mająca koszulki za chwilę wyraziła chęć posiadania np. żółtej. Bo mnie koszulki interesują wyłącznie w kontekście meczowym

.
OLI napisał(a):Czy ktoś się pisze na zagranie w bramce drużyny Kuglarzy?
Jeśli rodzice pozwolą - ja sie ofiaruje grac na tej niewdzięcznej pozycji!

Ale kończymy OT.
reuter napisał(a):Ale kończymy OT.
Teraz jesteś we właściwym temacie

reuter napisał(a):Jeśli rodzice pozwolą
Mamy im wysłać pisemną gwarancję, że nie ulegniesz deprawacji w kaczmarologicznym towarzystwie?

Dziekuję

Jesli okaże się, ze nie będzie nowych koszulek, to czy ew. bramkarz może grać w koszulce reprezentacji Polski z własnym nazwiskiem i ew. dopiskiem Kuglarze?

Bramkarz ma to szczęście że nie tylko może, ale nawet musi grać w koszulce innego koloru niż zawodnicy z pola, co wynika z przepisów

. Gdybyś tak jeszcze wyposażył się w odpowiednie rękawice, bo w zeszłym roku był z tym problem, to byłaby pełnia szczęścia

. Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny.
lodbrok napisał(a):Gdybyś tak jeszcze wyposażył się w odpowiednie rękawice
Oczywiście, ze mam!
lodbrok napisał(a):Jeśli to możliwe proszę Cię reuterze o bieżącą informację czy będziesz w Kołobrzegu obecny.
Poczekam z odpowiedzią do pierwszych dni czerwca. Trzeba w końcu przemysleć i zaplanować wszystko na ostatni guzik

Simon napisał(a):Najprawdopodobniej Nadzieja nie zajmie się koszulkami forumowymi w tym roku...
Simonie, tego jeszcze nie wiemy.
Zorientuję się w temacie i ewentualnych kosztach. Co prawda nasz dobroczyńca koszulkowy złożył u mnie w pracy wypowiedzenie 2 tygodnie po koszulkowej akcji, ale byłoby czystą złośliwością łączenie tych faktów.

nadzieja napisał(a):Simonie, tego jeszcze nie wiemy. 
Dlatego napisałem: najprawdopodobniej.

Zeratul napisał(a):Któryś z nowych forumowiczów chyba się zgłaszał?
Nowych? Chodzi Ci o to, że Reuter się zgłąsza, czy że ja Ci mówiłem, że mogę zagrać?
OLI napisał(a):"Kto jest zainteresowany koszulką forumową "Kuglarze", która jest super fajna, trendy i nie z jakiegoś plastiku tylko bawełny?"
Ja jestem i uż. Basik też.
Torrentius napisał(a):Zeratul napisał(a):Któryś z nowych forumowiczów chyba się zgłaszał?
Nowych?
Heh...
A wiedziałem, że powinienem pamiętać

No to mamy 2 kandydatów - jeśli choć jeden się zjawi w Kołobrzegu, to będzie dobrze
Pozdrawiam
Zeratul
Hmm...
Można by wstępnie zrobić listę chętnych na koszulki (zakładając wykorzystanie zeszłorocznego projektu)
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
(dopisujcie się i kopiujcie całą listę)
O mnie zapomniałeś ?
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
Ok- zadowolę się niebieską
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
6. Kłapo
a swoją będę mieć oprócz tego

jednak w ramach jednoczenia się z "bracią forumową" chcę i "Kuglarzy".
Co do bramkarzy to ciąży na nich lekkie fatum. W zeszłym roku deklarowało się trzech a żaden nie przyjechał
pozdrawiam
1. jodynka
2. Basik
3. Torrentius
4. Zbrozło
5. Scarlett
6. Kłapo
7. ja
Dodatkowo deklaruję się jako osoba, która może zrobić koszulki. Bądźmy szczerzy - poprzednie koszulki są fatalnej jakości. Wydaje mi się, że w 40 zł spokojnie się zamkniemy.
Uspokajam Szymona - koszulki będą bawełniane.
ja napisał(a):Bądźmy szczerzy - poprzednie koszulki są fatalnej jakości
Jestem szczery - moim zdaniem są dobrej jakości. Noszę regularnie i nie zauważyłem żadnych śladów tego, jakoby miałby być jakości fatalnej? Co więcej koszulka ta awansowała do mojego grona 4-5 koszulek, które zabieram na wyjazdy w góry i zdaje egzamin.
Ha! Dzięki Jodynce mam ćwierć tysiąca piw

:rotfl: