dzięki za wspólną grę... dobrze jest czasem sobie pobiegać... może uda się to powtórzyć za rok... na pewno będzie lepiej choćby z kondycją

mispad napisał(a):dzięki za wspólną grę... dobrze jest czasem sobie pobiegać... może uda się to powtórzyć za rok...
Na pewno

Plan minimum to utrzymanie tegorocznego składu :]
Pozdrawiam
Z.
noga już wporzadku!!! dziękuje za troskę po 2 dniach już było oki
Właśnie się zastanawiam, czy noszenie koszulki Kuglarzy w szkole (tak uczyniłem dzisiaj) nie podpada pod paragraf regulaminu:
uczeń manifestuje swoją przynależność do destrukcyjnych grup

Zbrozło napisał(a):uczeń manifestuje swoją przynależność do destrukcyjnych grup
nie

a jakby co, zawsze możesz odpowiedzieć: trzeba siać siać siać! :wredny:
jodynka napisał(a):a jakby co, zawsze możesz odpowiedzieć: trzeba siać siać siać! :wredny:
A jeśli to nie pomoże - zacznij śpiewać refren, udowodnisz, że to nic zdrożnego...

Ciekawe, co pomyśleliby nauczyciele, gdyby usłyszeli: "upijamy się po zajazdach, kładziemy się spać z kim popadnie..."

Zbrozło napisał(a):Ciekawe, co pomyśleliby nauczyciele, gdyby usłyszeli: "upijamy się po zajazdach, kładziemy się spać z kim popadnie..." 
Zależy od nauczyciela. Może niektórzy by się przyłączyli

Mimo iż do następnego meczu jest prawie rok już wiem ,ze nie bede mógł w nim uczestniczyć

, wczoraj miałem mały wypadek na hali , leże w szpitalu, czekam na operacje

lekarz powiedział ,że mogę zapomnieć o graniu przez co najmniej rok

Zico napisał(a):Mimo iż do następnego meczu jest prawie rok już wiem ,ze nie bede mógł w nim uczestniczyć , wczoraj miałem mały wypadek na hali , leże w szpitalu, czekam na operacje lekarz powiedział ,że mogę zapomnieć o graniu przez co najmniej rok

nie za dobra to informacja...
Zico napisał(a):wczoraj miałem mały wypadek na hali , leże w szpitalu, czekam na operacje 
W takim razie życzę pełnego i szybkiego powrotu do zdrowia i formy!
Alek napisał(a):Sport to zdrowie :/
ja zawsze twierdziłam, że najkrótsza droga do kalectwa...