Witam wszystkich
Na wczorajszym salonie powrócił temat śpiewogrania w Bałaganie. Fajnie było by się spotkać ponownie przy piwku i pośpiewać utwory Jacka. Konwencja tych spotkań jest inna od Salonowej - w tym przypadku grają i śpiewają wszyscy (no może z tym graniem przesadziłem). Tak więc warto przynieść gitary (na pierwszym spotkaniu na 10 osób były 3 gitarki), śpiewniki itp. Wskazany jest również dobry humor oraz zdrowe gardełko (może być przepite).
Zapraszamy więc wszystkich którzy chcą wspólnie pośpiewać i dobrze się zabawić do klubu Bałagan na piątek 9.11.2007 godz. 19:00 <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.dlastudenta.pl/lokale/?act=show_lokal&id=355">http://www.dlastudenta.pl/lokale/?act=show_lokal&id=355</a><!-- m --> - klub mieści się w nasypie kolejowym za Kapitolem. - jeśli ktoś potrzebuje prześlę mapkę

.
Tak więc proszę o wstępne deklaracje - chcę wiedzieć ile miejsc zarezerwować (nie zgłoszeni też są mile widziani - wszystkich przygarniemy).
Sorki za ewentualne zamieszanie w informacji – ale jeszcze szumi mi w głowie po wczorajszym saloniku

. – pozdrawiam ekipę.
Wreszcie cos w weekend!
Po weekendzie bede mogl powiedziec, czy sie zjawie.
Czy obecnosc wiaze sie z jakimis oplatami?
Opłat brak (no chyba że bilet na tramwaj

) - a i piwo jest tanie 3,5 lub 4zł.
Same dobre wiadomosci

:piwko:
Widze, ze przypadl mi zaszczyt rozpoczecia listy obecnosci

.
1. Basik i Torrentius
Ja się nie zapowiadam.
10.11 mam koncert, muszę być rześki, zdrowy i gotowy. A wiadomo jakim bałaganem skończy się "Bałagan"

1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
4. Kaczka (szansa dostatecznie molekularna)
1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
5. Ja, ale nie 'Ja' tylko jeremiasz ;] z tym, że tak raczej na 50%
Wysłany: Dzisiaj 13:57 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
6. Khamul
Simon znów unikasz Bałaganu - szkoda
Dziś postaram się wysłać PW do wszystkich Wrocławian (tzn do forumowiczówz Wrocka) - ostatnio dzięki temu pojawiło się kilka dodatkowych duszyczek. Tak więc we wtorek zarezerwuję klubik. I jeszcze jedna dobra nowinka -- w Bałabanie już zaczęli palić w kominku - tak więc klimacik będzie jeszcze ciekawszy (i cieplejszy).
1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
6. Khamul
7. Dziura plus kilku znajomych + gitara
Ktoś jeszcze planuje zabrać instrument ? (i coś do strojenia by się przydało, chyba, że ktoś ze ma to wbudowane na stałe w uszy

)
Khamul napisał(a):Simon znów unikasz Bałaganu - szkoda
10 listopada rano jedziemy do Bolkowa.
Muszę być "na nogach", zdrowy na ciele i trzeźwy na umyśle.

Moja obecność jednak staje pod znakiem zapytania z uwagi na wyjazd studencki w Rudawy

1. Basik i Torrentius
2. fizol (99%)
3. Alek (73,5%)
6. Khamul
7. Dziura plus kilku znajomych + gitara
8. uż. Gyarill
9. uż. DuchX
Mogę wziąć stroik, ale podejrzewam, że nie będzie specjalnie potrzebny, ze względu na obecność co poniektórych bardziej muzycznych

.
DuchX napisał(a):uż. Gyarill
Użytkownik naszego forum?
Simon napisał(a):DuchX napisał(a):uż. Gyarill
Użytkownik naszego forum?
Użytkowniczka. Z tego co widzę - była użytkowniczka. Zapomniałem o zasadzie wyrzucania kont bez postów.
DuchX napisał(a):Zapomniałem o zasadzie wyrzucania kont bez postów.
No bo właśnie ciekaw byłem, nie mogłem nikogo takiego namierzyć...
Witam - byłem wczoraj w Bałaganie i mam lekko dziwną wiadomość.
Od 2 tygodni zmienili zasady rezerwacji .. :/ - teraz za rezerwację trzeba płacić i to 10 zł -- dobrą nowiną jest fakt że te 10 zł jest do wykorzystania w barze - czyli trzeba z góry wpłacić 10 aby ją później wypić :/
Mimo tego faktu sądzę że trzeba zrobić takie spotkanko - i mogę założyć za osoby które na 100% przyjdą - i dodatkowo przyjść z godzinkę wcześniej aby zająć jakiś nie zarezerwowany stolik by go późnij dołączyć.
Tak więc proszę o szybkie potwierdzenie pewnej obecności na priv w celu rezerwacji (założę za te osoby)- z drugiej strony zrobię wszystko byśmy mieli jak najwięcej miejsc również bez rezerwacji.
PS. Ja też wezmę gitarę.
Do kiedy trzeba podjąć decyzję?
No fajnie by było jak najszybciej - bo moze się okazać że już ktoś nas uprzedził.
We wtorek idę najpóźniej. Ale i tak coś pokombinuję w klubie

.
DOBRE NOWE WIEŚCI !!
Dobra wiadomość – byłem (piłem) dziś w Bałaganie i załatwiłem rezerwacje za friko - tak więc mamy 10 miejsc bez żadnego problemiku – resztę krzeseł można dostawić.
Barmanka chyba mnie zapamiętała z poprzedniego spotkania bo zaraz po rozmowie puściła kilka kawałków Jacka oraz Habakuka (z „a ty siej”).
Tak mi przyszlo do glowy, ze skoro rezerwacje mozna uplynnic (jak rozumiem bez straty), to moze wartoby zarezerwowac kilka miejsc wiecej, a piwo przeciez i tak ludzie beda kupowac i za nie placic, wiec wyjdzie na zero

. To moze byc przydatne, jesli zabraknie osob do dodatkowego stolika albo cos...
szansa opadła do zera, Kaczki nie będzie

(
dzikakaczka napisał(a):szansa opadła do zera, Kaczki nie będzie
Coś nie po drodze Ci do Wrocławia.

Mnie niestety nie będzie.
Miłej zabawy!
I ja chciałam być, ale.... ;(
Przyjść, czy nie przyjść?
Będe zdolny cokolwiek uczynić po spotkaniu czy nie... ? Zastanawiam się ciągle, może ktoś mi pomoże.
ReDi napisał(a):Będe zdolny cokolwiek uczynić po spotkaniu czy nie... ?
Mam ten sam problem. Na drugi dzień mam ważne triadowe sprawy....
Przyjdzcie, przeciez to chyba nie jest wielki wysilek?
:piwko: