PIOSENKI JACKA KACZMARSKIEGO
ŚPIEWA PAWEŁ PIEKARCZYK
Czas: piątek 14 września, godz.19
Miejsce: warszawski klub Hybrydy, ul.Złota 7/9
Wstęp wolny
Ewentualnie informacji może udzielić wam: <!-- e --><a href="mailto:tatarstan1@wp.pl">tatarstan1@wp.pl</a><!-- e --> gg:6072793
ps. Ze względów finansowych się nie wybieram. Będę dopiero 22go w Wawie i to na dokładkę bardzo zalatany. :zly:
Gniewomir napisał(a):Czas: piątek 14 września, godz.19
Dobrze, że informacja pojawiła się z odpowiednio dużym wyprzedzeniem!
Kuba Mędrzycki, gdybym wiedział wcześniej, zapewne bym poinformował. Miałem sms'a co prawda jakieś 2 dni temu z GP, ale niestety odebrałem go dopiero dzisiaj - kiedy już poinformowała mnie znajoma przez net. Mea Culpa, ale nic nie poradzę.
Gniewomir napisał(a):Kuba Mędrzycki, gdybym wiedział wcześniej, zapewne bym poinformował.
Ale to nie uwaga do Ciebie, Gniewomirze. Wręcz przeciwnie. Gdyby nie Twoja informacja, zainteresowani koncertem, prawdopodobnie dowiedzieliby się o występie Pawła, jutro późnym popołudniem. A to i tak wersja bardziej optymistyczna. Na tym forum, są użytkownicy bezpośrednio związani ze wspomnianym teatrem.
Kuba Mędrzycki, no to się nad wyraz cieszę ze ułatwiłem komuś życie, żałując że mnie nie będzie. Pawła Piekarczyka miałem okazję usłyszeć na koncercie na rzecz wolnej Białorusi oraz z Kurskim, Czajkowskiem pod muzeum Etnograficznym więc mnie ciśnie, aby rzucić wszytko w cholerę i jechać, ale rzeczywistość jest twarda. :zly:
Gniewomir napisał(a):ale rzeczywistość jest twarda. :zly:
Taaa. Ja mam do wyboru : Hybrydy czy Lapidarium. Moze ktos umie klonować?

tmach napisał(a):Hybrydy czy Lapidarium
Zawsze można tak, ze Hybrydy jutro a pojutrze Lapidarium - bo też warto

Ma grać Zespół Reprezentacyjny.
Wiem!!!!!! Na ZR idę musowo. ( chyba, że nie dostanę biletów)
Gniewomir napisał(a):PIOSENKI JACKA KACZMARSKIEGO
ŚPIEWA PAWEŁ PIEKARCZYK
Chyba nie tylko Kaczmarskiego :
tmach napisał(a):Hybrydy czy Lapidarium
Hybrydy

Gniewomir napisał(a):no to się nad wyraz cieszę ze ułatwiłem komuś życie
Swoją drogą, ciekawe że na stronie Hybryd, nie ma żadnej wzmianki o tym koncercie.
Kuba, chcesz mi dać do zrozumienia, ze jednak Lapidarium, bo Hybrydy niepewne.

Kuba Mędrzycki napisał(a):Swoją drogą, ciekawe że na stronie Hybryd, nie ma żadnej wzmianki o tym koncercie.
Zapewne dlatego, że koncert organizowany jest przez GP jako impreza "gazetowa"

co oczywiście nie oznacza, że drzwi zamknięte są dla osób niezwiązanych z GP...
"Niezależna Gazeta Polska oraz warszawski klub GP zaprasza na koncert Pawła Piekarczyka, który odbędzie się w piątek 14 września w "Hybrydach" w Warszawie. Oprócz kultowych już piosenek ze "Śpiewnika Oszołoma" będą wykonywane utwory Kaczmarskiego, Sochalskiego, Sikory. Serdecznie zapraszamy!"
źródło:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klubygp.pl/">http://www.klubygp.pl/</a><!-- m -->
Pozdrawiam i, mam nadzieję, do zobaczenia

tmach napisał(a):Kuba, chcesz mi dać do zrozumienia, ze jednak Lapidarium, bo Hybrydy niepewne.
Ależ skąd! Sam bym się wybrał na koncert Pawła, gdybym dysponował wolnym czasem jutro wieczorem.