Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Urodziny Spaldinga (11.09)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jako, że wyjeżdżam na dłużej i na pewno tę datę przegapię - chciałem złożyć Ci, brachu, najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin. Pierwsze po trzydziestce, ale nie jest chyba tak strasznie Smile
Niechaj zawsze zostanie Ci choć jeden przyjaciel, przecież to wystarczy. Chadzaj zawsze krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń Big Grin

Zdravim :piwko:

P.S. I życzenia dla mnie na Twoje urodziny - nagraj wreszcie płytę Big Grin
Kamil napisał(a):Pierwsze po trzydziestce, ale nie jest chyba tak strasznie
W końcu pełnoletni? No to przedwczesne wszystkiego dobrego! Smile)
Najlepszego Spaldingu.
Może kiedyś zagrasz na WSJK? Wink
Kamil napisał(a):Pierwsze po trzydziestce, ale nie jest chyba tak strasznie
Myślę, że nie. Smile
Wszystkiego dobrego Smile
Wszystkiego naj Smile radości, słońca, pomarańczy... Smile
*-`-
xxxxxxxxxx
Najlepszego :drunk:
Wszystkiego najlepszego sąsiadowi zza miedzy. A i wydać CD by się przydało - więc życzę.
Najlepszego i ode mnie Big Grin
And may Adun be with You!

Zeratul
Nieprzemijającej weny twórczej Spaldingu Smile . I niech marzenia się spełniają!
Sto lat :urodziny:
Wszystkiego najlepszego! :urodziny:
Dobrego Spaldingu, dobrego... :drunk: :drunk: :drunk:
I ode mnie najserdeczniejsze życzenia. *-`-
Siódemki pociąga wszystko, co tajemnicze i niewyjaśnione. Obdarzone są zwykle nadprzyrodzoną intuicją i zdolnościami parapsychicznymi. Ich zainteresowania krążą bardziej wokół spraw ducha, aniżeli spraw materialnych. To urodzeni filozofowie, dlatego widać duży dystans między nimi, a osobami pochłoniętymi życiem doczesnym. Od dzieciństwa pochłaniają wiedzę, ale w sposób analityczny. Nie przyjmują żadnych teorii czy definicji ogólnie przyjętych jako normy, dopóki ich sami nie zaakceptują przez swój analityczny umysł. Są wszystkiego ciekawe i ciągle poszukują prawdy, doskonałości, piękna i przyczyny.

Jako indywidualiści i osoby niezależne często pozostają w życiu samotne. Trudno je zrozumieć, gdyż bardzo ostrożnie mówią o swoich emocjach i potrzebach. Sprawiają wrażenie osób wyniosłych, zimnych i pełnych rezerwy, a przy tym przypisuje się im takie cechy jak pycha, zarozumialstwo i przemądrzałość. Nic bardziej mylnego - tę pozę przybierają tylko dlatego, by nie zostać zranionym oraz ochronić swą prywatność i prawdziwe emocje.

Siódemki są pełne godności i elegancji oraz zakryte woalem tajemniczości. Lubią ciszę, samotność i przyrodę. Pasjonują się starożytnymi cywilizacjami, religiami świata, wiedzą tajemną i parapsychologią. Na ogół są bardzo wybredne w doborze przyjaciół. Nie akceptują pustej gadaniny, przeciętności i wulgarności. Nie powinny hamować własnych emocji i uczuć, bowiem może ich to doprowadzić do chorób psychicznych czy depresji. Powinny też wystrzegać się alkoholu, narkotyków i życia w świecie iluzji.

Sytuacja materialna - to osoby najmniej zainteresowane sprawami materialnymi. Pieniądze spełniają funkcję, ale nie są istotą ich życia. Owszem mają predyspozycje by zdobyć majątek, sławę i sukces, ale żadna z tych rzeczy tak naprawdę ich nie interesuje. Nie posiadają zmysłu praktycznego.

Sprawy uczuciowe - siódemki mają duże trudności w doborze odpowiedniego partnera i rzadko znajdują szczęście i stabilizację w związkach. Są bardzo uczuciowe, ale nie potrafią o tym mówić. Najodpowiedniejszym partnerem, jest 7, 4 i 9.

* Kamień - ametyst
* Dzień - niedziela, poniedziałek
* Kolor - niebieski, srebrny, brązowy
* Metal - cynk, cyna
* Szczęśliwe liczby - 7, 1, 5

Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego :piwko:
Wszystkiego najlepszego! I więcej perełek dla forumowiczów Smile
na urodziny życzę Ci:
- jak najmniej problemów z Orcale Smile
- dalszych sukcesów na arenie uwydatniania swojej duszy w wierszach i piosenkach (szczere, to życzenia, choć krótkie)
Wszystkiego najlepszego! Niech wszystko się spełnia tak, jak to sobie wymarzysz Smile :piwko:
Najlepszego !!
dzieki wielkie !!! piwo dla )wszytskich Smile i krotki cytat z jednej z moich """"""piosenek"""""Smile ilosc " zamiezona Wink

""Urodzin moich nie pamiętam
Rodzina dba bym obchodził święta
Wiec gdy odejdzie mgły szelestem
zapomnę po co tutaj jestem

Odrywamy się od ziemi cale życie
Po cichutku pomalutku skrycie
Paradoksem wciąż jesteśmy co raz wyżej
Bliżej nieba, nieba-ziemi, ziemi bliżej"
I ja się dołączam do życzeń. Wszystkiego NAJ!
Wszystkiego najlepszego!
Sto lat w szczęściu, zdrowiu i radości. Najlepszego.
Spóźnione, ale bynajmniej nie mniej szczere życzenia urodzinowe: szczęścia, zdrowia i ogólnie najlepszego Smile
:urodziny: