08-23-2007, 08:22 PM
Santis napisał(a):I powoli zaczynam zbierać na "Arkę Noego" aby skończyć z piracstwem chociaż w tej kwestji .Witaj wśród nas. Pomyśl nad tym, jak wyeliminować fatalną ortografię w postach.
Santis napisał(a):I powoli zaczynam zbierać na "Arkę Noego" aby skończyć z piracstwem chociaż w tej kwestji .Witaj wśród nas. Pomyśl nad tym, jak wyeliminować fatalną ortografię w postach.
Santis napisał(a):Jestem typowym umysłem ścisłym i ortografia nigdy nie była moją mocną stroną.Uwielbiam takie argumenty...
ann napisał(a):Z góry przepraszam za mały OTTakich to tylko rozstrzelać :/Santis napisał(a):Jestem typowym umysłem ścisłym i ortografia nigdy nie była moją mocną stroną.Uwielbiam takie argumenty...
Zeratul napisał(a):Takich to tylko rozstrzelać
Zeratul napisał(a):Na takich to tylko siekierę+aborcja. Za eutanazją też jesteś? :rotfl:
lodbrok w innym wątku napisał(a):takie obcesowe i co tu dużo mówić chamskie traktowanie czternastoletniej dziewczyny, która po prostu wypowiedziała swoje zdanie jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Zeratul napisał(a):Takich to tylko rozstrzelaćNaturalnie przyp***anie się przez moderatorów do piętnastolatka-nowicjusza na początku przygody z forum to normalne przywitanie? Ręka rękę myje?
ann napisał(a):A lubisz, ann, takie?Santis napisał(a):Jestem typowym umysłem ścisłym i ortografia nigdy nie była moją mocną stroną.Uwielbiam takie argumenty...
Artur napisał(a):Niestety niektórzy mają problemy z ortografią. Mnie ponad rok zajęło wkucie pisowni słowa który, bo potrafiłem w dwóch zdniach napisać na dwa sposoby.
Simon napisał(a):Witaj wśród nas. Pomyśl nad tym, jak wyeliminować fatalną ortografię w postach.:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sławek napisał(a):do gimnazjalistyOn jeszcze ma czas, żeby to zmienić.
Simon napisał(a):Do dorosłego pierdoły nie ma już co apelować o pracę nad sobą.nie mogę się nie zgodzić
dzikakaczka napisał(a):Mam głęboko w dupie Wasze przepychanki, wzajemne lizanie się po fiutachSimonie, Sławku- nie możecie wrócić do "swoich" wątków ?
Santis napisał(a):Jestem typowym umysłem ścisłym i ortografia nigdy nie była moją mocną stroną.Hm... przecież ortografia polega na umiejętności przyswojenia sobie pewnych reguł i ich stosowania, przy odrobinie pamięci wzrokowej. To mi się bardziej kojarzy z naukami ścisłymi niż z humanistycznymi.
Elzbieta napisał(a):Ja mam mala propozycje- moze gdy ktos robi bledy, pisac to na pw i podpowiedziec o mozliwosci poprawiania bledow?Elżbieto, chyba trochę przesadzasz z tym bezstresowym wychowaniem.
partycja napisał(a):Elżbieto, chyba trochę przesadzasz z tym bezstresowym wychowaniem.Moze masz racje. Wiesz my mamy osiedlowe forum i od poczatku jego istnienia zaznaczono, ze kazdy ma prawo robic bledy, bo inaczej bedzie bac sie pisac. Stad moja mysl powstala. Co prawda to nie forum poety...ale raz zwrocono uwage i chyba starczy.
Elzbieta napisał(a):Wiesz my mamy osiedlowe forumMy też, ale jak zaproponowałem kiedyś dyskusję na temat twórczości JK, to wzięli mnie za wariata i teraz chcą mi podnieść czynsz.
Kuba Mędrzycki napisał(a):teraz chcą mi podnieść czynsz.
Elzbieta napisał(a):No co? Niestety, pośród przedstawicieli handlowych, tudzież innych pracowników telecentrów, stanowiących większość lokatorów mojego bloczku, nie znalazłem bratniej duszy. Od jakiegoś czasu, krąży nawet wieść, że pod 25 mieszka jakiś... dziwak.Kuba Mędrzycki napisał(a):teraz chcą mi podnieść czynsz.?? ??
Kuba Mędrzycki napisał(a):No co? Niestety, pośród przedstawicieli handlowych, tudzież innych konsultantów telecentrów, nie znalazłem bratniej duszy. Od jakiegoś czasu, krąży wieść, że pod 25 mieszka jakiś... dziwak.Zaproś ich na imprezę!
partycja napisał(a):To nie są, jak zapewne wiesz Partycjo, imprezy dla paralityków.Kuba Mędrzycki napisał(a):No co? Niestety, pośród przedstawicieli handlowych, tudzież innych konsultantów telecentrów, nie znalazłem bratniej duszy. Od jakiegoś czasu, krąży wieść, że pod 25 mieszka jakiś... dziwak.Zaproś ich na imprezę!
Kuba Mędrzycki napisał(a):To dziwakom czynsz podnosza? Takie nocne OT.Elzbieta napisał(a):No co? Niestety, pośród przedstawicieli handlowych, tudzież innych pracowników telecentrów, stanowiących większość lokatorów mojego bloczku, nie znalazłem bratniej duszy. Od jakiegoś czasu, krąży nawet wieść, że pod 25 mieszka jakiś... dziwak.Kuba Mędrzycki napisał(a):teraz chcą mi podnieść czynsz.?? ??
Elzbieta napisał(a):To dziwakom czynsz podnosza? Takie nocne OT.Ano. W Polsce, Elżbieto jest przerąbane. Daj spokój... Żyć się odechciewa!
Kuba Mędrzycki napisał(a):AnoNie uwierze. Moge sobie wyobrazic, ze Cie nie chca w bloczku, jak po nocach Kaczmara glosno sluchasz. Ale czynsz? Nie zartuj ze mnie. Nie o takiej porze pie:
Elzbieta napisał(a):gdy ktos robi bledy, pisac to na pw i podpowiedziec o mozliwosci poprawiania bledow?Ja tak robię! Publiczne "wytykanie" błędów zwykle wprawia w zakłopotanie i zawstydzenie.
gosiafar napisał(a):Publiczne "wytykanie" błędów zwykle wprawia w zakłopotanie i zawstydzenie.Lub powoduje ataki w stosunku do osoby wytykającej. O czym, niejednokrotnie miałem okazję kiedyś się przekonać.