lodbrok napisał(a):Nawet jeśli Paweł "gra" podczas wykonywania tego utworu, nawet jeśli emocje które w sobie wywołuje są w jakimś stopniu sztuczne, to w moim przekonaniu doszedł w tym do perfekcji.
No tak, ale to w moim odczuciu, bardzo marne aktorstwo.
lodbrok napisał(a):Prawdomówny i szczery człowieku, rozumiem, że nazwisko Konopacki wywołuje w Tobie furię
Uwielbiam takie argumenty.
lodbrok napisał(a):chamskie traktowanie czternastoletniej dziewczyny, która po prostu wypowiedziała swoje zdanie jest poniżej jakiegokolwiek poziomu
Jeśli ktoś włącza się w jakiekolwiek publiczne dyskusje, musi się liczyć z tym, że przecież znajdą się także oponenci. Eliza jest, co wynika choćby z Jej wypowiedzi, osobą na tyle dojrzałą, że chyba wie co robi włączając się w forumowe dysputy.
eliza napisał(a):twierdze, że " Ofiara" Pawła jest ŚWIETNA!
Pod względem technicznym, z pewnością. Z tym nawet nie śmiem dyskutować.
Jednakże, w moim odczuciu brakuje jej ekspresji i tego żaru, który nie sposób nie usłyszeć u wykonawcy Ofiary, której nagranie pozwoliłem sobie zamieścić nad ranem.
eliza napisał(a):Kubuniu, najlepszy przyjacielu :rotfl: ,zamiast wystawiać piwa po nocach i zamieszczać wykonania "Ofiary" nie umywające się do wykonania Pawła, to powinieneś się dobrze wyspać
Pozwól że sam będę decydował o tym komu wystawiam piwa, jakie nagrania zamieszczam, oraz o jakiej porze chadzam spać.
eliza napisał(a):Pozdrawiam Cię, do poniedziałku, będziemy mieli cały tydzień na okazywanie swojej wrażliwości muzycznej.
Widzę, że kwestia wrażliwości muzycznej, najbardziej Cię poruszyła...
A ja, tak się składa, nie zamierzam ani jej oceniać.
Piwo postawiłem Lutrowi, akurat nie za tę część Jego wypowiedzi.
Łukasz G. napisał(a):Na Ciebie, Lutrze, chyba rzeczywiście Paweł działa jak płachta na byka.
Zasadniczo, jeśli już, to działa to w obie strony. Choć nie wiem z jakiego powodu, miałby Konop działać na Lutra niczym przywołany przez Ciebie przedmiot, Łukaszu.
Łukasz G. napisał(a):Momentami bywa to wręcz niesmaczne.
Za to jeśli Luter jest atakowany, to jest wszystko w porządku, prawda? I to już nie jest niesmaczne?
[ Dodano: 24 Sierpień 2007, 13:37 ]
Tomasz Susmęd napisał(a):Pewnie tylko pogłębiając sztuczność i śmieszność naszego wykonania
Tomku, ale nikt nie krytykuje Twojego akompaniamentu. Podobnie, jak inni użytkownicy, ja także uważam, że fortepian w Ofierze jest fantastyczny.
Także, nie ma powodów, abyś mówił za Was obu.
lodbrok napisał(a):Tomku, stare przysłowie pszczół mówi: Psy szczekają karawana jedzie dalej!
Cóż za Cięta Riposta! Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się po Tobie lodbroku, bardziej błyskotliwego komentarza.