08-16-2007, 09:42 PM
08-17-2007, 11:04 AM
Poszło.
Ale ekspresja, nie?!
Ale ekspresja, nie?!
08-17-2007, 11:20 AM
siajek napisał(a):Poszło.Ale gdzie poszło ??
Ale ekspresja, nie?!
08-17-2007, 12:32 PM
Hmmmm,
no poszło...
do osoby która chciała tę piosenkę,
czyli do nowhere_woman.
A Ty myślałeś, że gdzie?
Jeśli chcesz konwersować na ten temat to przejdź na "pw", bo raczej będzie to mało wnoszące dla innych użytkowników forum.
no poszło...
do osoby która chciała tę piosenkę,
czyli do nowhere_woman.
A Ty myślałeś, że gdzie?
Jeśli chcesz konwersować na ten temat to przejdź na "pw", bo raczej będzie to mało wnoszące dla innych użytkowników forum.
08-17-2007, 12:37 PM
siajek napisał(a):Jeśli chcesz konwersować na ten temat to przejdź na "pw", bo raczej będzie to mało wnoszące dla innych użytkowników forum.Podobnie jak choćby to:
siajek napisał(a):Poszło.Skoro wysłałeś NW wspomniane nagranie na PW, to trzeba było zapytać ją o wrażenia tamże, a nie robić z forum komunikatora.
Ale ekspresja, nie?!
Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się, że pisząc:
siajek napisał(a):Ja mam to tylko w audio, ale za to w całości. Mogę podesłać.oferujesz upublicznienie nagrania.
Warto by było przynajmniej sprecyzować, gdzie zamierzasz "podesłać".
08-17-2007, 12:40 PM
Jesteś złośliwy i zgryźliwy. A przy tym mało domyślny i strasznie łatwo cię urazić byle czym.
Podesłać to znaczy wysłać.
Jedną mp3 wysyłam e-mailem.
Podesłać to znaczy wysłać.
Jedną mp3 wysyłam e-mailem.
08-17-2007, 12:46 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się, że pisząc:Szczerze mówiąc odniosłam takie samo wrażenie jak Kuba.siajek napisał(a):Ja mam to tylko w audio, ale za to w całości. Mogę podesłać.oferujesz upublicznienie nagrania.
Warto by było przynajmniej sprecyzować, gdzie zamierzasz "podesłać".
08-17-2007, 12:48 PM
Panowie, spokojnie...
siajek, czy możesz/chcesz udostępnić to nagranie ogółowi? Gdzieś na ogólnie dostępnym serwerze. Przeważnie w ten sposób dzielimy się z "ogółem", stąd może lekkie zdenerwowanie Kuby, który sam w ten sposób udostępnia ciekawe rzeczy.
siajek, czy możesz/chcesz udostępnić to nagranie ogółowi? Gdzieś na ogólnie dostępnym serwerze. Przeważnie w ten sposób dzielimy się z "ogółem", stąd może lekkie zdenerwowanie Kuby, który sam w ten sposób udostępnia ciekawe rzeczy.
08-17-2007, 01:21 PM
pkosela napisał(a):Przeważnie w ten sposób dzielimy się z "ogółem", stąd może lekkie zdenerwowanie Kuby, który sam w ten sposób udostępnia ciekawe rzeczy.Ależ ja się wcale nie zdenerwowałem. Bez przesady.
siajek napisał(a):strasznie łatwo cię urazić byle czym.Podobne wrażenie odniosłemw stosunku do Ciebie, po przeczytaniu poniższych słów:
siajek napisał(a):Jesteś złośliwy i zgryźliwy.Ameryki nie odkryłeś.
Drogi siajku, ja jedynie pozwoliłem sobie zasugerować Ci pewne zwyczaje jakie panują na tym forum, a które, co jest oczywiście zrozumiałe, mogą być obce początkującym użytkownikom.
08-18-2007, 01:26 PM
Nowhere Woman napisał(a):A... Czy jakiś moderator mógłby przenieść to do tematu samego utworu/programu?Jestem do tyłu znacznie w postach na forum, gdzie CI to przenieść?
08-18-2007, 01:36 PM
Artur napisał(a):Jestem do tyłu znacznie w postach na forum, gdzie CI to przenieść?To moje - nie martw się
Pozdrawiam
Zeratul
[ Dodano: 18 Sierpień 2007, 15:39 ]
edit: /me przeniósł nagranie do tematu źródłowego