Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: O wiarygodności Impresariatu i koncercie warszawskim
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Edyta napisał(a):
DuchX napisał(a):Zupełnie nie rozumiem skąd pomysł, jakoby Edyta sugerowała wymienione przez Ciebie rzeczy.
Dzięki Duchu, mam jednak nadzieję, że Szymon żartował.
Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Przemka odnosił się akurat do tego, co napisała Pacia, a nie do tego co ja napisałem. Nie żartowałem, oczywiście. Uważam, Edytko, że się przypieprzasz (wzmacniam nieco użyte wcześniej sformułowanie, licząc na to, że w tej formie łatwiej do Ciebie dotrze). Bo niby co miała oznaczać poniższa apostrofa?
Edyta napisał(a):
Paweł Konopacki napisał(a):podpisywałem już kilkadziesiąt (może kilkaset?) różnych umów
Pawle...
Sugerujesz, że Paweł nie podpisał tylu umów czy co?
Edyta napisał(a):Tak samo nie widzę różnicy w chwaleniu się zarobkami a utyskiwaniem, że ktoś nie zapłacił i nie ma jak związać końca z końcem
Naprawdę im dłużej się zastanawiam nad tym czemu służą tego rodzaju Twoje wypowiedzi, tym bardziej jestem przekonany o tym, że jednak kieruje Tobą bezinteresowna zawiść, względnie zwyczajna chęć dowalenia Paci i Konopowi, tylko i wyłącznie dlatego, że są właśnie Pacią i Konopem, a nie kim innym. Opanuj się, Edytko i zdobądź się na bycie na Forum tak miłą osobą, jaką potrafisz być w rzeczywistości.

Pozdrawiam!

[ Dodano: 2 Lipiec 2007, 14:25 ]
Tomasz Susmęd napisał(a):Pajacowales to Ty wielokrotnie i to nie tylko na forum, ale i na liscie. Pisales posty plynace z czystej zlosliwosci (700 zl), chamstwa (chojnowskie plebanie) i glupoty (smycze). Wiec mi tu Kuba nie pierdol i nie stawiaj sie w roli ofiary, bo to Twoje posty manipuluja, to Twoje posty ciagle sie kogos czepiaja i to Twoje posty prezentuja poziom na widok ktorego szlag mnie - uwiazanego na smyczy prowincjusza - jasny trafia. I to jak widac - bezkarnie.
Wielkie piwo, Tomku! Na pohybel Mędrzyckiemu!
Edyta napisał(a):"zarabiam 5 tys."
I od dwóch lat żadnej podwyżki! Big Grin
Szymon napisał(a):bezinteresowna
I to warto podkreślić. Pozdrawiam Cię, Szymonie!
berseis13 napisał(a):To są Wasze zarobione pieniądze, i czy to 10zł czy 1000zł, należą Wam się. Co zrobicie z tymi pieniędzmi zależy od Was, nikt nie ma prawa podważać czy pieniądze wam się należą czy nie, tak samo nikt nie ma prawa wyliczać Wasze wydatki
Przecież nikt tego nie robi (przynajmniej nie w tym wątku). Bez sensu.
Edyta napisał(a):I to warto podkreślić. Pozdrawiam Cię, Szymonie!
Widzę, że nie zrozumiałaś. Bezinteresowna zawiść to cytat z zapowiedzi Młynarskiego do piosenki pod tytułem Szajba. Myślę, że podkreślanie tego, raczej nie stawia Cię w najlepszym świetle.
Szymon napisał(a):Widzę, że nie zrozumiałaś
Tak, nie zrozumiałam.
Edyta napisał(a):Moim zdaniem nie ma nic złego w przyznawaniu się, że się komuś dobrze powodzi.
Miło obserwować ewolucje Twojego światopoglądu w tym względzie.

A dodać w tym wątku można jeszcze tyle, że być może post na temat Impresariatu i LiD poskutkował, bo dzisiaj przelew został zrealizowany Wink
Paweł Konopacki napisał(a):Miło obserwować ewolucje Twojego światopoglądu w tym względzie.
A kiedy miałam inne poglądy?
Paweł Konopacki napisał(a):dzisiaj przelew został zrealizowany
No widzisz. Gratulacje.
Paweł Konopacki napisał(a):dzisiaj przelew został zrealizowany
Uff, to dobrze. Dobrze tez, że nie omieszkałeś nas o tym radosnym fakcie poinformować. Nawet nie wiesz jak dzięki temu mi ulżyło. Przyznam, że zaczynałem się już zastanawiać czy samemu nie wykonać jakiegoś przelewu na Twoje konto, co by nie dopuścić do tego, abyś nam jeszcze zemdlał z głodu, podczas któregoś z koncertów, albo w trakcie podpisywania jednej z setek umów.
Ale skoro oczekiwana przez Ciebie z takim utęsknieniem kwota, wreszcie pojawiła się na Twoim rachunku, to naprawdę kamień z serca! Gdyby jednak podobna przykra historia jeszcze kiedyś się powtórzyła, to możesz liczyć na moje wsparcie. Trudno, najwyżej w którymś miesiącu kupię sobie mniej wacików niż zwykle. Jestem w stanie się do tego stopnia poświęcić!
Szymek do Edytki napisał(a):Myślę, że podkreślanie tego, raczej nie stawia Cię w najlepszym świetle.
A ja myślę, Szymku, że zupełnie niepotrzebnie i w sposób nieuprawiony aspirujesz do roli gromkiego trybunału. Mówiąc w żołnierskich słowach: odp... się od Edytki.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Uff, to dobrze. Dobrze tez, że nie omieszkałeś nas o tym radosnym fakcie poinformować. Nawet nie wiesz jak dzięki temu mi ulżyło. Przyznam, że zaczynałem się już zastanawiać czy samemu nie wykonać jakiegoś przelewu na Twoje konto, co by nie dopuścić do tego, abyś nam jeszcze zemdlał z głodu, podczas któregoś z koncertów, albo w trakcie podpisywania jednej z setek umów.
Ale skoro oczekiwana przez Ciebie z takim utęsknieniem kwota, wreszcie pojawiła się na Twoim rachunku, to naprawdę kamień z serca! Gdyby jednak podobna przykra historia jeszcze kiedyś się powtórzyła, to możesz liczyć na moje wsparcie. Trudno, najwyżej w którymś miesiącu kupię sobie mniej wacików niż zwykle. Jestem w stanie się do tego stopnia poświęcić!
Kuba, tym postem trafiłeś w dziesiątkę. Wielka wódka przy następnej okazji (oby jak najszybciej, będzie fajnie!).
To na szczesliwe zakonczenie tej przykrej przygody (chyba, ze Pawel raczy cos odpisac):
<!-- m --><a class="postlink" href="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4283170.html">http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 83170.html</a><!-- m -->
Luter napisał(a):A ja myślę, Szymku, że zupełnie niepotrzebnie i w sposób nieuprawiony aspirujesz do roli gromkiego trybunału. Mówiąc w żołnierskich słowach: odp... się od Edytki.
Mylisz się, Krzysiu. Wiesz przecież skądinąd, że po prostu nie podoba mi się to co czasami wypisuje na Forum Edytka. Mam nadzieję, że po namyśle zgodzisz się z tym, że absurdalne jest nazywanie nieuprawnionym tego mojego wyrażania dezaprobaty dla wypowiedzi Edytki.

Pozdrawiam!
Luter napisał(a):oby jak najszybciej, będzie fajnie!
Co do tego, nie mam najmniejszych wątpliwości! Big Grin
Szymon napisał(a):Mam nadzieję, że po namyśle zgodzisz się z tym, że absurdalne jest nazywanie nieuprawnionym tego mojego wyrażania dezaprobaty dla wypowiedzi Edytki.
Przy tak postawionej kwestii - zgadzam się. Każdy ma prawo krytykować. Z tym, że ja nie rozumiem skąd podejrzenia jakoby Edyta była zawistna. O co? Na co? Dlaczego? To jakiś asurd.
Szymon napisał(a):Naprawdę im dłużej się zastanawiam nad tym czemu służą tego rodzaju Twoje wypowiedzi, tym bardziej jestem przekonany o tym, że jednak kieruje Tobą bezinteresowna zawiść, względnie zwyczajna chęć dowalenia Paci i Konopowi, tylko i wyłącznie dlatego, że są właśnie Pacią i Konopem, a nie kim innym. Opanuj się, Edytko i zdobądź się na bycie na Forum tak miłą osobą, jaką potrafisz być w rzeczywistości.
Szymonie! Tym postem trafiłeś w dziesiątkę. Wielka wódka przy następnej okazji (oby jak najszybciej, będzie fajnie!).
Przecież właśnie o to chodzi że zawiść Edycji jest bezinteresowna, i nie ma żadnych konkretnych przyczyn poza jedną przyczyną generalną - Wrednym charakterem.

[ Dodano: 3 Lipiec 2007, 14:34 ]
Luter napisał(a):Mówiąc w żołnierskich słowach: odp... się od Edytki.
Czy ja już Ci mówiłem że przypominasz mi w wielu momentach Adama Michnika?
Paweł Konopacki napisał(a):Czy ja już Ci mówiłem że przypominasz mi w wielu momentach Adama Michnika?
Poczytuję to za komplement. Dziękuję,
KN.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Uff [...] poświęcić!
W zasadzie to co chciałeś powiedzieć Jakubie? Tak NAPRAWDĘ? Że mnie lubisz? i życzysz mi jak najlepiej? Czy też może chciałeś mi zasugerować że jesteś mi osobą niezwykle życzliwą?
Paweł Konopacki napisał(a):Że mnie lubisz? i życzysz mi jak najlepiej? Czy też może chciałeś mi zasugerować że jesteś mi osobą niezwykle życzliwą?
Co do tego, nie masz chyba najmniejszych wątpliwości?
Stron: 1 2