06-02-2007, 05:04 PM
06-02-2007, 08:04 PM
Simonie, czy to nowa edycja Twojego konkursu?
06-02-2007, 11:17 PM
ładne ale moim zdaniem pudło ani głos ani muzyka mi nie pasują
pozdrawiam serdecznie żałując że część dawniejszych Waszych nagrań poznikała.
pozdrawiam serdecznie żałując że część dawniejszych Waszych nagrań poznikała.
06-03-2007, 12:02 PM
k. napisał(a):część dawniejszych Waszych nagrań poznikała."Nic w przyrodzie nie ginie. Ludzie jedynie." S.J.Lec
06-03-2007, 01:57 PM
Mam tylko nadzieje, ze kiedys uslysze Was na zywo i moze.... bedzie jakas plyta do kupna??? 'pokornie czekam...'
Przyznam, ze jest mi trudno akceptowac kobiece glosy w jackowych utworach, sa w jakis sposob za lagodne, za 'slodkie', brak w nich, bo ja wiem - bolu, tej szarpaniny ze soba, tej niezgody, autentycznego buntu.Po wielu przesluchaniach zgadzam sie na niektore glosy - na glos Ali tez.Ma ladna barwe i co dla mnie wazne dobra dykcje ( 'dzialalam' w legnickim Teatrze Malych Form i zostalo mi 'zboczenie' jesli chodzi o dykcje). Gitara piekna.Gratuluje - pracujcie i rozwijajcie sie! Czekam pokornie na ciag dalszy...
Przyznam, ze jest mi trudno akceptowac kobiece glosy w jackowych utworach, sa w jakis sposob za lagodne, za 'slodkie', brak w nich, bo ja wiem - bolu, tej szarpaniny ze soba, tej niezgody, autentycznego buntu.Po wielu przesluchaniach zgadzam sie na niektore glosy - na glos Ali tez.Ma ladna barwe i co dla mnie wazne dobra dykcje ( 'dzialalam' w legnickim Teatrze Malych Form i zostalo mi 'zboczenie' jesli chodzi o dykcje). Gitara piekna.Gratuluje - pracujcie i rozwijajcie sie! Czekam pokornie na ciag dalszy...
06-03-2007, 02:03 PM
Elzbieta napisał(a):jest mi trudno akceptowac kobiece glosy w jackowych utworachDlatego rzadko sięgamy po Jackowe utwory.
Elzbieta napisał(a):ciag dalszy...Wiesz gdzie.
07-21-2007, 03:15 AM
moze kiedys uda mi sie przyjechac na WSJK, poniewaz tez chcialbym was kiedys na zywo uslyszczec (szczegolnie, ze mialem przyjemnosc slyszecz gre Simona na rocznicy NZSu rok temu - pieknie gral )
08-02-2007, 07:52 AM
Niestety, muszę przyznać, że wolę Simona solo...
08-02-2007, 08:06 AM
piotrek napisał(a):wolę Simona solo...$imon solo występuje tylko z etiudami. A niebawem z kołysankami gitarowymi..