Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego w Sosnowcu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
DuchX napisał(a):Pianino jednak wytrzymało. To znaczy, nie rozleciało się w drzazgi, bo jak koncert zniosły wnętrzności - nie wiem.
Myślę, że prędzej doczekamy momentu, w którym Paweł zacznie rozwalać gitarę na scenie! Wtedy to dopiero będzie impreza! Big Grin

[ Dodano: 10 Maj 2007, 02:04 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Dziękuję, bo czasem - zwłaszcza czytając niektóre wpisy na Forum - wiara w sens tego, co robimy wystawiana jest na ciężką próbę.
łomatko! :o
Kuba Mędrzycki napisał(a):Myślę, że prędzej doczekamy momentu, w którym Paweł zacznie rozwalać gitarę na scenie! Wtedy to dopiero będzie impreza!
A ja myślę, Kubuniu, że powinieneś zająć się swoimi sprawami i nie wracać do swojego znanego mędowatego stylu.
Aktualnie i oficjalnie - nie zapominaj o tym - przezywasz tu na Forum głęboką pokazową przemianę duchowo-intelektualną, która sprawia, że jesteś innym człowiekiem, zdystansowanym, poważnym, życzliwym i uczynnym Jakubem Mędrzyckim. Nie psuj tego, w najwyższym trudzie wyciosanego nowego wizerunku. W sumie, tak jak większość, ja wiem, że wkrótce wyjdzie z Ciebie ta sama Męda, która snuła się tu po Forum jeszcze niedawno. Ale - liczę - wyjdzie ona z Ciebie dopiero za jakiś czas.
Swoim postem w nieniejszym wątku sprawiasz, że moment ukazania się Twojej właściwej i znanej wszystkim twarzy zbliżył się bardzo. Oszczędź tego. Oszczędź tego jeszcze przez jakiś czas.
A czemu ten wątek wylądował w karczmie ?? To chyba lekkie przegięcie pały.