Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
nadzieja napisał(a):Przy numeracji jednocyfrowej nie wstawiałam nigdzie zera przed.
I bardzo dobrze Nadziejo
. Żadnych zer! Prezy numeracji strojów sportowych (może poza Ameryką) nie stosuje się takich udziwnień.
No tak lodbroku. My udziwnieniom w numeracji jesteśmy zdecydowanie przeciwni.
1788, 0,5....
I 69 czterokrotnie
nadzieja napisał(a):No tak lodbroku. My udziwnieniom w numeracji jesteśmy zdecydowanie przeciwni. 1788, 0,5.... I 69 czterokrotnie
Ok, ale nie musimy wprowadzać kolejnych
! Poza tym, udziwnienia dotyczą głównie kibiców, a jeśli chodzi o nich to mogą mieć na plecach choćby Myszkę Miki jeśli producent to uwzględni
.
Już teraz chyba nie uwzględni. Na wszelki wypadek nie będę pytać.
Mam już 19 wpłat na konto, zachęcam pozostałych.
nadzieja napisał(a):Mam już 19 wpłat na konto
Mało
.
To nawet połowa zapisanych osób nie jest. Marnie coś sie spisujecie.
Do stanu paniki jest mi bardzo daleko. Wszak sama dałam termin do 10 lipca.
Moi drodzy!! Co do samogonu(przepraszam bardzo za offtopic) to jest z nim tak:
mozna zostac uraczonym 40procentowym a mozna 80siecio. Ja wczoraj pracowalem w polu z jakims panem i za to postawil flakon. Samogon rozgrzewa, wypala itp. Dlatego napisalem boli. Mam juz jedna butelke, ktora dostalem "dla taty". Ten trunek moim zdaniem posiada przyszosc. A przeciez nie trzeba go wachac.
Aby moj post nie byl zupelnie nie na temat, to powiem,ze ciagle cwicze
pozdro
Witejcie!
Dzięki za zaufanie i oczywiście potwierdzam zakup koszulek i jeszcze dziś zrobię przelew
)
Mam nadzieję, że mimo 0,5 na koszulce- zagram? Protokołu chyba nikt nie będzie spisywał...?
Zbigniew napisał(a):Mam nadzieję, że mimo 0,5 na koszulce- zagram?
Zagrasz, tylko zmienimy Ci nick na półlitrowa :rotfl: .
Grzmiąca Półlitrówa brzmi bardziej bojowo
)))
Przemek napisał(a):Grzmiąca Półlitrówa brzmi bardziej bojowo ) ))
Grzmiąca bardziej pasuje do grochówki. Może raczej "Półlitrówa Tajna Broń", czy coś...
Byle tylko nie "Pełna Półlitrówa", bo nie dadzą Chłopakowi odetchnąć i będą Go pilnować!
No, chyba, że dla "zmylenia przeciwnika".
- Pół litra biegnie na dwóch!
- No i co?
- I nic.
Zbigniewie, ale z Twoim podpisem to brzmi jeszcze zabawniej!
Nie no, nie wiesz, że pół litra na dwóch to jest nic?
Mam 25 wpłat i jedno nurtujące mnie pytanie.
Kto z użytkowników ma na imię Piotr i mieszka w Policach?
pozdrawiam
nadzieja
Użytkownik ps?
(miejsce zamieszkania - Police/Szczecin)
Tak, to ja. Sorry za zamieszanie.
Pozdrawiam
ps
ps, oby tylko takie zamieszania mnie czekały...
A teraz spróbuję załączyć projekt napisów. Kolor niebieski nie jest kolorem koszulki. Ten najprawdopodobniej będzie ciemniejszy.
Kolor napisów można jeszcze zmienić zgodnie z moimi propozycjami, które padły niedawno.
pozdrawiam
nadzieja
a swoją drogą - jak tak będzie lało, to gramy? Przecież tam będzie tak ślisko, że głowa mała. A ja mam buty do dupy, z totalnie zjechaną podeszwą. W nich to nawet jak jest sucho to ja się śliskam
No chyba, że będzie ktoś za mną biegał z parasolem, a przede mną z takim kijem, co to czyszczą lód (tylko że ten ktoś będzie wodę zbierał
)
Nie będzie lało. I takiej wersji się trzymajmy
I co z projektem napisów? Komentarze? Opinie? Uwagi? Sugestie? Jeszcze jest czas na zmiany, ale coraz go mniej.
nadzieja napisał(a):I co z projektem napisów?
Mnie sie podoba - ale ja tylko duchem obecna, wiec moze moje zdanie jest bez znaczenia.
Priorytetową sprawą jest oczywiście opinia grających, ale każde zdanie ma znaczenie.
pozdrawiam
nadzieja napisał(a):I co z projektem napisów? Komentarze? Opinie? Uwagi? Sugestie?
Mi się podoba tak jak jest (o ile oczywiście niebieski będzie trochę ciemniejszy - jak pisałaś)
Pozdrawiam
Zeratul
nadzieja napisał(a):Nie będzie lało. I takiej wersji się trzymajmy
Ja mam urlop, to nie może padać.
I tej wersji się trzymam.
jodynka napisał(a):A ja mam buty do dupy
Miało byc obuwie sportowe, nie kozaki!
Jaśko napisał(a):Miało byc obuwie sportowe, nie kozaki!
Ależ Jaśko, kozaki to takie buty, w których człowiek ma się nie
śliskać!
A moje sportowe buty zostały tak zmasaktrowane na boiskach właśnie. Przez nie też mam stałą właściwie kontuzję lewej nogi (mojej "grającej" nogi).
jodynka napisał(a):Przez nie też mam stałą właściwie kontuzję lewej nogi (mojej "grającej" nogi).
no ładnie jeszcze nie zaczęliśmy grać a już mnożą się kontuzje
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19