05-25-2007, 09:19 AM
Zbigniew napisał(a):Azali nie zdajesz sobię sprawy, iż w ten czas wszystko może się zmienić?Nie zrozumie prawdziwej przemiany ten, kto sam nigdy jej nie doświadczył.
Zbigniew napisał(a):Azali nie zdajesz sobię sprawy, iż w ten czas wszystko może się zmienić?Nie zrozumie prawdziwej przemiany ten, kto sam nigdy jej nie doświadczył.
Nowhere Woman napisał(a):Zico, mogę Ci odstąpić moje 8, jeśli Alek zgodzi się na to, żebym miała również 11Dzięki Nowhere ale jednak zostane przy 88
Zico napisał(a):Dzięki Nowhere ale jednak zostane przy 88Ale mieszacie :agent:
Oli napisał(a):39) Mary ,M ,17, kibicMiałam nadzieję, że Mary też będzie.
Nowhere Woman napisał(a):Zeratul, Ty też pomieszałeś :zly:Ponoć chciałaś mieć 8, a skoro Zico zostaje przy 88... :niepewny:
Zeratul napisał(a):Na razie jest drobny problem bo Zico i Wojti mają ten sam numer, a obaj chcą graćJaki problem? Zico pierwszy zgłosił, że chce 88, więc to Wojti musi podać nowy
ann napisał(a):32)Wojti, XL, ?? , pomoc lub atak <- Wojti podaj nowy numer, niezajęty przez grającychNie bądźmy drobiazgowi ) Niech mają ten sam numer jak im się podoba
Cytat:34) k., S (mam nadzieję że się zmieszczę) 14, kibic lub cokolwiek bądź byle nie bramkarzJa bym Ci proponował jednak rozmiar M, na wszelki wypadek..., chyba że lubisz obcisłe koszulki.
k. napisał(a):ano właśnie nie wiem, ja zbieram piłkarskie koszulki (jako pamiątki z odwiedzanych miast/państw) i wiem że mój rozmiar to s, m jest na mnie wyraźnie za duża.A, skoro masz to w praktyce sprawdzone to spoko, ale z tymi rozmiarami to różnie bywa
Przemek napisał(a):A, skoro masz to w praktyce sprawdzone to spoko, ale z tymi rozmiarami to różnie bywaano wiem dlatego prosiłem kilka stron temu o podanie tabeli rozmiarów
ja napisał(a):po dzisiejszym występie Roberta K.Moja sześcioletnia córka dopadła dziś do pilota i całkiem przypadkiem włączyła Polsat:
Przemak napisał(a):najlepszy kolor to tylko i wyłącznie naszego forumJasne tylko napisy dałabym też granatowe, bądź czarne (jak na stronce) a nie białe.
Ola napisał(a):asne tylko napisy dałabym też granatowe, bądź czarne (jak na stronce) a nie białe.Białe są kontrastowe i lepiej widoczne na koszulkach Czarne albo granatowe na niebieskim, to nie bardzo wyjdzie...
Ola napisał(a):Jasne tylko napisy dałabym też granatowe, bądź czarne (jak na stronce) a nie białe.Z dużej odległości było by nieczytelne. Pamiętaj, że od ekranu siedzisz góra poł meta, a może tak jak ja z 20 cm nawet
Przemek napisał(a):kolor to tylko i wyłącznie naszego forumNiebieskie, brązowe czy szare?
Nowhere Woman napisał(a):A kiedy koszulki będą zamawiane? Na początku lipca, wcześniej, później?Zgodnie z wcześniejszymi anonsami - na początku lipca.
Krasny napisał(a):21) Kraśny, numer 69, kibic w randze legata papieskiegoTo nie od razu sutannę lepiej zamówić?
Krasny napisał(a):Miałem dostać na urodziny od jednego z użytkowników,A miala tez miec nr 69? Sorry za OT.
nadzieja napisał(a):S 164-172, 100, 70
M 168-176, 106, 72
L 172-180, 112, 74
XL 176-184, 116, 76
XXL 180-188, 120, 78
rozmiar/wzrost/klatka/długość