Witam,
Gorączkowo poszukuję książki Gajdy, co by sfinalizować moje prace nad magisterką. Książki nie ma w żadnej bibliotece, zresztą - sami wiecie, jak jest z jej zdobyciem. Potrzebują ją albo kupić, albo pożyczyć na jeden dzień w celu wykonania odpowiednich notatek itd. Jeśli ktoś z Krakowa mógłby mi ją udostępnić, będę wdzięczny, a jeśli ktoś może mi ją sprzedać... to będę wdzięczny tym bardziej
I jeszcze jedno - ja naprawdę nie chcę się bronić we wrześniu
Dziękuję i pozdrawiam
savoyard napisał(a):I jeszcze jedno - ja naprawdę nie chcę się bronić we wrześniu
Przecież to bardzo przyjemny miesiąc
Ja jestem coraz to życzliwsza temu terminowi.
p.s. Książkę mam, ale w celu pożyczenia musiałbyś podskoczyć do stolicy :
Tak... bardzo przyjemny miesiąc na łażenie po Tatrach albo zbieranie jabłek na wyspach. Ten rozdział musi zakończyć się w czerwcu, a trzeci jeszcze w maju. Ale dzięki za dobre chęci
Przyjdź bo Biblioteki Wydziałowej Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej AGH. Pawilon B-5, IX piętro. Mamy bardzo ładną czytelnię
Książkę przyniosę jutro (jak nie zapomnę) i zostawię na parę dni w bibliotece.
Pozdrawiam
Savoyard! No nie mogę, wlasnym oczom nie wierzę!
Ola napisał(a):Przyjdź bo Biblioteki Wydziałowej Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej AGH. Pawilon B-5, IX piętro. Mamy bardzo ładną czytelnię
Olu! Dzięki! Pojawię się na pewno po drugiej, będę pytał o Gajdę lub o Ciebie
(ew. o Ciebie lub o Gajdę)
[ Dodano: 25 Kwiecień 2007, 13:31 ]
jodynka napisał(a):Savoyard! No nie mogę, wlasnym oczom nie wierzę!
A jak na to wpadłaś, co?
Widzisz do czego mnie życie w Kraku zmusza?
Spoko, może kiedys odezwę się w jakiejś mniej praktycznej kwestii. Poza tym widzę, że się jednak udzielasz.
savoyard napisał(a):A jak na to wpadłaś, co? Widzisz do czego mnie życie w Kraku zmusza?
Spoko, może kiedys odezwę się w jakiejś mniej praktycznej kwestii. Poza tym widzę, że się jednak udzielasz.
Heh, no rzeczywiście
A jak wpadłam?
Po prostu, przeglądam wszelkie nowe wątki. A nóż mnie coś zaskoczy...
Tak jeszcze oficjalnie chciałem Ci Olu podziękować
Forumowicze: Ola to solidna firma! Choć pewnie wiecie o tym lepiej ode mnie
Miło było Cię poznać i mam nadzieję, że się jeszcze gdzieś spotkamy.
Najmocniej przepraszam za odgrzewanie tematu, ale również poszukuję wyżej wymienionej książki. Publikacja potrzebna mi jest do napisania prezentacji maturalnej. Jeżeli ktoś posiada tę książkę i byłby skłonny ją odsprzedać lub pożyczyć(choćby odpłatnie) byłbym naprawdę bardzo zobowiązany. Proszę o kontakt: pawluch4[małpa]gmail.com lub GG: 4144955
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/item517316549_jacek_kaczmarski_w_swiecie_tekstow_nowka.html">http://www.allegro.pl/item517316549_jac ... nowka.html</a><!-- m --> - Tutaj możesz sobie kupić po promocyjnej cenie
Faktycznie promocyjna, za tyle kolega pawluch14 kupiłby prezentacje maturalną
EDIT:
No cena faktycznie promocyjna, w starszych aukcjach chodziły po 400 :o W sumie to może warto kupić, a potem sprzedać z zyskiem
przyznam, że nawet rozważałem rozwiązanie zaproponowane przez fthissite, ale jak widzę na allegro jest raczej niewielkie zainteresowanie tą pozycją
udało mi się dowiedzieć, że 2 egzemplarze książki są w Bibliotece Narodowej, pytanie w jaki sposób je stamtąd wyciągnąć, tzn czy np będę ją mógł na miejscu skserować :|
pawluch4 napisał(a):na allegro jest raczej niewielkie zainteresowanie tą pozycją
oj, żebyś się przypadkiem nie pomylił...
jodynka napisał(a):oj, żebyś się przypadkiem nie pomylił...
Nie no, zainteresowanie jest, ale jednak nie za 250 PLN. Ja niedawno kupiłem za 99 - i przez chyba tydzień nikt nie podbił ceny.
Były i za 200, 500! Za 200 było jako 'kup teraz'.
e.
Elzbieta napisał(a):Za 200 było jako 'kup teraz'.
W tej chwili też jest za 200 (dokładnie za 199) jako kup teraz.
Ja także szukam Gajdy. Piszę referat i pozycja "Kaczmarski w świecie tekstów" byłaby niezwykle pomocna. Jeżeli jakiś posiadacz mieszkający w Warszawaie zechciałby pożyczyć mi te książkę, to proszę o kontakt(choćby na pw).