04-19-2007, 01:29 PM
04-19-2007, 01:55 PM
Artur napisał(a):Bawcie się na szarym dalejPrzecież szare to wygwizdowo. Byłem tam parę razy na początku, ale teraz tam wszystko zabite dechami.
04-19-2007, 05:39 PM
lc napisał(a):Byłem tam parę razy na początku, ale teraz tam wszystko zabite dechami.Właśnie, Leszku! Dobrze, że mi przypomniałeś!
Zajrzyj tam, proszę. Z dawnych czasów czeka tam pytanie do Ciebie.
04-19-2007, 05:52 PM
lc napisał(a):Administracja zacznie szaleć, to może znowu się rozruszaArtur napisał(a):Bawcie się na szarym dalejPrzecież szare to wygwizdowo. Byłem tam parę razy na początku, ale teraz tam wszystko zabite dechami.

04-19-2007, 07:04 PM
Edyta napisał(a):Zajrzyj tam, proszę. Z dawnych czasów czeka tam pytanie do CiebiePopatrzyłem, i jeżeli chodzi o to pytanie o osły, to myslę, że się sprawa juz zdezaktualizowała - i myślę, że nie ma co wracać do tej dyskusji.
Ludwik napisał(a):Administracja zacznie szaleć, to może znowu się rozruszaObawiam się, że już się nie rozrusza (a szkoda), choć może jeszcze jakieś drgawki przedśmiertne nastąpią. A to dlatego, że skandalizowanie też musi mieć pewien poziom. Niestety, skandalistów-prowokatorów takich jak np. Wieszcz, mieliście marnych. Nie warto się było z nimi kłócić.
04-19-2007, 07:38 PM
lc napisał(a):Popatrzyłem, i jeżeli chodzi o to pytanie o osły, to myslę, że się sprawa juz zdezaktualizowała - i myślę, że nie ma co wracać do tej dyskusji.A jednak bardzo Cię proszę o wyjaśnienie, które dużo Cię nie kosztuje, a mi pozwoli zrozumieć pewne sprawy.
04-20-2007, 01:50 PM
Nie chcę roztrząsać tamtego wątku, bo mam z nim niemiłe wspomnienie ze względu na wstrętną postawę jednego z dyskutantów.