Wszystkiego Najlepszego !!!!! *-`-
Wszystkiego najlepszego
Idź i nie grzesz więcej
Wszystkiego najlepszego! Żebyś NIE doczekał chwili,kiedy na Forum nie będziesz miał komu eee "zwrócić uwagę" za poziom dyskusji,argumentacji,czy też pospolicie - za głupotę i chamstwo
Do zobaczenia mam nadzieję! :drunk: :mur:
Wszystkiego najlepszego
:urodziny:
Wszystkiego najlepszego Szymonie, rośnij zdrów i rozwijaj talenta oratorskie i prześmiewcze, bo ostatnio wychodziło Ci bardzo zgrabnie.
pozdrawiam
p.s.
miło było poznać
Wszystkiego najlepszego, Szymonie!
Wszystkiego najlepszego !
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego
Najlepszego od wrednego admina co Cię ściga
Wszystkiego najlepszego, Szymonie!
Oby do rychłego zobaczenia! :piwko:
trata tata to co zwykle
uwolnij barabasza !
Wszystkiego co najlepsze.
I niech żołądkowa gorzka będzie z Tobą
No właśnie - staram się (przynajmniej ostatnio) ważyć życzenia - by były indywidualne, by
obżyczony czuł, że to Jemu (Jej) życzę tego, co piszę. Czasem trafiam kulą w płot, a czasem sam nie wiem jak bardzo prawdziwe te życzenia się stają (
)
I raczej życzę ludziom, których znam osobiście, choć są wyjątki. Ty, Szymonie, jesteś takim wyjątkiem.
I życzę Ci, byś zawsze był zrozumiany przez innych! Resztę potrafisz sobie sam zorganizować
I ja się przyłączę do serdecznych życzeń
*-`-
Szczere życzenia wszelkiej pomyślności. :piwko:
Będziesz we Wrocławiu 10 kwietnia?
Wszystkiego, co dobre! Wielu powodów do uśmiechu!
( mimo przeszkód nie wiadomo skąd
)
Najlepszego! Twoje zdrowie :drunk:
Dziekuję Wam Wszystkim i każdemu z osobna. Stawiam niniejszym kolejkę, co powiększy dosyć drastycznie różnicę pomiędzy otrzymanymi, a postawionymi przeze mnie piwami, ale mam nadzieję, że Wy, którzy tak piękne życzenia mi złożyliście, potraficie i tę różnicę zniwelować
:piwko:
Pozdrawiam serdecznie!
Ja też, ja też!
Wszystkiego najlepszego, Szymonie! Oby wszystkie waśnie kończyły się tak miło!
Zdrowie Szymonie!
Nie chwaliłeś się, że masz urodziny, nie kładłbym się tak szybko
Pozdrawiam
tomek