03-23-2007, 02:56 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Potężny kompleks JK trzeba leczyć radykalnymi metodami.Elektrowstrząsy? Czy, nie daj Bóg, lobotomia?
Będzie bolało!

Paweł Konopacki napisał(a):Potężny kompleks JK trzeba leczyć radykalnymi metodami.Elektrowstrząsy? Czy, nie daj Bóg, lobotomia?
Będzie bolało!
MacB napisał(a):Poczekaj, aż docent wróci z PoznaniaMaciusiu czytasz mi w myślach
Obstawiam tak:
stringi - TAK!
kamizelka - ?...ostatecznie, ale... nie zapięta!
spodnie - zdecydowanie NIE!
thomas.neverny napisał(a):i byc moze : szczery, autentyczny ?Nie chciałbym tutaj wrzucać skanów swoich zdjęć z czasów podstawówkowo-licealnych, ale może być Szanowny Czytelnik pewny, że autor spisał w znacznej mierze (nieco może podkoloryzował tu i ówdzie) własne doświadczenia.
sedona napisał(a):lizal kazdego papierosa - z dwoch stronZ tym papierosem to ja mam takie skojarzenie - byc moze niewlasciwe- JK moze palil skrety- w Danii i Szwecji bardzo popularne, bo duzo tansze. od gotowych. Sa do tego maszynki do skrecania i bibulki z klejem i wlasnie trzeba lizac ( sa i takie gotowe, tylkko do upchania tytoniu - wtedy sie nie lize.Niektorzy potrafia skrecic w reku - tez trzeba lizac bibulke, zeby skleic. Moze palil takie w Szwecji - nie wiem czy w Australii tez sa- jesli palil takie to dlatego. Jesli zwykle, moze odruch Mu zostal z tych dawnych czasow. A moze ja sie po prostu myle , ale tak mi sie skojarzylo.- przed zapaleniem.
Paweł Konopacki napisał(a):Nie chciałbym tutaj wrzucać skanów swoich zdjęć z czasów podstawówkowo-licealnych, ale może być Szanowny Czytelnik pewny, że autor spisał w znacznej mierze (nieco może podkoloryzował tu i ówdzie) własne doświadczenia.Hmm... :o
Paweł Konopacki napisał(a):może być Szanowny Czytelnik pewny, że autor spisał w znacznej mierze (nieco może podkoloryzował tu i ówdzie) własne doświadczenia.Wspaniale. Cudownie, że możemy tutaj poznać tyle interesujących faktów z życia Pawła Konopackiego.
thomas.neverny napisał(a):zwlaszcza ze on dosc dlugo mial taka dziwaczna grzywke, do dzis sie zastanawiam czy sam jej sobie nie przycinal nozyczkamiO grzywce nie wiem, ale w czasach Lundu 'nosil' wasy i bardzo je pielegnowal.
MacB napisał(a):kamizelka - ?...ostatecznie, ale... nie zapięta!
tmach napisał(a):A preferowany kolor ?Podobno odblaskowe pomarańczowe wyglądają fajnie.
Przemek napisał(a):Oczywiście mówimy o stroju dla kaczmarolożki
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wspaniale. Cudownie, że możemy tutaj poznać tyle interesujących faktów z życia Pawła Konopackiego.Nie gadaj tyle, tylko wraz Brodą i Tomkiem rób się na Łapińskiego, na najbliższej imprezie możemy zrobic konkurs :]
Przemek napisał(a):na najbliższej imprezie możemy zrobic konkursMam nadzieję, że zdjęcia będą ogólnie dostępne
Przemek napisał(a):Nie gadaj tyle, tylko wraz Brodą i Tomkiem rób się na ŁapińskiegoJa i bez takich... błyskotek, jestem świetny. :rotfl:
Przemek napisał(a):Nie gadaj tyle, tylko wraz Brodą i Tomkiem rób się na Łapińskiego, na najbliższej imprezie możemy zrobic konkurs :]
Kuba Mędrzycki napisał(a):( Łapiński) A w "Powrocie bardów"'93 ze Starej Prochowni(jeszcze wtedy nazwa nie przez "ff"), miał na sobie różową bluzę "BOSS".Jakoś tak skojarzyłam. :rotfl: Przepraszam wszystkich trzech Panów, ale nie mogłam sie powstrzymać.
Marcin Brood K. napisał(a):Tomku, robimy się na Łapińskiego?Czyli mam się już przestać odchudzać??(sorki, musiałem to napisać.. )
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ja i bez takich... błyskotek, jestem świetny.To moze nie calkiem do Ciebie - moze i jestes swietny - nie znam Cie, ale przypomnialy mi sie czasy ogolniaka i koledzy, ktorzy koniecznie chcieli nosic 'bitelsowki' ( ohydne zreszta, robione prywatnie, ale inaczej nie bylo), chcieli nosic fryzure Paula - a tego wtedy sie nie dalo - obowiazywala krotka fryzura - mierzono w szkole czy jest linia 'oko -ucho' i gnano chlopakow do fryzjera. Tyle - takie male wspomnienie o zauroczeniu swoim idolem.
Tomasz Susmęd napisał(a):nauczyć się grać z fajką w zębachBrassens śpiewał z fajką w zębach. Prawdziwą dużą fajką.
Paweł Konopacki napisał(a):CDN.Nastapi ? Czekam niecierpliwie...
Marcin Brood K. napisał(a):- opanować specyficzny ruch posuwisto-wznoszący na stołku, (...)Broda, nie pierdziel, bo ruch posuwisto-wznoszący na stołku to już sobie wyrabiasz. No, może nie taki, ale wielokrotnie da się to zauważyć.
co potrafię to grać z fajką,reszta odpada!