02-27-2007, 12:25 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Z tymi logicznym dowodami to chyba trochę przesadziłeśTak! Przesadziłem! Przyznaję się! Źle napisałem to co chciałem! Bywa czasem

Paweł Konopacki napisał(a):Wiedziałbyś to.Wiedział bym. Ale nie wiem. Nawet... ostatecznie... Mógłby sobie siedzieć w chmurkach, ale nie możliwym jest, aby po mojej śmierci się mną zajmował. Wtedy się robaki mną zajmą. Dlatego, będę żył jakby go nie było. (wcale nie przyznaję, żę jest! To tylko taki odwrócony zakład Pascala - Jeśli Bóg jest i żyjemy jak chcemy - to i tak nam wybaczy, jeśli nie ma - to tracimy nasze życie - które wtedy dla nas jest wiecznością. Jest największą i najpiękniejszą rzeczą, jaka dla nas istnieje. Nie śmierć i to co jest po niej, a życie

[ Dodano: 27 Luty 2007, 01:26 ]
Szymon napisał(a):Naprawdę uważasz, że istnienie bądź nie-istnienie Boga da się logicznie udowodnić?Nie. Przepraszam, za wprowadzenie w bład.
[ Dodano: 27 Luty 2007, 01:29 ]
zamocik_23 napisał(a):wymyślone w lini prostej od ludzi... Z WIARĄ I BOGIEM jest inna sprawa.A co, jeśli uważam, że to jedno i to samo!? Dlaczego nie możesz pomyśleć na chwilę - to człowiek stworzył Boga i Wiarę. I sprawdzić, do jakich wniosków dojdziesz? Ale nie tak 5 sekund, że to nie możliwe. Ale sobie przeanalizuj