Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: GITARA J.K. - OT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta? :o
bryce napisał(a):Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta?
Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce... Wink
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Kubo, jak ktos jest calkiem nowy i nie wie gdzie i jak szukac, a inny potrafi od razu link podac - to w moim rozumieniu forum jest i po to. Oczywiscie, ze nalezy zachecac, by ludzie sami szukali, ale na tym forum juz i tak dostaje sie dosc ostrzezen.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce... Wink
Może to i nawet słuszna postawa. Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek." Smile
Ja na przyklad podawalam na pw 'namiary' do prac maturalnych, nawet 'leniom' - niech ludzie pisza cos sensownego.
bryce napisał(a):Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek."
Toż o tym mówię. Big Grin