Dostałam ostrzeżenie, przeżyję. Ale nie zakładam nowego tematu ze złośliwości, tylko żeby wyjaśnić sprawę konta. I zadać pytanie. Przecież to nie moja wina, że temat jest zamknięty.
To jest nudne już. :/ Decyzja administracji i tyle.
Elessar napisał(a):To jest nudne już
WŁAŚNIE!!!
Elessar napisał(a):Decyzja administracji i tyle.
Jak to "i tyle"! Chłopak chciał się zarejestrować, ja zażartowałam z tym nickiem i teraz nawet nie można wyjaśnić? Za nicka banita i dwa ostrzeżenia? Ja po prostu nie rozumiem!
Kolega się zarejestrował jako Ptok i tak ma na nazwisko, więc go nie wywalajcie.
Trzeba było podawać "śmieszną" nazwę? Wtedy nie doszłoby pewnie do bana.
Elessar napisał(a):To jest nudne już. :/ Decyzja administracji i tyle.
Widzę, że jednak Polacy trochę przywykli do uległości władzy...
Elessar napisał(a):Trzeba było podawać "śmieszną" nazwę? Wtedy nie doszłoby pewnie do bana.
Np. Miś Kolargol :/
Ludwik napisał(a):Widzę, że jednak Polacy trochę przywykli do uległości władzy...
Cóż, inne wyjście jest? Dla przerwania rejestracji kolejnych osób, które chcą burzyć może trzeba zastosować rygorystyczne środki?
No widzisz, ale moim zdaniem nie ma nic złego w śmiesznym nicku. Jest Olo, Bizon, Żuczek...
Dawanie bana za nicka jest mylące (jak w tym przypadku) i przede wszystkim zupełnie niepotrzebne.
Ale sytuacja jest ostatnio na tyle napięta, że jednak reakcja Administracji może być zrozumiała.
Poproszę o ostrzeżenie . KURWA MAĆ NIE MACIE DOŚĆ!!!!!!! BO JA MAM. ILE MOżNA? KOLEGA Z AKADEMIKA? A MOżE Z WOJSKA?