02-03-2007, 07:53 AM
02-03-2007, 08:03 AM
piotrek napisał(a):Tak, tak - uwziąłem się i piszę to tylko po to, żeby ci dokuczyć.To ja mam pomysł- niech ktoś zamieści listę (oczywiście na odpiowiedniej stronie

Krasny
02-03-2007, 12:20 PM
lc napisał(a):pewnego młodego kleryka wysłał dawno na studia do Rzymu.
Użytkowniku lc, takich wątków to nie poruszaj, bo wiesz dobrze jaki młody kleryk był wysłany na studia do Rzymu

Tomek_Ciesla napisał(a):Nie ogldałaś "Karol - człowiek który stal się Papieżem"? Tam po jakiś rozmowach o budowie kościoła w Nowej Hucie z jakimś SBkiedm Wojtyła powiedzial "Dziękuję za współprace pułkowniku"
Chrzanisz jak potłuczony

Partyjniak Julian Kordek: Zrobimy tak: podzielimy się budynkiem. Jedna połowa dla nas, druga na wasze seminarium.
Biskup Karol: Lepsza połowa seminarium niż żadne - więc dziękuję.
Partyjniak Julian Kordek: Nie mnie dziękujcie. To partia chce was nagordzić za otwartość na dialog.
Wychodzi na to że film sugerował że bp. Wojtyła się zaprzedał czerwonemu Lewiatanowi :rotfl:
02-03-2007, 12:51 PM
Krasny napisał(a):Partyjniak Julian Kordek: Zrobimy tak: podzielimy się budynkiem. Jedna połowa dla nas, druga na wasze seminarium.sens ten sam
Biskup Karol: Lepsza połowa seminarium niż żadne - więc dziękuję.
Partyjniak Julian Kordek: Nie mnie dziękujcie. To partia chce was nagordzić za otwartość na dialog.