Witam ponownie po krótkiej przerwie :agent:
To ja - Rotfl - ten sam człowiek,... lecz już nie ten sam użytkownik forum, ponieważ...zostałem zbanowany! Za co i dlaczego? - Uprzejmie pytam. W żaden sposób nie złamałem reguł etykiety obowiązującej na forum. Zakładam zatem, że zaszła pomyłka. Proszę o odpowiedź po uprzednim przyjrzeniu się mojemu profilowi i moim wypowiedziom.
Dziękuję i pozdrawiam
R :rotfl: tfl
rofl napisał(a):To ja - Rotfl - ten sam człowiek,... lecz już nie ten sam użytkownik forum, ponieważ...zostałem zbanowany! Za co i dlaczego? - Uprzejmie pytam.
Nie zostałeś zbanowany jako użytkownik - ban dotyczył tylko proxy, z którego korzystałeś.
O anonimowych proxy możesz poczytać w innym wątku tego działu.
Z drugiej strony - wydaje się iż nie pisałeś z proxy - może to po prostu problemy z połączeniem, które zgłosiła dziś np. grabi?
Spróbuj jeszcze raz się zalogować.
Pozdrawiam
Zeratul
No właśnie. Z anonymous'a da się zalogować, a z Mozilli, tudzież z IE, nawet się strona nie ładuje.
To zależy komu - ja nie mam żadnych problemów. Korzystam z IE.
Czy ja dobrze widzę, że w regulaminie nie ma zapisu o zakazie posiadania dwóch kont?
Mi też dobrze chodzi. Ale problem jest, skoro nie jedenj osobie a wielu.
Dobrze widzisz, do poprawki to jest.
No i zgadłem, kolejne zamieszanie jest :-) A może by tak (PPPP nawet kiedyś była w Sejmie) Pozaregulaminowo, Prewencyjnie, Profilaktycznie i Przykładowo zbanować od razu rofla?
Kraśny napisał(a):Pozaregulaminowo, Prewencyjnie, Profilaktycznie i Przykładowo zbanować od razu rofla?
To jest kapitalny pomysł!
Dlaczego tylko rofla ?
A [you] nie zasluguje ? :wredny:
Dlatego że Rofl to jest użytkownik lewy
I znowu sie udalo... :rotfl:
Widzisz Thomasie, w ten sposób łatwo możesz sprowadzić słuszną ideę do absurdu. Nie chodzi o to żeby rozdzielać bany na zasadzie "trup trup", tylko o to żeby wyrzucić rofla który jest oczywistą mutacją Ćwirka, Rotfla czy tam Elemelka.
thomas.neverny napisał(a):I znowu sie udalo...
Ale co się niby udało?
...to let somebody go into the rapsberries...
Who is next ?...
[ Dodano: 31 Styczeń 2007, 13:42 ]
PS: Nawet Gredler sie ze mna zgadza i postawil mi piwo...
thomas.neverny napisał(a):...to let somebody go into the rapsberries...
Who is next ?...
Uważaj, Thomasie! W dzisiejszych czasach nietrudno zarobić ostrzeżenie. A przecież
Regulamin Forum napisał(a):[punkt 2. 4]
Pisz zawsze po polsku, starając się zwracać uwagę na polską ortografię.
Pozdrawiam!
thomas.neverny napisał(a):Nawet Gredler sie ze mna zgadza i postawil mi piwo...
Piwo za tłumaczenie. Też byś mi gdzieś postawił.
OK ! OK ! OK !
Wyjasniam !
Obudzil sie we mnie diabelek i w poscie z "tez zasluguje" uzylem tego zabawnego bbcode [ y o u ] (bez spacji) ktory wyswietla nick czytajacego usera... No i Krasny dal sie nabrac...
A "to let somebody go into the rapsberries" to bezposrednie i absurdalne tlumaczenie zwrotu "wpuscic kogos w maliny".
Przypuszczam ze w Texasie mowia "wpuscic w kaktusy"... A w Australii ? W kangury ?
Uprzejmie blagam Moderatora o usuniecie badz przeprowadzenie tego off-topiku i przepraszam wszystkich za spowodowane zamieszanie. Bede sie staral pilnowac. Do nastepnego razu.
Piwa ci Thomasie nie postawię, ale nie dałam sie nabrać.
Teraz jestem już ostrożna.
tmach napisał(a):Teraz jestem już ostrożna.
I o to chodzi ! I to jest najwazniejsze !