Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Gdzie można zdobyć ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym się was zapytać gdzie można zdobyć takie tytuły Jacka jak "Ale źródło wciąż bije...", "A śpiewak także był sam", "Biblioteka bardów - Jacek Kaczmarski" :?:
Bo na allegro i w sklepie merlin nie ma Sad
"Ale źródło..." na forum dział ogłoszenia
"aLe śpiewak...: - niedostępne, to samo a nawet wiecej jest w źródle
"Biblioteka bardów" - poszukaj na ww.merlin.pl
na merlinie raczej nie ma Sad

czasem tomiki z serii "Biblioteka bardów" można dostać w empikach. Zerkaj też na Allegro.pl
-----------
Pawle - to, że nie ma na allegro w tej chwili, nie oznacza, że nie ma tego na allegro w ogóle... sama "Bibliotekę bardów" widziałam kilkukrotnie; po prostu trzeba zerkać :]
Tylko miasto robotnicze jest jednym z większych w Polsce. W mniejszych jest to problem
Ludziska! Mam wrażenie, że pokolenie przyrośnięte do klawiatury ma niestety pewną blokadę w umysłach. Bez obrazy, na pewno nie wszyscy, ale znaczny procent. Jeśli nie Allegro i Merlin, to już klęska i przerażenie ogarnia, nie? Pomocy, bo już nic sie nie da zrobić. A tak poszukać po innych księgarniach internetowych to nie łaska? A wrzucić w przegladzarke! A może by tak zadzwonić do wydawnictwa, co? Wiele firm wysyła książki za zaliczeniem. O "A śpiewak także był sam" nie ma co kopii kruszyć. "Ale żródło..." to przecież to samo plus dodatkowe teksty i płyta, więc raczej szukać trzeba tego drugiego. A wydawnictwo to: Oficyna Wydawnicza Volumen, Warszawa. telefon na pewno do znalezienia w książce telefonicznej.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=118">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=118</a><!-- m --> - Ale źródło wciąż bije
Biblioteka bardów

i pamiętajcie - Google to potęga
Aniu! Na powyższe pytania i tym podobne - zawsze odpowiadaj rysunkiem, który umieściłaś niedawno na forum. Może poskutkuje. Pewnie kilku się obrazi, ale reszta będzie się rechotać. A śmiech to zdrowie. :lol: :lol: :lol:
Nie będę odpowiadać rysunkiem - jest jeszcze trochę modemowców, a dla nich takie rysunki to samobójstwo Wink
Jasne! Rozumiem, ale właśnie dlatego. Ignorancję trzeba tępić w zarodku. Wysyłaj więc obrazek w wersji nieco pomniejszonej. Mam łącze tylko 2-3 razy modem, więc też nie rakieta, a mogę bez problemu oglądać foty na Waszej stronie. Jeśli już tak troszczysz się o modemowców, wysyłaj im li tylko tekst z tablicy plus link na stronę forum z oryginałem. To może niektórych oświeci :beer: :rotfl:
poradzę sobie z nimi - innymi metodami Wink
::giljotiini:: ::bandit:: ::chair:: :rip: ??? Wiedziałem, że na kobiety zawsze można liczyć!
Kochani. A propos Biblioteki bardów. Po pierwsze oblecieć takie miejsce co się zowie STK (Skład Taniej Książki). Jest to w Częstochowie, Warszawie w Krakowie (dwa) i jeszcze gdzieś tam... Oni często mają. Akurat Jacka jeszcze tam nie znalazłem, ale Kleyffa, Zembatego, Szweda, Garczarka, Wójtowicza tak! Cena w tych sklepach to m. 7-9 złł. warto poszukać, ew. poczekać.
Gdzie jest w Warszawie??
W Hali Koszyki...

Pozdrawiam...
To gdzie ona jest Tania?
Może nie rozumiem gdyż jest zbyt wcześnie...
Ale jeśli wybierzesz się do Hali Koszyki na przeciwko księgarni MDM przy ulicy Koszykowej to bez problemu znajdziesz tam spore stoisko które nazywa się "Tania Książka"... książki są faktycznie tanie i można wybrać sobie jakieś perełki czasami...
OK to wszystko ode mnie... Szczerze polecam...

Pozdrawiam...
Byłam tam dzisiaj i nie było żadnych książek JK, ani o JK... Sad
Życzę wytrwałości w poszukiwaniach...
To trochę jak polowanie... trzeba się zasadzić i czekać... czekać... Wink

Pozdrawiam...
Niektórzy są marzycielami: wchodzę do ksiegarni i...jest. Wszysko Kaczmarskiego, całymi stosami!!! Ludzie. Starsze wydania to nie hop-siup z Merlina. Trzeba mieć zwyczj zagladania do wielu księgarń przy kazdej okazji. Czasem są tam półki resztek pt. Tania książka. Nie raz widziałem pojedyńcze egz. np. Plaży dla psów
Już od jakiegoś roku poluję na wszelkie książki JK. Udało mi się zdobyć: "Autoportret z kanalią", "Napój Ananków" oraz śpiewniki z antykwariatu: "Muzeum", "Kosmopolak" i "Krzyk". Myślę, że to całkiem nieźle... Ale ciągle szukam dalej...
Zajrzyj do Świata ksiązki - jest tam dostępne "Życie do góry nogami" Smile
A gdzie to jest w Warszawie?
A nie można wejść na stronę Świat Ksiązki i sobie sprawdzić?
Dzięki, już się dowiedziałam. :oops:
co do Wójtowicza - ktos sie zetknal z jakas jego plyta? albo choc z jakas kompilacja, gdzie by bylo jego "Jezioro rteci"?