Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Matrymonialnie? Było o pulpitach.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Trudno... I tak Cię lubię... ;(
Przepraszam za zupełnie niemerytoryczny post. Obiecuję się skarcić uderzeniem po łapach i pójściem do kąta.

dziękuję... :wzruszony:
gredler napisał(a):Przepraszam za zupełnie niemerytoryczny post. Obiecuję się skarcić uderzeniem po łapach i pójściem do kąta.
A ja z Tobą.................................................... Smile

[ Dodano: 22 Styczeń 2007, 22:48 ]
Gdzie pójdziesz Ty, Gajusz, tam pójdę ja, Gaja... i niech żyje kąt... Big Grin
Propozycje matrymonialne na forum, aaa! Big Grin
No, wiesz, kwiecień już niedługo, czemu nie...
A Ty żałuj... :Smile :Smile :Smile
gosiafar napisał(a):A Ty żałuj... :Smile :Smile :Smile
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję, i obiecuję... właśnie, co?
gosiafar napisał(a):A ja z Tobą.
Przepraszam, czy my się znamy?
Ja, ale offtop :niepewny:
W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku. A tymczasem czytający ten wątek czekają w napięciu na dalszy ciąg tej coraz bardziej intrygującej, matrymonialno-kątowej rozmowy Wink
gredler napisał(a):Przepraszam, czy my się znamy?
:ups:

Toż już najwyższy czas!!!

:rotfl:

[ Dodano: 22 Styczeń 2007, 23:31 ]
A to specjalnie dla pana G.

"Kogo kochałaś przede mną?
Nie wiem, bo było ciemno..." :niepewny:
Szymon napisał(a):W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku.
Mówisz? Czyli wychodzi na to, że palnąłem tym większą gafę, bo jestem... hhyhyhy (śmiech a la Andrzej Lep.)... moderatorem. No ale od Gintrowskiego; zresztą, tyle tam mam roboty, że nie zdążyłem się zorientować, gdzie można porobić offtopy. Czyli nie tu... no trudno.

Właściwie to ja węszę tu nie offtop, ale jakiś wielki ftop.
Przemku, doprawdy nie rozumiem dlaczego odniosłeś się tylko to mojej wypowiedzi, pominąwszy całkowicie nader interesującą wypowiedź mojej Przedmówczyni?
O.K.
Postawmy na jawność!
Moje dzieci nie są Twoje! :rotfl:
i nic do tego A.L.
Szymon napisał(a):Przemku, doprawdy nie rozumiem dlaczego odniosłeś się tylko to mojej wypowiedzi, pominąwszy całkowicie nader interesującą wypowiedź mojej Przedmówczyni?
Bo jestem nieśmiały, powinieneś to wiedzieć :wstyd: .

Krasny

Szymon napisał(a):W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku

Nie ma. Z Hyde Parku można co najwyżej trafić do działu Karczma, w przypadku nadmiernej rynsztokizacji języka bądź nieadekwatności tematu. W przypadku przekroczenia norm działu Karczma, temat spada niższego kręgu czyli do działu Burdel. Jeśli zaś wątek okaże się nawet do tamtejszych norm nie przystawać, jest usuwany całkowicie z forum i dyskusja tematu przenosi się na forum pomarańczowe.
Okazuje się, że jednak są offtopy, czyli zbaczanie z tematu. Wątek o pulpitach został zboczony, więc odpowiednia jego część została przeniesiona. Przy okazji zobaczyłem, jak to się robi.
gredler napisał(a):Okazuje się, że jednak są offtopy, czyli zbaczanie z tematu. Wątek o pulpitach został zboczony, więc odpowiednia jego część została przeniesiona. Przy okazji zobaczyłem, jak to się robi.
a to nie jest zboczenie z tematu o ogłoszeniach matrymonialnych?
Tomek_Ciesla napisał(a):a to nie jest zboczenie z tematu o ogłoszeniach matrymonialnych?
No właśnie jest. Napisałem to w przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi. Jakiś problem?
gredler napisał(a):Jakiś problem
czyli do karczmy? czy wydzielamy dalej?