Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Górskie spotkanie forum (20.01)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Drodzy forumowicze... bądźmy solidarni !! Nasz drogi przyjaciel Elessar został pozbawiony możliwości spotkania się z nami w Krakowie... odwiedźmy go Smile proponuje spotkanie w jednym ze schronisk: Skrzyczne, Szyndzielnia, lub Klimczok. Termin miesci sie w weekendzie krótkich ferii zimowych województwa małopolskiego...

Bądźmy solidarni !!
O Boże....

"To nie tak! To nie tak! To nie tak!"

Ja nie mam z tym nic wspólnego! Tongue
Owszem masz... Smile
To oferta serio Big Grin?
Tak, serio Smile
Ten 20 brzmi zastanawiająco. Smile
Smile nom.. mozna formowac liste... pozniej sie zastanowimy nad miejscem snu (schronisko)
No to mówimy 20.01 Smile
Lista:
1.Mat
2.Elessar
20 stycznia mam zjazd na uczelni Tongue
Ja nie mam nic przeciwko żeby zrobić 13 i 20 Big Grin
ann, nie ma problemu... dla Ciebie specjalnie 13 Tongue tylko daj znać gdzie Big Grin
Mat napisał(a):ann, nie ma problemu... dla Ciebie specjalnie 13 Tongue tylko daj znać gdzie Big Grin
13 tez nie dam rady Tongue
więc mną się nie przejmować Wink
a w którym schronisku chcecie/planujecie to zorganizować?
stopawel napisał(a):a w którym schronisku chcecie/planujecie to zorganizować?
to jest jeszcze temat do dogadania... Smile stawiam, że dużo osób nie będzie po schroniskach więc mamy wybór Smile
Klimczok, Szyndzielnia, Skrzyczne... na skrzycznem najdożej, ale chyba najpiekniej Smile
Ja osobiście jestem za Szyndzielnią, Klimczokiem. Niestety będę musiał być w dość bliskim kontakcie z domem Smile A ze Szczyrku dostać się w nocy jest większy problem niż spod Szyndzielni.
Elessar napisał(a):A ze Szczyrku dostać się w nocy jest większy problem niż spod Szyndzielni.
parenaście kilometrów piechotą Wink
Dokładnie. W stanie do tego raczej nie będę... po długim czasie grania i śpiewania! Tongue Czyżbyś chciał się pojawić? Wink
Hmm jeśli to jakieś takie poważne to jakbym mogła prosić o ewentualne koszty noclegu na PW albo coś, bo muszę wiedzieć, jak u mnie byłoby z funduszami na taką wyprawę Smile
Nowhere Woman napisał(a):Hmm jeśli to jakieś takie poważne to jakbym mogła prosić o ewentualne koszty noclegu na PW albo coś, bo muszę wiedzieć, jak u mnie byłoby z funduszami na taką wyprawę
Nic prostszego:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.infomaza.bielsko.pl/schroniska.php">http://www.infomaza.bielsko.pl/schroniska.php</a><!-- m -->
Elessar napisał(a):Czyżbyś chciał się pojawić?
Jeśli termin będzie pasował Smile
No to powiedzmy, że ustaliliśmy 20.01 Smile Nawet jakby nikt oprócz Mata miał nie być to i tak sobie pójdziemy tam Tongue
Proponuje nocleg w pokojach ogólnych... Jeżeli bierzemy pod uwagę Skrzyczne mamy cenę wahającą się pomiędzy 20-30zl za nocleg... jesli nie będzie ruchu to może dostaniemy za 20... pozatym mile widziane legitymacje PTTK. Smile no i oczywiście sprzęt do turystyki (przewidziany spacerek)... Czy ktoś wie jak funkcjonują szlaki w okresie zimowym w Szczyrku? Głównie trzeba rozpatrzeć szlaki kierujące się na Malinowską Skałkę... może uda nam się dotrzeć nawet do Baraniej Smile
Mat napisał(a):może uda nam się dotrzeć nawet do Baraniej
to by było najlepsze rozwiązanie. Z Baraniej mam ok 5 h piechotą do domu Big Grin
UWAGA LUDZISKA !!

Potrzebna wstępna lista, w przyszłym tygodniu trzeba zadzwonić, czy są miejsca !!

1. Elessar
2. Mat,

czekam na przybliżoną liste Smile
Mat napisał(a):1. Elessar
2. Mat,
3. stopawel (najprawdopodobniej)
Ech, czemu nie ja w moje ukochane gory..
no cóż... my zapraszamy Wink dla wszystkich starczy miejsca...
1. Elessar
2. Mat
4. Bartek.K ( potwierdzę obecność do końca tygodnia )

I dwa pytanka:
1. Gdzie przewidziany jest zbór
2. Czy można przytargać (2) znajomych ( jeden z ks. pttk )
Myślę, że albo zbierzemy się w Szczyrku gdzieś albo mogę wszystkich zebrać już w Bielsku i do Szczyrku pojedziemy razem.
Myślę, że jeśli chodzi o znajomych to nie ma problemu - im nas więcej tym raźniej. Sam spróbuję jeszcze kogoś wyciągnąć.
Elessar napisał(a):Myślę, że albo zbierzemy się w Szczyrku gdzieś albo mogę wszystkich zebrać już w Bielsku i do Szczyrku pojedziemy razem.
Tzn. my przyjedziemy samochodem, ew. możemy pozbierać jakieś bagaże i poczekać w Szczyrku na resztę czy jak tam się złoży (będzie nas troje w cinkocinko).
Elessar napisał(a):Myślę, że jeśli chodzi o znajomych to nie ma problemu
To super, to będzie para moich bardzo dobrych znajomych także ręczę za nich głową. A na dodatek znajoma ma ks. pttk i w ogóle lubuje się w górach więc może się przydać.

Aha no i wiadomość z ostatniej chwili przybycie potwierdzone. Więc uaktualniam listę:

1. Elessar
2. Mat
4. Bartek.K (z przyległościami - 2 osoby płci obojga)

PS. W razie jakiś pytań czy informacji na które trzeba szybko odpowiedzieć piszcie do mnie na tlen ( <!-- e --><a href="mailto:pijany-poeta@tlen.pl">pijany-poeta@tlen.pl</a><!-- e -->), albo na gg (2661005). Aha zawsze niewidoczny jestem, a jestem bez wyjątku do ok 16 do ok 23.
Stron: 1 2 3