Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Allegro
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Niezła gratka wskoczyła na Allegro. Może to już ostatnia taka okazja...

<!-- m --><a class="postlink" href="http://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=151664943">http://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=151664943</a><!-- m -->
hehe - to pewnie Ludwik wystawił ;D

jeśli, to Ludwik, to podpisy są oryginalne - byłem przy podpisywaniu.
?? - kto??
Ludwik (na)Górski ;D
Byłeś w Gdańsku 19 marca 2004??
Pils napisał(a):Byłeś w Gdańsku 19 marca 2004??
wiesz nie wczytałem się w datę, która jest tam napisana - wydawało mi się, że tylko Ludwik miał takie pomysły Wink
Czy ktoś z nas ma zamiar licytować ?? Ja bym się skusił, ale nie chcę, żebyśmy się pozarzynali.

Pozdrawiam
PG
ja mam swoje.
Pisząć NAS miałem na myśli grono forumowiczów, ale i tak się cieszę, że jedna osoba już odpada Smile zostało 757 ;(

Pozdrawiam
Paweł G.
pgawliczek napisał(a):Pisząć NAS miałem na myśli grono forumowiczów, ale i tak się cieszę, że jedna osoba już odpada Smile zostało 757 ;(
wiem Smile

ale ja mogę napisać tylko o sobie - choć z pewnych źródeł wiem, że odpadnie jeszcze przynajminej 20 osób.
Pawle, nie zauważyłem i już zdążyłem klepnąć...
Jednak ustępuję pierszeństwa Wink
Powodzenia w licytacji!
Ja nie będę licytował, bo już taką książeczkę mam.
pkosela napisał(a):Pawle, nie zauważyłem i już zdążyłem klepnąć...
Jednak ustępuję pierszeństwa
Powodzenia w licytacji!
Wielkie dzięki!

Pozdrawiam
Ja sie zastanawiam, ale pewnie cena przerosnie moje mozliwosci ;(
Torrentius napisał(a):Ja sie zastanawiam, ale pewnie cena przerosnie moje mozliwosci
Moje niestety też.
stopawel napisał(a):
Torrentius napisał(a):Ja sie zastanawiam, ale pewnie cena przerosnie moje mozliwosci
Moje niestety też.
przecież oryginalnie kosztowało 100 zł.

warto kupić - jest tam wszystko + płyta na której jest wykonanie "requiem rozbiorowe".
ja napisał(a):przecież oryginalnie kosztowało 100 zł.
Dokładnie 98 zł w księgarni na Narutowicza...
Oglądałem kilka razy, ale zawsze były ważniejsze wydatki... Ech... Może kiedyś się trafi Wink
pkosela napisał(a):Dokładnie 98 zł w księgarni na Narutowicza...
Oglądałem kilka razy, ale zawsze były ważniejsze wydatki... Ech... Może kiedyś się trafi Wink
no i bądźmy szczerzy ... autograf wzięty od kogoś, to już nie to samo.
ja napisał(a):no i bądźmy szczerzy ... autograf wzięty od kogoś, to już nie to samo.
Pewnie - zawsze sam podpisuję swoje książki Tongue

koniec OT?
Pamiętam jak Jacek podpisywał tę książkę w Czytelniku w Warszawie. O tym, że odbędzie się taki event dowiedziałem się tego samego dnia rano z ŻW(do dziś mam wycięty artykuł informujący o tym). Nie miałem jednak jak skombinować 100zł na ksiażkę i podpis wziąłem na płycie "Mimochodem"...a mama mojej koleżanki jak się o tym dowiedziała to poszła tam i książkę dostała od Jacka, który ponoć sam potem został na zapleczu księgarni...Ona znała go ze studiów i ponoć trochę z nim wtedy rozmawiała i dostała ksiażkę z autografem dla córki...a ja do teraz żałuję, że nie miałem tych 100zł jak skombinować. A "Źródło wciąż bije..." otrzymałem niewiele miesiąc później na gwiazdkę...
O pamiętam jeszcze, że Jacek nieco się spóźnił i narzekał na brak miejsc do parkowania...ale to takie już nasze śródmiejskie-warszawskie realia...
Ja odpadam z licytacji. Widzę, że cena będzie, oj będzie. Nie ma sensu, żebyśmy ją sobie nawzajem podbijali. Może się jescze kiedyś trafi.

Pozdrawiam
PG

PS Mam cichą nadzieję, że gdzieś w jakiejś zapomnianej przez czytelników księgarni zachowały się jakieś pojedyncze egzemplarze. Wszak
Cytat: „Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś, wbrew sobie – sobą żywić ją trzeba”
Smile
Ja osobiście czekam na wznowienie, o którym ktoś coś kiedyś mówił...
Elessar napisał(a):Ja osobiście czekam na wznowienie, o którym ktoś coś kiedyś mówił...
z tego co wiem z pewnych źródeł - wznowienia nie będzie.
Żeż kurna... czyli chyba się muszę pogodzić z tym, że szansa jest minimalna żeby dostać antologię Sad
Elessar napisał(a):Żeż kurna... czyli chyba się muszę pogodzić z tym, że szansa jest minimalna żeby dostać antologię Sad
nie wieszaj się na skakance Elessarze ! być może ktoś kiedyś wyda zbiór wszystkich wierszy Kaczmara !
Kończąc offtopic: Ok, na skakance nie Smile Bo za mało miejsca "pod stropem nazbyt niskim" Smile
Ja dolaczylam do licytycaji.. Szkoda jesli licytuje sie z kims z forum. No, ale tak to juz jest. Wtedy,gdy sie to ukazalo nie mialam szans -bo nic o tym nie wiedzialam. Moze teraz sie uda... Byloby w dobrych rekach.
Ela
A dziś siedząc w BUW-ie przeglądałem katalog ksiażek i dziwiłem się, że w całych zbiorach UW znajdują się tylko dwa egzemplarze tej antologii. A jakoś dopóki nie poruszyliście tego w tym temacie nie zwróciłem uwagi, że już nie ma w księgarniach i nie cały nakład się rozszedł...
chyba jest tylko jeden Smile drugi to cd Smile ale jest poprzednie wydanie antologii-tez jedno -nie zaszaleli Wink chociaż szczerze mówiąc w buwie brakuje niestety bardzo wileu rzeczy; a w katalogach nie ma chyba polonistyki?
k. napisał(a):nie zaszaleli
Nie zaszaleli, tym bardziej, że prawdopodobnie tego i tak nie kupili, tylko dostali jako egzemplarz obowiązkowy.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36