11-16-2006, 03:54 AM
11-16-2006, 06:33 AM
MateuszNagórski napisał(a):Czy mi się wydaje, czy zniknął również post użytkownika nie związanego z karczemną awanturą?Ale o co chodzi?? Jakie (czyje) posty, skąd znikają?? "Robal", czy szeroko pojęta Admiralicja "sprząta"??
Dlaczego?
11-16-2006, 09:26 AM
Pils napisał(a):Może to jedno i to samo.MateuszNagórski napisał(a):Czy mi się wydaje, czy zniknął również post użytkownika nie związanego z karczemną awanturą?Ale o co chodzi?? Jakie (czyje) posty, skąd znikają?? "Robal", czy szeroko pojęta Admiralicja "sprząta"??
Dlaczego?
A na poważnie, dostałem ciekawego maila:
"Szanowny Panie Mateuszu, nazywam się Tomasz Góral, mieszkam na stałe w miejscowości Kosów Lacki. Kapitan Nemo jest moim kolegą, ale nie biorę odpowiedzialności za jego zachowanie. Ja zarejestrowałem się na forum jako t34 i w
uwagach o forum poprosiłem grzecznie o wyjaśnienie dlaczego odpowiedź Kapitana na inwektywy Pani Ann została usunięta z karczmy oraz dlaczego Kapitan Nemo został zablokowany bez podania jakiejkolwiek informacji na forum na ten temat. To jest stalinizm. Mój post został usunięty tylko po to żeby ukryć to, że się skrycie kasuje posty. Dlaczego mnie też zablokowano tego już nie rozumiem.
z szacunkiem Tomasz Góral"
To chyba masz odpowiedz.
W przypadku Nemo rozumiem niewytrzymanie psychicznej presji, ale czemu kasujecie posty ludzi, którzy nie napisali nic obraźliwego - nie mam pojęcia.
M.
11-16-2006, 09:44 AM
MateuszNagórski napisał(a):W przypadku Nemo rozumiem niewytrzymanie psychicznej presji, ale czemu kasujecie posty ludzi, którzy nie napisali nic obraźliwego - nie mam pojęcia.Zaraz, zaraz. Kapitan Nemo dostał bana i tego nie widać?? Trochę dziwne, ale kasownie (potajemne) postów to dopiero nowość!!
11-16-2006, 09:46 AM
Może dlatego, że właściwym bohaterem tej strony jest Jacek Kaczmarski, a nie Kapitan Nemo? Wiesz w ogóle, panie Góral, kto to był?
Sam pan Góral naprawdę nie ma innych zmartwień tylko ustrój na nieznanej mu stronie internetowej? Jest tyle pożytecznych zajęć, idzie zima, można na przykład zbudować karmnik...
I dlaczegóż p. Góral pisze akurat do Szanownego Pana Mateusza, zamiast do Administracji? Zostałeś RPO, Mateuszu?
Sam pan Góral naprawdę nie ma innych zmartwień tylko ustrój na nieznanej mu stronie internetowej? Jest tyle pożytecznych zajęć, idzie zima, można na przykład zbudować karmnik...
I dlaczegóż p. Góral pisze akurat do Szanownego Pana Mateusza, zamiast do Administracji? Zostałeś RPO, Mateuszu?
11-16-2006, 09:54 AM
misiek-st napisał(a):Wiesz w ogóle, panie Góral, kto to był?Proponuję poczekać na odpowiedź Administracji nim zaczną się kolejne przepychanki. Zgoda??
To tak ogólnie do wszystkich...
11-16-2006, 01:09 PM
W razie wątpliwości jak kogoś bardzo to interesuje zapraszam na priv. Temat zamykam.