Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Cmentarny mityng 2006?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co wy na to?
Filip P. napisał(a):Co wy na to?
Ja na to: istnieje np. dział Spotkania (przenoszę).
A Warszawa to (niestety?) nie moje okolice.

Pozdrawiam
Zeratul
Z tego co zrozumiałam wynika, że spotkanie ma być na cmentarzu i jeszcze w roku 2006, a może coś konkretniej?
jakie groby oprócz dwóch J.K. mamy do odiwedzenia ?
Pora pisania poprzedniego posta wiele wyjaśnia... Smile

Nie muszę chyba pisać, że chodzi mi o tzw. święto zmarłych.

Teren działania to Powązki Wojskowe i być moze nie tylko. Oczywiście najpilniejszą potrzebą jest odwiedzenie grobu Jacka Kaczmarskiego! Chciałbym również udać się na mogiłę p. Zbigniewa Herberta. Jeśli ktoś ma inne plany to nie widze przeciwskazań, przed wspólnym spacerem, wszak Jesień mamy bardzo piękną... (na razie)

Pozdrawiam gorąco!
Filip!
Ja niestety muszę ten czas spędzić w Toruniu. Ale pomysł jako taki bardzo dobry.
Wszystko zależy o której to miałoby być godzinie. Rano muszę być na "swoich" grobach. Ale, później, czemu nie.
Ja mam do obskoczenia parę grobów w Gdańsku, więc nie mogę. Ale ogólnie wybieram się, wybieram...
Filip P. napisał(a):tzw. święto zmarłych
Raczej dzień wszystkich świętych Smile.
Wieczorem chyba będzie najwieksza metafizyka Smile
A jakaś konkretna godzina? 17,00? 18,00?

Krasny

Dzisiaj zostanie to ustalone i podane do wiadomościSmile
Proponuję o 17 pod bramą Powązek Wojskowych, tam gdzie jest dom pogrzebowy. To najlepsze rozwiazanie... !!!!
stawię się swoją osobą Smile
Postaram się być. Ostatnio nie mówię, że będę, bo mi zawsze coś lub ktoś przeszkadza. Smile

Krasny

Potwierdzam, spotykamy się dziś (środa 1 listopada) o 17:00 pod główną bramą Powązek Wojskowych. Do zobaczenia!