Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Nuty i ich spis
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szukając sobie nut do zagrania pewnego utworku, pomyślałem sobie Idea , że niegłupim pomysłem by było pogrupowanie tychże, w końcu na stronie jest ich ponad 400 a są spisane w jednym miejscu...

nie to żebym się czepiał, Wink ale jakis podział alfabetyczny by się przydał a wprost ideałem by było gdyby wchodząc w panel utworu i klikając "nuty" otwierało nam już konkretne nuty do tego utworu...

coś takiego jest chyba przy "a my nie chcemy" - zapowiedź wiatru zmian?? Big Grin
adam_marian napisał(a):Szukając sobie nut do zagrania pewnego utworku, pomyślałem sobie Idea , że niegłupim pomysłem by było pogrupowanie tychże, w końcu na stronie jest ich ponad 400 a są spisane w jednym miejscu...
ctrl+f nie wystarcza? Tongue
adam_marian napisał(a):coś takiego jest chyba przy "a my nie chcemy" - zapowiedź wiatru zmian??
Jesteś facetem więc się nie baw z kobiecą intuicją Wink
na obecną chwile musi wystarczać Wink ale to nie to co tygryski lubia najbardziej Big Grin

taka cicha nadzieja to tylko była Tongue
adam_marian napisał(a):taka cicha nadzieja to tylko była Tongue
"I nadzieja, ta krucha nadzieja, że nie koniec to jest jeszcze oddechów" - ot takie luźne skojarzenie Wink

Pozdrawiam
Zeratul