Ostatnio rozmawialiśmy z Patrycją... i doszliśmy do wniosku, że wypadałoby znowu jakieś większe spotkanie zrobić. Dość mam (-y?) siedzenia w szkole
Nie chcąc kolidować z koncertem kieleckim ja osobiście proponowałbym koniec października. Termin tak daleki, bo z doświadczenia z poprzedich spotkań wiem, że im dłuższy termin do spotkania tym więcej osób przyjdzie

Dlatego proponujcie coś konkretniej i piszcie kto ewentualnie by chciał się pojawić.
A czy nie mogłoby to być tydzień wcześniej, tj. 21.10? Niestety, 28 nie ma mnie w Krakowie, a naprawdę chciałąbym się znowu ze wszystkim spotkać
[ Dodano: 20 Wrzesień 2006, 18:39 ]
I tak na przykład w Naukowej, bo już wiem, gdzie-li to jest

Pozwoliłem sobie nieco doprecyzować temat(y) bo potem nikt się nie połapie :]
Pozdrawiam
Zeratul
Ale jeśli w Naukowej to musimy dograć termin z właścicielem, żeby nie było przypadkiem jakiegoś koncertu (Pat [zapożyczenie od Simona] - sprawa dla Ciebie jeśli tam

). A jeśli Stary Port to dobrze, że sobota, bo przynajmniej żadnego koncertu wtedy tam nie będzie i będziemy mogli hałasować jak głośno chcemy (choć ja pewnie gdzieś tak bo 3/4 imprezy prawie kompletnie stracę głos

)
Jeśli to byłby 28-10 , to mogłabym sie zastanowic.A 21-10 nie mogę. Dlatego czekam na dalszy rozwój dyskusji.
Hmm no to na razie dwa konkurencyjne terminy 21.10 i 28.10... Jakieś dalsze głosy?
Mam pytania:
a) Ilu dniowa będzie ta impreza?
b) Czy zwiedzanie będzie z osobą studiującą historię?
c) Kto zapewnia nocleg?
Pozdrawiam
Filip to nie toruńska impreza

Zaraz pewnie więc usłyszę, że gorzej, itp

To będzie po prostu takie spotkanie przy piwku, gitarce
a)Kilkugodzinna
b)Zwiedzanie we własnym zakresie przed spotkaniem, no chyba, że ktoś chce w niedziele zwiedzać, ale to już Krakowianie się zajmują przewodnikiem*

c)Nocleg we własnym zakresie (to znaczy ktoś z forumowiczów pewnie może i przenocuje u siebie

[na co osobiście liczę] ).
* - mówię o zwiedzaniu w niedziele, bo pewnie nie wszyscy będą mogli spotkać się już w piątek (rok szkolny w toku, itd), więc na spotkanie przewiduję sobotę.
Słuchaj Ellesar może i fajny jesteś chłopak, ale nie sprawiłeś się
Poczekam jeszcze, może ktoś inny wymysli coś sensowniejszego.
Ja się tu nie sprawiam - ja tylko rzucam propozycją

Ja wszak nie z Krakowa, ale trzeba Krakowian jakoś mobilizować, dlatego poddałem propozycję

No więc tak: Wystarczą (w przyblizeniu) dwa miejsca noclegowe, impreza nie musi trwać trzy dni, a przewodnik może nie być wykwalifikowany.

Filip P. napisał(a):Wystarczą (w przyblizeniu) dwa miejsca noclegowe
Potrzebujesz dwóch miejsc? Cos urosłeś latoś, Filipie. Może zmień sobie avatar?
MJ napisał(a):Potrzebujesz dwóch miejsc?
Wiesz, nie napiszę że 1400.
Hmm na razie Krakuski tu to tylko Pat i ewentualnie ja (jeśli spotkanie byłoby 21). Miejsc noclegowych nie zapewnię, bo nawet nie wiem, gdzie bym tego wieczoru nocowała
A po co przewodnik btw.

Heheh.
No to tak - zdecydowanie Y (jeśli chodzi o y z pytajnikiem w pierwszym poście

). Koniec października jest mi fajny - tzn. dwa pierwsze łikendy mam zajęte, ale następne raczej nie. Ergo bardzo chętnie się pojawię

. A może i kilka jeszcze osobników o nastawieniu kaczmarofilskim przyprowadzę.
Renfri napisał(a):A może i kilka jeszcze osobników o nastawieniu kaczmarofilskim przyprowadzę.
Chwali się
Powiedzmy, że wstępnie to koniec października. Tylko teraz czekamy na więcej głosów za:
a)21.10
lub
b)28.10

Filip P. napisał(a):b) Czy zwiedzanie będzie z osobą studiującą historię?
znam jedną taką co będzie studiowała filozofię ale oprowadza bardzo fajnie... :

podobno...
[ Dodano: 20 Wrzesień 2006, 23:35 ]
ano i 28 oczywiście!
A zróbcie sobie tak,z e zacznijcie w piatek, w osbote pozwiedzajcie i drugi raz pośpiewajcie

wtedy na sobotę się stawiam chyba
Pozdrawiam serdecznie
Agatka

Elessar napisał(a):Powiedzmy, że wstępnie to koniec października. Tylko teraz czekamy na więcej głosów za:
a)21.10
Jeśli mogę dorzucić słówko - 21wszy to przedostatni dzień SFP, więc część forumowiczów raczej i tak będzie na miejscu.
studiujący historie taki jeden też się znajdzie i z chęcią pomoże

Elessar w innym temacie napisał(a):(A w Krakowie też poszukuję noclegu
)
Jeżeli piłeś do mnie to myślę, że zawsze jakieś skromne miejsca noclegowe się znajdą.
Filip P. napisał(a):MJ napisał(a):Potrzebujesz dwóch miejsc?
Wiesz, nie napiszę że 1400.
Wiesz, po ostatnim nic by mnie już nie zaskoczyło. Zapraszam

Jiři napisał(a):jakieś skromne miejsca noclegowe się znajdą.
Jak korzystałam z nich w marcu były pierwszorzędne, a nie skromne
Pozdrawiam!
Jiři napisał(a):Wiesz, po ostatnim nic by mnie już nie zaskoczyło. Zapraszam
1400 brzmi może groźnie, ale jak sie okaże, ze to 2 x 700 to juz nie jest tak źle.