Chcieliśmy serdecznie zaprosić na nasz koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego - TREN SPADKOBIERCóW, który otwiera serię koncertów, podczas których chcemy zaprezentować piosenki Jacka z Jego ostatnich trzech programów. W koncercie znajdą się piosenki z "Mimochodem", "Między nami" i "Dwóch skał"
Premierowy koncert odbędzie się 1go października 2006, w DKS SMOLNA w Warszawie przy ul. Smolnej 9.
Wstęp 10 PLN.
Mateusz Nagórski - spiew, gitara
Kuba Mędrzycki - fortepian
Zapraszamy!
Zrozumiałem przesłanie Twojego emota, ale jakiś czas temu pojawiały się głosy oburzenia, dlaczego nie informuje się szerokiego grona forumowiczów o nowych przedsięwzięciach związanych z twórczością JK.
A co do działu IMPREZY, wydawało mi się, że już przesyłałem info.
Kuba Mędrzycki napisał(a):jakiś czas temu pojawiały się głosy oburzenia, dlaczego nie informuje się szerokiego grona forumowiczów o nowych przedsięwzięciach związanych z twórczością JK.
Z tym oburzeniem, to bym nie przesadzał. To raczej prośba była (jeśli piszesz o tym, o czym ja myślę

)
Ale dzięki tej informacji będę miał wreszcie okazję zobaczyć Wasz "pełnowymiarowy" koncert, na co już się cieszę

Kuba Mędrzycki napisał(a):Zrozumiałem przesłanie Twojego emota, ale jakiś czas temu pojawiały się głosy oburzenia, dlaczego nie informuje się szerokiego grona forumowiczów o nowych przedsięwzięciach związanych z twórczością JK.
A co do działu IMPREZY, wydawało mi się, że już przesyłałem info.
Kubo! Tamten emot nie miał żadnego (a już na pewno negatywnego

) przesłania (zresztą już go nie ma

)
Po prostu nie dogadaliśmy się z Artem i myślałam, że nie podałeś informacji do tamtego działu :

Coś cicho na temat koncertu...
Czyżby nie warto by było się wybrać?
Niewiele słyszałem na razie w wykonaniu Mateusza i Kuby, ale to, co miałem okazję słyszeć podobało mi się. Jak mnie grypa (albo inne świństwo) nie powali na dobre, to się wybiorę...
A ja bym się wybrał chętnie, ale akurat w weekend mnie w mieście nie będzie. Na jakieś nagrania będzie można liczyć? :>
Na pewno na powtórkę.

Mateusz
pkosela napisał(a):Niewiele słyszałem na razie w wykonaniu Mateusza i Kuby
Polecam. Naprawdę warto.
Eryk, wiem. Dlatego się wybieram.

Mało tego, polecam innym. Jutro najprawdopodobniej przyciągnę jeszcze jedną osobę. Mam nadzieję, że się nie zawiedzie (A do Kuby i Mateusza zgłoszę się po prowizję od jej biletu

)
A tak jeszcze jakby Kuba, albo Mateusz godzinę podali, to by było dobrze. Chyba, ze jest w imprezach, bo tam nie sprawdzałam.
W imprezach jest napisane, że o 18:00
To w takim razie w imprezach jest pomyłka.
Koncert zaczyna się o godz. 19!
M.
Dziękuję Mateuszu w imieniu tych, którym zaoszczędziłeś godzinę niedzieli i trochę nerwów

MateuszNagórski napisał(a):To w takim razie w imprezach jest pomyłka.
Koncert zaczyna się o godz. 19!
Poprawione

O, to tym bardziej raczej uda mi sie przyjść. Zwlaszcza jestem ciekaw wlasnie nowszych piosenek Kaczmarskiego. Tym bardziej ze z tego co rozumiem, maja one byc grane z fortepianem. Czyli nieco inaczej niz oryginalne.
Oj, a bedzie w końcu jakieś nagranie ?

Już po.
"Frekwencja nie dopisała. Niech frekwencja żałuje." - jak pisał Wiech.
Jest czego!
Mateusz coś pisał, że "frekwencja" będzie miała jeszcze sposobność posłuchać. Mam nadzieję, że chłopaki napiszą kiedy.

tmach napisał(a):Mam nadzieję, że chłopaki napiszą kiedy.
Po co mają pisać, jak dziewczyny nie przychodzą :evil:
No jest mi przykro, ale nie mogłam

( . Wybierałam się, naprawdę.
Wierzę, wierzę... Ale musiałem przygadać

Dlatego napisała w Tawernie, ze juz sie z nikim i nigdzie nie umawiam. Zawsze coś mi wypadnie. A tak to będzie niespodzianka jak sie zjawie.

( mam nadzieję, że miła

)
Jasne że miła! Tylko mogę nie wziąć płyt dla Ciebie...
Zapraszamy na kolejny koncert z cyklu "Tren spadkobierców", tym razem we wtorek 24 października o godz. 19 do Piwnicy pod Harendą.
Wstęp - 8 zł, bilety do nabycia od przyszłego tygodnia w Harendzie i na wydziale Wydziale Polonistyki UW (blisko bocznej bramy przy ul. Oboźnej).
M.
Mateuszu! Z tą ceną biletów, to nie pomyłka?
Bo, z tego co pamiętam, bilety do Harendy "na cokolwiek" były po ~25 zł...
Na Kaczmara z reguły po dwadzieścia. Ale Panie Szanowny, chyba nie doszliśmy jeszcze do tego żeby bilety na epigonów były droższe niż bilety na JK...
Ależ, Szanowny Panie, ja niczego nie sugeruję... Ja tylko chciałem się upewnić. Bilet w cenie piwa (tańszy?) nie jest zjawiskiem codziennym...