Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Murki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak więc przeglądając gazetę natknęłam się na:

Stowarzyszenie Szansa szykuje także niespodziankę dla miłośników poezji. na 22 wrzesnia br. zaplanowano imprezę kulturalno-edukacyjną Murki wg Jacka Kaczmarskiego. Przedstawienie teatralne odbędzie się w sali z obrotową sceną byłego Domu Kultury w łabędach [poczatek godz. 18]. W Widowisku połączone zostaną elementy śpiewu klasycznego, hip-hopu, tańca nowoczesnego i poezji, wszytsko po to, by młodemu pokoleniu przyblizyc postać Barda Solidarności, a także zachęcić do głebszego zapoznania się z jego twórczością.

Dodam, że Łabędy to dzielnica Gliwic Smile

Pozdrawiam serdecznie
Agatka Smile
Agatka napisał(a):hip-hopu, tańca nowoczesnego
Przyznam szczerze, że nie wygląda to zachęcająco :rotfl: .

Ale idź Agatko i zdaj relację Smile .
Agatka napisał(a):tańca nowoczesnego
Zwłaszcza ten element imprezy w połączeniu z twórczością Barda Solidqarności, wygląda najbardziej interesująco. Smile)
lodbrok napisał(a):Ale idź Agatko i zdaj relację .
Własnie jestem wtedy w górach...
lodbrok napisał(a):Przyznam szczerze, że nie wygląda to zachęcająco .
Ale jakoś nie żałuję właśnie Tongue

Wyślę kolezankę-forumowiczkę i druga z dyktafonem-niech nagrywają!

Pozdrawiam
Agatka

PS Ale gorsze od Tunelu to to chyba nie będzie Wink

[ Dodano: 30 Sierpień 2006, 15:43 ]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zwłaszcza ten element imprezy w połączeniu z twórczością Barda Solidqarności, wygląda najbardziej interesująco.
Jeszcze mu tym Bardem Solidarności dwalili... Ciekawam wielce co tam będzieWink
Agatka napisał(a):PS Ale gorsze od Tunelu to to chyba nie będzie Wink
Oj, żebyś się nie zdziwiła.
Agatka napisał(a):Wyślę kolezankę-forumowiczkę i druga z dyktafonem-niech nagrywają!
Koleżanka forumowiczka ma 22 występ i nie moze iść, ale wyśle swoją koleżankę nieforumowiczkęTongue
Agatka napisał(a):niespodziankę dla miłośników poezji
Agatka napisał(a):elementy śpiewu klasycznego, hip-hopu, tańca nowoczesnego
Ożeszku... :powieka:
Acerola napisał(a):Koleżanka forumowiczka ma 22 występ i nie moze iść, ale wyśle swoją koleżankę nieforumowiczkęTongue
Wyslemy Biedrony i ich odtwarzacz z dyktafonem ^^ poza tym Mat mnie chce wkurzyc i na to pojechac Wink
Czarno to widzę. Chociaż to co zrobił Pan Tabęcki z Tunelem może sugerować nowe trendy w "przybliżaniu" twórczości JK.
tmach napisał(a):Czarno to widzę. Chociaż to co zrobił Pan Tabęcki z Tunelem może sugerować nowe trendy w "przybliżaniu" twórczości JK.
Oj dodam jeszcze, że temat artykułu to 'Szansa dla Łabęd' czyli ubocznej dzielnicy Gliwic. Mja rodzicielka stwierdziła, z.e to tak jakby podstawówka o chciała zrobic. Moze wyjść fajnie, a może być beznadziejnie...

pozdrawiam
Agatka Smile
Agatka napisał(a):Murki wg jacka kaczmarskiego.
Tak się ta impreza chyba jednak nie nazywa :/

Pozdrawiam
Zeratul
Przepraszam, ale ja tam mam czasem, zę shift wcisnę za wczesnie i potem nie napisze z duzej. Już zmieniam.

Pozdrawiam
Agatka Smile
Agatka, skopiowałem Twój post do kalendarza