09-19-2006, 07:45 AM
Szymon napisał(a):Na Forum Gintrowskiego, KN. pisał (...)Nie jestem nawet tam zalogowany, o koncercie i moich odczuciach wolę pogadać bezpośrednio z wykonawcami. Dla mnie koniec offtopa.
Szymon napisał(a):Na Forum Gintrowskiego, KN. pisał (...)Nie jestem nawet tam zalogowany, o koncercie i moich odczuciach wolę pogadać bezpośrednio z wykonawcami. Dla mnie koniec offtopa.
Pils napisał(a):Dla mnie koniec offtopaZwłaszcza, że "top" (czyli nie-offtop) jakże fascynujący!
Kuba Mędrzycki 1 września napisał(a):jest to ot taka szkółka jedna z wielu, bardziej przypominająca ognisko czy kólko teatralnenatomiast, gdy nikogo już te rewelacje Kuby jakoś nie zainteresowały
Kuba Mędrzycki 11 września znów napisał(a):Edyto, nie ośmieszaj swojej przyjaciółki pisząc o przyjęciu jej do szkółki aktorskiej do której tak naprawdę każdy może się zapisaćU mnie, Kuba, masz za to potężny minus, u Administaralicji pewnie zarobisz (i słusznie!) kolejne punkty, a od Patrycji pewnie przy najbliższej okazji w gębę.
Cytat:Dla mnie koniec topa
MacB napisał(a):Dla mnie koniec topai zakończyć temat.
Szymon napisał(a):Na Forum Gintrowskiego, KN. pisał o "jednym z najsłabszych występów Tria, na których był", argumentując to między innymi tym, że "podobno" Konop był pijany poprzedniej nocy itd. To wszystko była drobna sugestia, że się przestał przykładać...To jest totalna bzdura i nadinterpretacja wypowiedzi Krzyśka. KN odniosł się tylko do tego jednego koncertu i nie była to żadna, nawet najdrobniejsza sugestia, że Konop się przestał przykładac do koncertów.