Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Nasze spotkanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
(Na wstępie chciałem zaznaczyć, że ten temat >>jak na razie<< jest czysto hipotetyczny, a ja osobiście z racji mojej niedawnej rejestracji na forum nie uważam się za osobę, mającą prawo wcielać ten pomysł w życie, tak więc ten wątek służy jedynie do zorientowania się w Waszych opiniach na temat: )

Czy uważacie, że byłaby możliwość zorganizowania spotkania forumowiczów oczywiście pod hasłem "Jacek Kaczmarski"- a mam tu na myśli wspólne dyskusje, może wykonywanie utworów mistrza przy akompaniamencie gitarzystów, (których na forum ci dostatek Wink )

Zdaję sobie sprawę, że to dość odległa wizja, ale chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, bo osobiście uważam, iż mogłoby to być ciekawe doświadczenie dSmile
E tam, nikt nie przyjdzie Wink
M.
Takich spotkań odbywają się pewnie dziesiątki, tylko w mniejszej skali i nie pod hasłem spotkań wspólnoty forum jako takiej. Niedawno spotkali się choćby w Krakowie.
Radze uważniej czytać forum Wink
Simon napisał(a):Takich spotkań odbywają się pewnie dziesiątki, tylko w mniejszej skali i nie pod hasłem spotkań wspólnoty forum jako takiej.
Że nie wspomnę o przemyskich spotkaniach, których odbyły się już bodajże cztery i którego mam nadzieję, w tym roku także nie zabraknie.
A tak swoją drogą, to najbliższą okazją do spotkania, będzie kołobrzeska NADZIEJA, która już za trzy tygodnie.
Polecam:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewforum.php?f=58">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewforum.php?f=58</a><!-- m -->
fizol napisał(a):Radze uważniej czytać forum
Starałem się gdzieś odnaleźć kategorię poświęconą tego typu tematom, ale widocznie nie byłem zbyt drobiazgowy Smile Dziękuję za link.
Nie ma sprawy Smile

A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa Smile
fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa Smile
nie! nie rób tego!
Sama robiłaś takie miny Tongue Tongue Tongue Tongue
partycja napisał(a):
fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa Smile
nie! nie rób tego!
:rotfl: :rotfl: chyba już za późno na takie protesty :rotfl:
Dałem nie w ankiecie Smile
fizol napisał(a):Dałem nie w ankiecie Smile
Ale kto spodziewałby się po fizolu czegoś innego? :rotfl:
acmorgop napisał(a):Starałem się gdzieś odnaleźć kategorię poświęconą tego typu tematom
To kiepsko szukałeś: Spotkania (temat przeniosłam)
partycja napisał(a):
fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa
nie! nie rób tego!
wlasnie to mnie tam przyciagnie Tongue zaraz sprawdze.

Ann dziekuje za szybka przesylke do odpowiedniego dzialu Smile
acmorgop napisał(a):wlasnie to mnie tam przyciagnie
I o to właśnie chodziło! Smile
acmorgop napisał(a):Ann dziekuje za szybka przesylke do odpowiedniego dzialu Smile
Od tego tu jestem Wink